- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 32
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.041
Canım ben tam kullanacaktır cünki yumurtalarım çok kaliteszdi doktoru ikna edemedim kist tümör yapma ihtimali varmış neyse doktorda baktı ki yumurta hep kalitesiz neyse 3.opuda kullanalım dedi bu sefer ben kabul etmedimİyi akşamlar. Saizen kullandınız mı acaba. Olumlu olumsuz faydasını görünüz mü
Oldu bu iş stres yapma artık. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallahKızlar ben pazartesi 5. Günmde kan vermştm 25.53 çıkmıştı dün 7. Günüm yine kan verdim 113.87 çıktı artık birde 12. Günde 31 Ekim'de kan vercem değer yükselmesini merak ediyordum artık günümü bekliycem
Yok cnm rahatladım değerin artışınu görünceOldu bu iş stres yapma artık. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah
yaaa aylisssAllah tez vakitte gönlünüzdekileri nasip eylesin
Ben sizin yerinizde olsam her şeye sıfır dan başlayıp , doktorlarla görüşmeye giderdim ve nasıl yol izlediklerini öğrenirdim herkese klomen desteği vermezler , mesela benim yumurta Rez. Az ve zor gelişiyordu en yüksek dozlarda iğneler kullandım gonalf ta istediğimiz verimi alamayınca ikinci tedavide yol değiştirip fostimon ve merioanal kullandık gonalfta 4 yumurta çıkarken bu sefer 9 çıktı. Bir embriyo ulaşırken 5. Güne iki embriyo ulaştı ve biri evlat olmaya çalışıyor bana şuan
yaa cok sevındım maşallaaahhh,Kızlar ben pazartesi 5. Günmde kan vermştm 25.53 çıkmıştı dün 7. Günüm yine kan verdim 113.87 çıktı artık birde 12. Günde 31 Ekim'de kan vercem değer yükselmesini merak ediyordum artık günümü bekliycem
Amin canım , çok teşekkür ederimyaaa aylisss
senıı bayadır goruyorum o kadar sevındım kı yavrun sana sımsıkı tutunsun ınsallah, hayırlı evlat olsun
bende kasım basında tedavıye baslıyorum, benımde amh 1,50 ama yumoşlar bıraz az dedı doktorum yasımda 31.
gecen pazar adetın 21.gunu lucrın ıgne oldum,
adet olunca gdecegım doktora , merıofert ıle ılerleyecegız ınsallah benımde beşinci güne güzel yumoşlarım olur ve bana evlat olurlar cok heyecanlıyım
Allaahh razı olsun canım,Amin canım , çok teşekkür ederim
Allah işini rast getirsin inşallahhayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :)
Takip edeceğim , habersiz bırakma bizi.Dualarım sizinle
Canm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.53yaaa aylisss
senıı bayadır goruyorum o kadar sevındım kı yavrun sana sımsıkı tutunsun ınsallah, hayırlı evlat olsun
bende kasım basında tedavıye baslıyorum, benımde amh 1,50 ama yumoşlar bıraz az dedı doktorum yasımda 31.
gecen pazar adetın 21.gunu lucrın ıgne oldum,
adet olunca gdecegım doktora , merıofert ıle ılerleyecegız ınsallah benımde beşinci güne güzel yumoşlarım olur ve bana evlat olurlar cok heyecanlıyım
Aminnnnn canım çok teşekkür ederimyaa cok sevındım maşallaaahhh,
sımsıkı tutunsun sana yavrun
Canım yani bu neupogen ilacı 12 gün boyunca yaptinmiCanm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.537 gün hcg 113.87 çok şükür
Evet cnm pazar günü bitiyor ama çok az dozda yapıyorumCanım yani bu neupogen ilacı 12 gün boyunca yaptinmi
Faydalı biseymis arastirdimEvet cnm pazar günü bitiyor ama çok az dozda yapıyorum
Neupogen i benim dr rahim aşısı olarak transferden önce progesterona başlamadan hemen önce yapıyorEvet cnm pazar günü bitiyor ama çok az dozda yapıyorum
Canım hiç bilgim yok ama dr ne dedi.Kızlar acil 2li tarama testiniz nasıl çıktı? ağlamaktan heba oldum gece gece .
Trisomy 18/13 pozitif çıktı bizim doktor amniyosentez öneriyor 73/1 oran ile.
Benm doktorum transferden 3-4 saat önce yaotı sonra transferi yaptı sonrasındada 12 gün boyunca salmam için verdiNeupogen i benim dr rahim aşısı olarak transferden önce progesterona başlamadan hemen önce yapıyor
Evet cnm 5. Günden değerim iyi çıktı kandaFaydalı biseymis arastirdim
Transfer öncesi 3-4 saat önce doktorum rahin içirisine uyguladı sonra transferimi yaptı sonrasnda 12 gün boyunca küçük dozda salmamı istedi pzar günü bitiyor 5. Gün kan değerim çıktıCanım yani bu neupogen ilacı 12 gün boyunca yaptinmi
Canım hiç bilgim yok ama dr ne dedi.
Nasıl bir açıklama yaptı.
Bende yarın test yaptıracağım.