2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen, bugün bayağı adet kanaması yoğunluğundaydı, pıhtı yoktu neyse ki. Su içiyorum, yemek ve tuvalet için kalkıyorum o kadar. Kliniği aradım, daha dün muayene olunmuş, sürekli peş peşe muayene önermiyoruz dediler. Ben de yatıp dinleniyorum. Perşembe’den Pazartesi’ye aldılar randevumu, inşallah her şey yolundadır 🙏🏻
Evet, kendiliğinden olan gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ama burada neredeyse istisnasız herkesin kanaması olmuştu diye hatırlıyorum. Sağlıkla atlatıp kucağımıza almak nasip olur inşallah 🙏🏻
Kesildi mi kanama yoksa devam mı

Benim fındığa aldım teyzeleri 😍😍
20221211_134538.jpg

Bugün sabaha karşı tuvalete kalktığımda sol kasığıma ani ve çok keskin bir ağrı girdi. Öğleye doğru da yine tuvalete giderken çamaşırımda kan olduğunu fark ettim. Hastaneye gittim hemen kontrole. Kesenin arkasında 1,5cm kadar bir kanama alanı oluşmuş, kesenin etrafında da düzensizlikler görünüyor dedi. Kendi merkezime de doktorun dediklerini ilettim. Şimdilik bütün kan sulandırıcıları kesip, Prolutex’i günde ikiye çıkardılar, bol bol istirahat etmemi istediler. Muayenede kesenin büyüklüğü günümle tam uyumlu çıktı, ama işte düşük riski sayıyoruz bunları dedi. Eve geldim bir sıcak çay içtim uzanıyorum şimdi 😞
Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın güzel haberler alırsın hem bak azalmış kanama 🤗🙏🧿

Çoktandır girmiyordum kızlar bi bakiyim benim ilk grubum napiyormus bebisler ne durumdaymis dedim maşallah suphanallah hepinizin guzel gidiyo gördüğüm kadarıyla Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsin 😂🥰 S shmily canım pozitifi görmüşsün cooook mutlu oldum inşallah sağlıcakla ilerler 🤲🏻❤️darisida artık N Neptunnn Maysa2011 Maysa2011 ve bana inşallah bu grupta bi üçümüz kaldık galiba hala devam eden tedaviye 😍😍

KIZLAAR GÜNAYDINN :)
BEN YİNE İDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLMUŞUM.
İKİ HAFTAD BİR NASIL OLUNUR AKLIM ALMIYOR.
YİNE AĞRI ŞİKATİYLE GİTTİM.
GEÇEN SEFER MUNUROL VERMISTI ŞİMDİ KLOMAKS ANTIBIYOTIK VERDI.
ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)

KULLANAN VARMI ACABA GRUPTA KLOMAKS ANTİBİYOTİK

ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)

Yaa geçmiş olsun canım

Yaa geçmiş olsun canım
TEŞEKKÜR EDERIM CANIMM
YAA HANI TUTTUMU DIYE DERTLENIRDIK YA ILK ZAMANLAR
ŞİMDİDE HEP BOYLE SEYLER CIKIYOR :KK70:
HIC BITMIYOR HICBIRSEY
DOĞANA KADAR BİZE RAHAT YOK AYLİİSS
AY SONU DETAYLI ULTRASON VAR ONDANDA HAYIRLISI ILE CIKARIZ ALLAHIN IZNIYLE
SEN NASILSINN NE DURUMDASIN KAC HAFTALIK OLDUNUZ :):KK15:

Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın güzel haberler alırsın hem bak azalmış kanama 🤗🙏🧿

Canım şimdi gördüm. Nasılsın iyi misin ?
Bugün mü randevun
Dün ve bugün hiç kanamam olmadı neyse ki. Az önce de muayeneden çıktım, Allahıma çok şükür her şey yolundaymış. Mini minnacık bebek göründü kesenin içinde, kalbi pıt pıt atıyordu. O kadar gergindim ki, hâlâ da kendime gelemedim. İnsan kafasında kurdukça kuruyor. Kanama alanı falan da göremedi, belki Cumartesi günü o yoğun kanama o yüzdeni ve geçti, bilemiyorum. Ama şimdilik her şey güzel görünüyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Çoktandır girmiyordum kızlar bi bakiyim benim ilk grubum napiyormus bebisler ne durumdaymis dedim maşallah suphanallah hepinizin guzel gidiyo gördüğüm kadarıyla Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsin 😂🥰 S shmily canım pozitifi görmüşsün cooook mutlu oldum inşallah sağlıcakla ilerler 🤲🏻❤️darisida artık N Neptunnn Maysa2011 Maysa2011 ve bana inşallah bu grupta bi üçümüz kaldık galiba hala devam eden tedaviye 😍😍
Amin, çok teşekkür ederim 🙏🏻
Darısı bekleyen herkesin başına 🙏🏻 💕

Çok geçmiş olsun. Doktorun elbette ki zararı olabilecek bir antibiyotik yazmaz, eczacı da teyit etmiş. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok. Tekrar geçmiş olsun 💕

İnsalh canım ya bende adet bekliyorm bakalım ne olcak bu sefer sen ne durumdasin

İnsalh canım ya bende adet bekliyorm bakalım ne olcak bu sefer sen ne durumdasin
İnsallah herşey güzel gider ve kavuşursun yavruna canım 🤲🏻 bende geçen ay doktorum tutunma olmuyo sende birtek histtereskopi yapalim birde dedi histereskopi oldum polip varmis kucukmua onlari almis doktorum temizlemis şimdi iste ikinci adetimle basladik canım estrofem kullaniyorum yarin ilk kontrolum var duruma gore transfer tarihi verir heralde

X