2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

AYLİSSS HİSSETMISTIMM :) SEN DAHA ERKEK GİBİ KONUSUYORDUN AMA BEN HEP İÇİMDEN KIZ DIYE GECIRDIM.
:anneadayı::KK200:ÖYLE HİSSETTİM YANİİİİ SAGLIKLA GELSINNN MİNNOŞŞŞ. HADI BAKALIM ŞİMDİ İSİM TELASI SENDE DE BAŞLICAK :)
Ben hiç beklemiyordum çünkü 🥹 ❤️
Hayırlı evlat olsunlar hepsi inşallah 🤲🏻
Aslında kafamda belirli isimler var ama yinede bir araştırmak lazım 😂❤️

SENİN COCUKLARIN VARMIII AAAA BEN HIC YOK SANIYORDUMMM
MAŞALLAH ALLAH BAĞIŞLASIN
EEE ARTIK FUTBOL KADROSU TAMAMLANIYOR :halay:
Aynen canım ilk evliliğimden 2 oğlum var. Yanımdalar benim.
Eşimin hiç çocuğu olmadığı için tüp bebekle uğraştım kaç sene.
2 kere doğal hamilelik ve normal doğum yapmama rağmen tüplerim kapanmış. Doktorlar bile şaşırıyorlardı nasıl böyle baştan sona kapanmış diye.

Canım kaç haftalık oldun.
Senin biri kız biri erkek diye geçiyor içimden. Bakalım doğru çıkacak mı
Benim 11 bitti, 12. haftaya girdim şimdi. Keşke öyle olsaydı, ama maalesef bebeklerden bir tanesinin kalp atımı durdu. 2,5 hafta boyunca hafif kanamalarım oldu, doktorum istirahat tembihledi. Geçen hafta Pazartesi ultrasonda kese ve içinde artık gittikçe küçülen embriyo hâlâ belli oluyordu. Bakalım Perşembe tekrar randevum var.
Rabbim ikincisini bize bağışlasın 🙏🏻
Sağlıklı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin başka bir şey istemiyorum. İlk hamileliğimde nedense hep kız olacakmış gibi hissetmiştim. Ama bu sefer hiçbir fikrim yok açıkçası. Belki aklımdan sürekli çok fazla şey geçirdiğim için 😅

Benim 11 bitti, 12. haftaya girdim şimdi. Keşke öyle olsaydı, ama maalesef bebeklerden bir tanesinin kalp atımı durdu. 2,5 hafta boyunca hafif kanamalarım oldu, doktorum istirahat tembihledi. Geçen hafta Pazartesi ultrasonda kese ve içinde artık gittikçe küçülen embriyo hâlâ belli oluyordu. Bakalım Perşembe tekrar randevum var.
Rabbim ikincisini bize bağışlasın 🙏🏻
Sağlıklı olsun, sağlıkla dünyaya gelsin başka bir şey istemiyorum. İlk hamileliğimde nedense hep kız olacakmış gibi hissetmiştim. Ama bu sefer hiçbir fikrim yok açıkçası. Belki aklımdan sürekli çok fazla şey geçirdiğim için 😅
Canım çok geçmiş olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Saglikla gelsin miniğin inşallah 🙏🙏

Kızlar isimde bizde çoktan karar verdik. Ata Pars Allah nasıp ederse sezeryanla dünyaya geleceği tarih 20-25 Nisan 2023 arası hatta ismine yaraşır olsun diye 23 Nisan istiyoruz bakalım nasip

X