2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Slm kızlar
Dün 2 li tarama testi için kan verdim. Haftaya pazartesi sonuca bakacağız dedi dr.
Ayrıca sizden nifty testi isteyeceğim bilginiz olsun dedi.
Hastaneye sordum 9000 e yakın bir tutar istiyorlar.
Kızkardeşim 37 yaşında normal hamile kalmıştı. Ona da bu testten bahsetmişler yaş ileri olduğu için o yaptırmamıştı.
Şimdi tüp bebek olunca problem çıkma olasılığı yüksek mi oluyor dr lar böyle düşünüyorlar sanırım.
Testi yaptıran veya önerildiği halde yaptırmayan var mı ??

Yanlış bilgi vermek istemiyorum, ama madem NIFTY testini isteyecekti ikili testini ne için yaptı? Benim bildiğim NIFTY ikili testin yerine yapılabiliyor. İleri yaş olunca öneriliyor, ama daha genç yaşta hamile kalanlar da isteğe bağlı ikili testin yerine yaptırıyorlar. Tüp bebekte doğal gebeliğe oranla daha fazla “problem” olmuyor. En azından bu testlerde bakılan konularda. Yaşa bağlı olarak önermiştir tahminimce.
İsterseniz tüp bebek doktorunuza da danışın.

Yaşa bağlı olarak istiyorlar, kromozomsal anomalilerin riski yaşla birlikte artıyor. Ben de 2li test yerine nifty test yaptırdım. Firmayla iletişime direkt geçerseniz fiyatlar biraz daha uygun, hills turkey, panorama test yapıyor, basic paket 350 dolar. 2’li test sonucuna göre de karar verebilirsiniz belli yaptırmaya..

Canım onu bende sordum 2 li teste bir değer var ona bakıyoruz hatta ona göre coraspinin mg nı arttırabilirim dedi. Nıfty testini isteyeceğini söyledi direkt.

Canım onu bende sordum 2 li teste bir değer var ona bakıyoruz hatta ona göre coraspinin mg nı arttırabilirim dedi. Nıfty testini isteyeceğini söyledi direkt.
Hmm, vardır herhalde bir bildiği. Hangi değermiş acaba merak ettim şimdi.
Bana doktorum sormuştu hangi testi istediğimi. NIFTY‘de de zaten ayrıntılı ultrason yapılıyor, o yüzden bana ikili testten daha mantıklı gelmişti.

Fiyatlar almış başını gitmiş. Gittiğim hastanede 9 bine yakın fiyat verdiler.
İstanbulda bulunan bir kaç yer var biri 6600 diyor diğer 5700.
Bakalım araştıracağım.

Fiyatlar almış başını gitmiş. Gittiğim hastanede 9 bine yakın fiyat verdiler.
İstanbulda bulunan bir kaç yer var biri 6600 diyor diğer 5700.
Bakalım araştıracağım.
Benim bildiğim teste göre 180-300 Dolar/Euro arası bir fiyatı var bu testlerin. Yani güncel kura göre 5.5-6 bin mantıklı görünüyor, asla 9 bin değil.

Bir de şöyle bir şey var, teste gerçekten ihtiyacınız var mı onu da düşünün. Testi yaptırmadan doktorunuzla bunu da konuşun bence.

Eşimde bende yaptırma taraftarı değiliz açıkçası.
Konuşacağım doktorla.

Bu test için olan makina yurt dışında var canım ve o makinalara testleri yollayan burada aracı firmalar var komisyon para kazanıyorlar sadece aracı olarak
Doktorlarlada anlaşmaları var
Öner al payını hesabı
Yani doktorun “isteyeceğim” demesine bakma
Kendin istiyormusun istemiyormusun buna karar ver
Ayrıca tüp bebek diye kromozom bozukluğu olma ihtimali daha yüksek diye bişey yok
Ama şöyle bişey var “ tüp bebek bunlar çok istiyor ya ne istesek test korkudan yaparlar “

Bi dr vardı YouTube da çok da güzel anlatıyordu
Bulabilirsen video atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…