- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.681
Hayırlı olsun canımAmin amin inşallah canım sende hayirlisiyla guzel haberler alırsın inşallahbende simdi geldim hastaneden şükür hersey yolunda rahim 9.2mm olmus kan degerlerim güzel çıktı sali günü transferim olacak hayırlısıyla 6.gun embriyosu olduğu için progestanin 7.gunu transfer yapacaklarmış Maysa2011
Sana da çok dua ettim maysa. Allah yüzünü güldürsünCanım çok sevindim masalh kalınlık güzel rabbim bu sefer gönlündekini versin dualarım seninle bende bugün adet oldum insalh bu sefer olur trasfer
Amin amin insallah canım benim hepimiz guzel guzel pozitifleri alalim inşallahİnşallah her şey yolunda gidecek Allah kucağına almayı da nasip edecek canım benimAllah kimseyi bu yolda sınamasın gerçekten çeken anlar ama napiyoruz pozitif basıyoruz
Allah razi olsun canım Rabbim hepimizin gönlündekini nasip etsinCanım çok sevindim masalh kalınlık güzel rabbim bu sefer gönlündekini versin dualarım seninle bende bugün adet oldum insalh bu sefer olur trasfer
Amin canım inşallah tutunacaklar artik bizde size soracagiz ağrıları sizilari Allah'ın izniyle sizler onden bizler arkadanHayırlı olsun canıminşallah sonu güzel olacak.
Cok sağol canımKızlar transfer olacak arkadaşlar Allah hepinize yardım etsin inşallahkalbim duam sizinle
Yani ancak ilaçla kalınlaşır, yani Estrofem ile. Ki yumurta gelişimi de baskılandığı için tek başına o da mantıksız. Senin yumurta da olgunlaşması gerekiyor değil mi? Dondurulmuş embriyo yoktu yanlış hatırlamıyorsam.Ohh be birisi aklımdaki sorunun cevabını verdi bende aynen böyle yaptı 9mm olmuştu rahim yumurta erken çatladı diye lucrin yaptı sonrası bidaha ne yumurta gelişti nede rahim kalinlasti
Canım peki vücudumdan ne zaman gider bunun etkisi
Estrofem kullanırken mi kalınlaşma olmadı canımAnladım canım ben lucrin sonrası hiç kalınlaşma olmadı rahimde yumurtada kalınlaşmadı iptal oldu
Şimdi yeni adetimi oldum famara baslancakmis bu sefer famarayla yapacakmış bakalım trasfer olcakmi
Ben de iyiyim canım perşembe günü çağırdı dr gideceğim bakalım hayırlısı artıkİyiyim canım sen nasılsın.
İnşallah hayırlı haberlerini alacağız canım.
Haklısın canım yeni adetimi oldum famara başlıcaz iyi olcak insalhEstrofem kullanırken mi kalınlaşma olmadı canımlucrin incelme yapmıyor diye biliyorum ama ne diyeyim drun daha iyi bilir her şeyde bir hayır vardır öyle düşünelim zamanı gelmedi belki şimdi gelecek bir de forumdaki her şeyi okuyup stres olma ben çok oldum zamanında akışına bırak
Canım benimde dondurulmus ama estrofem ile kalinlasmadiYani ancak ilaçla kalınlaşır, yani Estrofem ile. Ki yumurta gelişimi de baskılandığı için tek başına o da mantıksız. Senin yumurta da olgunlaşması gerekiyor değil mi? Dondurulmuş embriyo yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
Bende dondurulmuş vardı, o yüzden sadece Estrofem’le endometriumun kalınlaşmasını sağladık ve transfer oldu.
Etkisi nasıl bir doz aldığına göre değişir. Benimkiler 3 aylıktı, ki etkisi 3 aydan da fazla sürdü. Ama aylık olan iğneler de var. Kişiye göre değişir herhalde etkisinin geçmesi. Bence her şeyi tekrar detaylıca doktoruna sor. Bizim buradan paylaşdıklarımız kişisel tecrübelerimizden ibaret. Doktorunun vardır bir bildiği bir düşündüğü.
Haklısın canım yeni adetimi oldum famara başlıcaz iyi olcak insalh
Evet estrofem kullanırken kalınlaşma olmadi
Adet olduysan Lucrin’in etkisi geçmiş demektir. Ama Estrofem’le kalınlaşma olmaması tuhaf. Yalnız dondurulmuş embriyo varsa ne diye yumurta geliştiriliyor ki onu anlamadım? Rahim yeteri kalınlığa ulaştığında transfer yapılır benim bildiğim. Yumurtalık bir işin yokmuş ki.Canım benimde dondurulmus ama estrofem ile kalinlasmadi
Canım doğal siklus yapacak artık estrofem ile kalınlaşma olmadığı için artık vermiyo yumurtayı famara ile büyütüp catlatip trasfer yapcakAdet olduysan Lucrin’in etkisi geçmiş demektir. Ama Estrofem’le kalınlaşma olmaması tuhaf. Yalnız dondurulmuş embriyo varsa ne diye yumurta geliştiriliyor ki onu anlamadım? Rahim yeteri kalınlığa ulaştığında transfer yapılır benim bildiğim. Yumurtalık bir işin yokmuş ki.
İnşallah bu şekilde kalınlaşma olur da transfer gerçekleşirCanım doğal siklus yapacak artık estrofem ile kalınlaşma olmadığı için artık vermiyo yumurtayı famara ile büyütüp catlatip trasfer yapcak
Yumurta büyümedigi için rahim hiç kalınlaşmadi bakalım bu sefer ne olcak
Climara bant i bir sorsana canım doktoruna hiçbiri işe yaramiyorsa doğal siklus da deneyebilir hiç moralini bozma her ay değişiyor kalınlık yürüyüş nar suyu hafif egzersizler vsHaklısın canım yeni adetimi oldum famara başlıcaz iyi olcak insalh
Evet estrofem kullanırken kalınlaşma olmadi
Tamm canim sorayım teşekkürlerClimara bant i bir sorsana canım doktoruna hiçbiri işe yaramiyorsa doğal siklus da deneyebilir hiç moralini bozma her ay değişiyor kalınlık yürüyüş nar suyu hafif egzersizler vs
Kan sulandırıcı değil mikızlaar günaydınn
enoxu kullanmaya devam edıyormusunuz?
ben sanırım doguma kadar kullanacagım
hala göbekten yapmaya devam bebeğe gelecek diyorum karnım büyüdükçe ama doktor gelmez kucucuk iğne diyor
Canım çok şükür 19. Haftaya geldik hâlâ devam ediyorum. Doktorum detaylidan sonra bakicaz dedi o zaman kan akışına falan da bakılıyormus Galibakızlaar günaydınn
enoxu kullanmaya devam edıyormusunuz?
ben sanırım doguma kadar kullanacagım
hala göbekten yapmaya devam bebeğe gelecek diyorum karnım büyüdükçe ama doktor gelmez kucucuk iğne diyor