2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Histeroskopi yapılması çok iyi olmuş o zaman, polip ve miyomlar tutunmayı çok etkiliyor. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsın
Şimdiden bol şans diliyorum

Ayyy çok sevindim Çok şükür
Demek ki kanama alanı vardı o geldi.
Vallahi çok mutlu oldum okuyunca Gözün aydın.

Histeroskopi yapılması çok iyi olmuş o zaman, polip ve miyomlar tutunmayı çok etkiliyor. İnşallah bu sefer her şey güzel ilerler ve mutlu sona ulaşırsın
Şimdiden bol şans diliyorum
Valla canim doktora sordum tutunmayi etkiler mi diye küçüktü cok o yüzden etkilemez dedi o yuzden cokda umutlanmak istemedim rahim filminde de küçük oldugu icin gozukmemis ama doktorun buyuyebilecegi icin aldim temizledim dedi cizikte atıldı bakalım inşallah şifa olur teşekkür ediyorum güzel dileklerin için

Amoklavin 1000lik kullanıyorum bende 3. Aydan sonra sakinci olmuyor korkma cnm

Bu tekrarlanan bir şeyse nasıl önüne geçebilirsin acaba ya o da önemli.
Bencede yok ya olsun benimde başımda diş belası kaç günlerdir hayattan bezdirdi.
Yarın 11 olucaz Allah nasip ederse , çok şükür canım bir sıkıntı yok

Hadi insalh bizede yaz kalınlaşma nasılmis tek estrofemmi kullaniyosun

BENIMDE 2 HAFTA ÖNCE VARDI YİNE ÇIKTI YANI ANLAMIYORUM NEDEN OLUYORKI DEVAMLI
OKADA SU İÇİYORUM DİKKAT EDIYORUM

Vallahi bende anlamıyorum ki inşallah tekrarlamaz
İdrar yolu enfeksiyonuna karşı kızılcık meyvesi suyu çok iyi geliyor. Hamilelikte bir zararı var mı yok mu bir bakın elbette, ona göre deneyebilirsiniz. Hani zaten olduktan sonra antibiyotik alıyorsunuz, ama geçince belki arada içmenizin bir faydası olur, tekrarlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…