- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.661
Nar suyu felan icmiyosun ozmanYazarim yarın canım evet şu an tek estrofem verdi doktorum canim birde vitamin kullanıyorum ben kendim demir eksikligim var onun icin falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nar suyu felan icmiyosun ozmanYazarim yarın canım evet şu an tek estrofem verdi doktorum canim birde vitamin kullanıyorum ben kendim demir eksikligim var onun icin falan
Yok iciyorum canim günde bir bardak içiyorum narin kendisinide yiyorum unuttum onu yazmayıNar suyu felan icmiyosun ozman
Son 1 hafta - 10 gündür hissediyorumKızlar bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayan varmı
İnşallah canım pek geçecek gibi değil de. Teşekkür ederimmSana da geçmiş olsun ayliss , çabucak geçer umarım
Merhaba canım aynen devam benim 1aralikta lucrin yaptım 15 ine kadar bekliyorum adet olmak için hayırlısı artık senin nasıl gidiyor tedavin neler yapıyorsunÇoktandır girmiyordum kızlar bi bakiyim benim ilk grubum napiyormus bebisler ne durumdaymis dedim maşallah suphanallah hepinizin guzel gidiyo gördüğüm kadarıyla Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsin S shmily canım pozitifi görmüşsün cooook mutlu oldum inşallah sağlıcakla ilerler darisida artık N Neptunnn Maysa2011 ve bana inşallah bu grupta bi üçümüz kaldık galiba hala devam eden tedaviye
Canım sanada sorayım lucrin yumurtalari baskiliyor bununla birlikte rahimde baskilanirmi yani yumurta büyüdükçe rahim kalınlaşıp döllenmesi için yer yapmiyormuMerhaba canım aynen devam benim 1aralikta lucrin yaptım 15 ine kadar bekliyorum adet olmak için hayırlısı artık senin nasıl gidiyor tedavin neler yapıyorsun
Canım bende daha önceki tedavimde zoledex olmuştum lucrin gibi bir iğne. Bende bu iğneler yumurtaları baskılıyor diye biliyorum. Rahimle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum.Canım sanada sorayım lucrin yumurtalari baskiliyor bununla birlikte rahimde baskilanirmi yani yumurta büyüdükçe rahim kalınlaşıp döllenmesi için yer yapmiyormu
Yoksa ben.sacmaliyormuyum
Anladım canım teşekkürlerCanım bende daha önceki tedavimde zoledex olmuştum lucrin gibi bir iğne. Bende bu iğneler yumurtaları baskılıyor diye biliyorum. Rahimle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Yine de doktora sor bi istersen.
Cok iyi canım insallah sorunsuz sekilde kavusursun yavrularina bende estrofeme basladim tekrar canım gecen ay histereskopi oldum polip varmis alındı simdi ikinci adetimle yeniden basladik son kalan embriyolarimi transfer olucam nasip olursa bakal bugun kalinliga göre transfer günü vericek doktorum canım inşallah bu son olurda tekrar baştan baslamak zorunda kalmamMerhaba canım aynen devam benim 1aralikta lucrin yaptım 15 ine kadar bekliyorum adet olmak için hayırlısı artık senin nasıl gidiyor tedavin neler yapıyorsun
Ben de iki defa 3 aylık Zoladex iğne oldum transferlerden önce. Aynen dediğin gibi olması gerekir. Yumurtlama baskılandığı sürece rahimde kalınlaşma olması mümkün değil, çünkü yumurtanın büyüyüp olgunlaşması ve çatlaması zaten kalınlaşmayı tetikler. Ama baskılandığı için rahim kalınlaşmaz ve dolayısıyla sökülmesi gereken bir şey oluşmadığı için de bu sürede adet görülmez. Bendeki bilgi bu yönde.Canım sanada sorayım lucrin yumurtalari baskiliyor bununla birlikte rahimde baskilanirmi yani yumurta büyüdükçe rahim kalınlaşıp döllenmesi için yer yapmiyormu
Ohh be birisi aklımdaki sorunun cevabını verdi bende aynen böyle yaptı 9mm olmuştu rahim yumurta erken çatladı diye lucrin yaptı sonrası bidaha ne yumurta gelişti nede rahim kalinlastiBen de iki defa 3 aylık Zoladex iğne oldum transferlerden önce. Aynen dediğin gibi olması gerekir. Yumurtlama baskılandığı sürece rahimde kalınlaşma olması mümkün değil, çünkü yumurtanın büyüyüp olgunlaşması ve çatlaması zaten kalınlaşmayı tetikler. Ama baskılandığı için rahim kalınlaşmaz ve dolayısıyla sökülmesi gereken bir şey oluşmadığı için de bu sürede adet görülmez. Bendeki bilgi bu yönde.
