- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.621
Kesildi mi kanama yoksa devam mıAynen, bugün bayağı adet kanaması yoğunluğundaydı, pıhtı yoktu neyse ki. Su içiyorum, yemek ve tuvalet için kalkıyorum o kadar. Kliniği aradım, daha dün muayene olunmuş, sürekli peş peşe muayene önermiyoruz dediler. Ben de yatıp dinleniyorum. Perşembe’den Pazartesi’ye aldılar randevumu, inşallah her şey yolundadır
Evet, kendiliğinden olan gebeliğimde hiç böyle bir şey yaşamamıştım. Ama burada neredeyse istisnasız herkesin kanaması olmuştu diye hatırlıyorum. Sağlıkla atlatıp kucağımıza almak nasip olur inşallah
Pembe akıntıya döndü, peçeteyle sildikçe geliyor sadece.Kesildi mi kanama yoksa devam mı
İlaçlar işe yarar kesilir tamamen.Pembe akıntıya döndü, peçeteyle sildikçe geliyor sadece.
İnşallahİlaçlar işe yarar kesilir tamamen.
Çoğu kişide oldu bu durum.
Güzelce dinlenip atlatırsın bunu.
Çok geçmiş olsun tekrar canım.
Cok geçmiş olsun canm umarim kesilir bol bol dinlen aman yerinden kalkmaİnşallah
Çok teşekkür ederim
Çok sağ ol, yerimden teprenmiyorum vallahi, kesildi de çok şükür. Yarın randevum var klinikte, umarım her şey yolundadırCok geçmiş olsun canm umarim kesilir bol bol dinlen aman yerinden kalkma
Çok şeker
Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın güzel haberler alırsın hem bak azalmış kanamaBugün sabaha karşı tuvalete kalktığımda sol kasığıma ani ve çok keskin bir ağrı girdi. Öğleye doğru da yine tuvalete giderken çamaşırımda kan olduğunu fark ettim. Hastaneye gittim hemen kontrole. Kesenin arkasında 1,5cm kadar bir kanama alanı oluşmuş, kesenin etrafında da düzensizlikler görünüyor dedi. Kendi merkezime de doktorun dediklerini ilettim. Şimdilik bütün kan sulandırıcıları kesip, Prolutex’i günde ikiye çıkardılar, bol bol istirahat etmemi istediler. Muayenede kesenin büyüklüğü günümle tam uyumlu çıktı, ama işte düşük riski sayıyoruz bunları dedi. Eve geldim bir sıcak çay içtim uzanıyorum şimdi
yerimm ben onuun ayaklarını
Canım şimdi gördüm. Nasılsın iyi misin ?Çok sağ ol, yerimden teprenmiyorum vallahi, kesildi de çok şükür. Yarın randevum var klinikte, umarım her şey yolundadır
Çoook tatlı
Yaa geçmiş olsun canımKIZLAAR GÜNAYDINN :)
BEN YİNE İDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLMUŞUM.
İKİ HAFTAD BİR NASIL OLUNUR AKLIM ALMIYOR.
YİNE AĞRI ŞİKATİYLE GİTTİM.
GEÇEN SEFER MUNUROL VERMISTI ŞİMDİ KLOMAKS ANTIBIYOTIK VERDI.
ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)
KULLANAN VARMI ACABA GRUPTA KLOMAKS ANTİBİYOTİK
TEŞEKKÜR EDERIM CANIMMYaa geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah yarın güzel haberler alırsın hem bak azalmış kanama
Dün ve bugün hiç kanamam olmadı neyse ki. Az önce de muayeneden çıktım, Allahıma çok şükür her şey yolundaymış. Mini minnacık bebek göründü kesenin içinde, kalbi pıt pıt atıyordu. O kadar gergindim ki, hâlâ da kendime gelemedim. İnsan kafasında kurdukça kuruyor. Kanama alanı falan da göremedi, belki Cumartesi günü o yoğun kanama o yüzdeni ve geçti, bilemiyorum. Ama şimdilik her şey güzel görünüyorCanım şimdi gördüm. Nasılsın iyi misin ?
Bugün mü randevun
Amin, çok teşekkür ederimÇoktandır girmiyordum kızlar bi bakiyim benim ilk grubum napiyormus bebisler ne durumdaymis dedim maşallah suphanallah hepinizin guzel gidiyo gördüğüm kadarıyla Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsinS shmily canım pozitifi görmüşsün cooook mutlu oldum inşallah sağlıcakla ilerler darisida artık N Neptunnn Maysa2011 ve bana inşallah bu grupta bi üçümüz kaldık galiba hala devam eden tedaviye
Çok geçmiş olsun. Doktorun elbette ki zararı olabilecek bir antibiyotik yazmaz, eczacı da teyit etmiş. Doktorlarımıza güvenmekten başka çaremiz yok. Tekrar geçmiş olsunKIZLAAR GÜNAYDINN :)
BEN YİNE İDRAR YOLU ENFEKSIYONU OLMUŞUM.
İKİ HAFTAD BİR NASIL OLUNUR AKLIM ALMIYOR.
YİNE AĞRI ŞİKATİYLE GİTTİM.
GEÇEN SEFER MUNUROL VERMISTI ŞİMDİ KLOMAKS ANTIBIYOTIK VERDI.
ON KERE SORDUM SAKINCASI YOK DIMI DIYE YOK OLSA VERIRMIYIM DIYOR. ECZACI DA BIR SENEDIR TÜP BEBEK İLAÇLARINI ALDIGIM YER ORAYADA SORDUM ORASIDA SIKINTI YOK DIYOR AMA GELDE ANLA İŞTE :)
KULLANAN VARMI ACABA GRUPTA KLOMAKS ANTİBİYOTİK
İnsalh canım ya bende adet bekliyorm bakalım ne olcak bu sefer sen ne durumdasinÇoktandır girmiyordum kızlar bi bakiyim benim ilk grubum napiyormus bebisler ne durumdaymis dedim maşallah suphanallah hepinizin guzel gidiyo gördüğüm kadarıyla Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayida nasip etsinS shmily canım pozitifi görmüşsün cooook mutlu oldum inşallah sağlıcakla ilerler darisida artık N Neptunnn Maysa2011 ve bana inşallah bu grupta bi üçümüz kaldık galiba hala devam eden tedaviye
İnsallah herşey güzel gider ve kavuşursun yavruna canımİnsalh canım ya bende adet bekliyorm bakalım ne olcak bu sefer sen ne durumdasin