- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.941
Ben Ahsen diyorumMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Kızlar isim buldunuz mu bebişlere ?
ayliss canım senin cinsiyet belli oldu mu ?
Bende isme karar verdim şükürASİL olacak Allahın izniyle.
Asil de çok güzel ismiyle yaşasınBen Ahsen diyorum
Güzel uyuyor evet rüya.Asil de çok güzel ismiyle yaşasıneşimde benim ismim rüveyda diye rüya olsun diyor kararsız kaldım isim konusunun bu kadar zorlayacağı hiç aklıma gelmezdi
Güzel uyuyor evet rüya.
Kura çek olmadı
Sonunda kura çekilecek galibaGüzel uyuyor evet rüya.
Kura çek olmadı
Ben de Ahsen’den yanayım, ama Rüya da çok güzelMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
Bence RüyaMerhaba kızlar bana isim konusunda yardımcı olur musunuz kızım olacak elisa koyacaktık sonra asıl kökeninin ibranice, anlamının yalan yanlış birşey olduğunu öğrenince vazgeçtik mecburen. Bu arada 10 yıl sonra tüp bebekle oldu bebeğimAklımdaki isimler
Birce
Hayal
Rüya
Ahsen
asil çok güzel bir isimKızlar isim buldunuz mu bebişlere ?
ayliss canım senin cinsiyet belli oldu mu ?
Bende isme karar verdim şükürASİL olacak Allahın izniyle.
Canımm bütün güzellikler seninle olsun embriyon sana can olsun13:30 da transferim varsizin duanız kabul olur
Senin de yarın değil mi canım az kaldı artıkCanımm bütün güzellikler seninle olsun embriyon sana can olsun
Dualarımız seninle canım sıkıca tutunsun yavrun sana13:30 da transferim varsizin duanız kabul olur
bu test nedır ?Merhaba ben AFP testi yaptırdım sonuç 35.40 çıktı çok yüksek bir sonuç sizde nasıl çikti daha doktora göstermedik sonucu normal mi bir şey mi var yardımcı olabilecek var mı
Dualarımızdasın13:30 da transferim varsizin duanız kabul olur
AYLİSSS HİSSETMISTIMM :) SEN DAHA ERKEK GİBİ KONUSUYORDUN AMA BEN HEP İÇİMDEN KIZ DIYE GECIRDIM.Kızçe geliyor
Aynen canım yarın heycanliyim korkuyrm ne bileyimSenin de yarın değil mi canım az kaldı artık
Yaaa süperKızçe geliyor
İnşallah Canım Allah nasip etsin13:30 da transferim varsizin duanız kabul olur
Canım kaç haftalık oldun.Dualarımızdasın
Sımsıkı tutunsun miniğin sana