Merhaba canım adet rahim kalınlaşması sonucu belirli bir süre yumurtlamaya kadar yani devam ediyor yumurtalıkları alınan kadınlar da adet oluyor yani rahim ile alakalı durum adet olmak ben de bilmiyordum hemşirenin yalancısıyim lucrin yumurtlama olmasın ki transfer zamanı içeride polip kist gibi düşün embriyonun gelişimi için yer kalsın diye veriliyor genelde polikistik olanlara veriliyor bazı drlar da garanti olsun ne olur ne olmaz diye veriyor sen nasılsın neler yapıyorsunCanım sanada sorayım lucrin yumurtalari baskiliyor bununla birlikte rahimde baskilanirmi yani yumurta büyüdükçe rahim kalınlaşıp döllenmesi için yer yapmiyormu
İnşallah gönlünce olur canım benim de lucrin sonrası bir iki damla şeklinde başladı gibi adetim estrofem e başlayacağım inşallah kontrolde sorun çıkmazsa Allah emeklerini boşa çıkarmasınCok iyi canım insallah sorunsuz sekilde kavusursun yavrularina bende estrofeme basladim tekrar canım gecen ay histereskopi oldum polip varmis alındı simdi ikinci adetimle yeniden basladik son kalan embriyolarimi transfer olucam nasip olursa bakal bugun kalinliga göre transfer günü vericek doktorum canım inşallah bu son olurda tekrar baştan baslamak zorunda kalmam
Amin amin inşallah canım sende hayirlisiyla guzel haberler alırsın inşallah bende simdi geldim hastaneden şükür hersey yolunda rahim 9.2mm olmus kan degerlerim güzel çıktı sali günü transferim olacak hayırlısıyla 6.gun embriyosu olduğu için progestanin 7.gunu transfer yapacaklarmış Maysa2011İnşallah gönlünce olur canım benim de lucrin sonrası bir iki damla şeklinde başladı gibi adetim estrofem e başlayacağım inşallah kontrolde sorun çıkmazsa Allah emeklerini boşa çıkarmasın
İnşallah her şey yolunda gidecek Allah kucağına almayı da nasip edecek canım benim Allah kimseyi bu yolda sınamasın gerçekten çeken anlar ama napiyoruz pozitif basıyoruzDualariniza talibim kızlar
Anladım canım ben lucrin sonrası hiç kalınlaşma olmadı rahimde yumurtada kalınlaşmadı iptal olduMerhaba canım adet rahim kalınlaşması sonucu belirli bir süre yumurtlamaya kadar yani devam ediyor yumurtalıkları alınan kadınlar da adet oluyor yani rahim ile alakalı durum adet olmak ben de bilmiyordum hemşirenin yalancısıyim lucrin yumurtlama olmasın ki transfer zamanı içeride polip kist gibi düşün embriyonun gelişimi için yer kalsın diye veriliyor genelde polikistik olanlara veriliyor bazı drlar da garanti olsun ne olur ne olmaz diye veriyor sen nasılsın neler yapıyorsun
Canım çok sevindim masalh kalınlık güzel rabbim bu sefer gönlündekini versin dualarım seninle bende bugün adet oldum insalh bu sefer olur trasferAmin amin inşallah canım sende hayirlisiyla guzel haberler alırsın inşallah bende simdi geldim hastaneden şükür hersey yolunda rahim 9.2mm olmus kan degerlerim güzel çıktı sali günü transferim olacak hayırlısıyla 6.gun embriyosu olduğu için progestanin 7.gunu transfer yapacaklarmış Maysa2011
İyiyim canım sen nasılsın.melekomelek nasılsın meleğim zilli kızın nasıl ayliss peperutka90 sizlere de çok geçmiş olsun kızlar inşallah çabuk anlatırsınız