2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Canm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.53 🙏🙏🙏 7 gün hcg 113.87 çok şükür🙏🙏👐
Yaaa nasıl sevindim anlatamam masallaahhh..
Benimde uzun protokol olacak inşallah bende yavruma kavuşurum sağlıkla ❤️😘

amniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
anlayacağınız şuan fiyatları araştırıyorum
4500tl den başlıyor 6900tl kadar fiyat verenler var. 15 günde çıkıyor sonuçları.
zehir zıkkım oldum geceden beri gözlerim kan çanağı tüp bebekten önce dna analizi yaptırmıştım eşimle bana ayrı ayrı sorun çıkmamıştı halbuki. Doktorum sizden kaynaklı değil desede insan kendine kaderine kızmadan edemiyor maalesef.
Yaştan dolayı bazen 2li test oranı yüksek çıkıyormuş ben ondan dolayı riske atmamak için fetal dna yaptırdım %100 gerceklik payı yok ikili testte lütfen strese girme yanılma payı cok yüksek ense kalinligina burun kemiği ölcümü yaptımı doktor onlara ne dedi? amniyosentez bebek icin cok riskli ayni fiyatlara geliyor nerdeyse fetal dna da amniyosentez yerine onu yaptirmanizi tavsiye ederim evet biraz maliyeti yüksek heleki bu dönemde çok fazla zorluyor ama ne bebek icin ne de anne icin hic bir riski yok

amniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
4500tl den başlıyor 6900tl kadar fiyat verenler var. 15 günde çıkıyor sonuçları.
zehir zıkkım oldum geceden beri gözlerim kan çanağı tüp bebekten önce dna analizi yaptırmıştım eşimle bana ayrı ayrı sorun çıkmamıştı halbuki. Doktorum sizden kaynaklı değil desede insan kendine kaderine kızmadan edemiyor maalesef.
Doktorunuzun sizden kaynaklı değil demesi boş bir teselli değil inanın ki. Size ve eşinize yapılan DNA analizi doğacak bebeğin sağlıklı veya sağlıksız olacağını belirlemez, sadece sizde genetik bir bozukluk olmadığını gösterir. Kendinize kızmayın, çok zor bir durum anlıyorum fakat sakin olmaya çalışın. İkili test kesin bir şey değil, yanılma payı maalesef ki hayli yüksek. Sağlıklı bir bebeği olmasına rağmen hatalı sonuç yüzünden haftalarca sizin gibi kendini yiyip bitiren ne çok kadın var bir bilseniz. O yüzden son yıllarda ikili test yerine fetal DNA öneriliyor daha çok. Sonucu net çünkü, olası oranlar ve ihtimallere dayalı değil. Şu durumda bence de amniyosentez yerine daha basit bir işlem ve test. Karamsar olmayın, imkanınız varsa fetal DNA testini yaptırın, inşallah yavrunuzun sağlıklı olduğu haberini alırsınız 🙏🏻 💕

Kesinlikle fetal dna yaptırın net sonuca öyle ulaşırsınız amniyosentez bebek için riskli diye duydum bende bence tüp bebk doktorunuzu dinleyin inşallah sorun çıkmaz

Kesinlikle fetal dna yaptırın net sonuca öyle ulaşırsınız amniyosentez bebek için riskli diye duydum bende bence tüp bebk doktorunuzu dinleyin inşallah sorun çıkmaz
3 gün önce cvc yaptırdım şükür bir sorun olmadı şimdiye kadar🤲

Canm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.53 🙏🙏🙏 7 gün hcg 113.87 çok şükür🙏🙏👐
Merhaba polikistik over hastasıyım ama doktorum çok korkutucı polikistik değil dedi 1 tane düşüğüm oldu kendiliğinden olmuştu ama 1 hafta sonra düştü 🥲 şimdi hala doktor kontrolündeyim meriofert iğne kullanıyorum 4 tane 75ml 2 tane de 150ml vuruldum doktor bugün çatlatma iğnesi vurulacaksın dedi ben tüp bebek tedavisine doktor bu iğnelerle olmazsa eğer o zaman başlarsın dedi inşallah iyi sonuçlar alırım 😞

Ben fetal dna’yı Hills Türkiye’de yaptırdım, 14 gün diyorlar ama sonuçlar 9 günde geldi, panorama test fiyatı da 360 dolar baz paketi için. Tavsiye ederim firma olarak memnun kaldık.

Evet canım geç evlendim 41 yaşında ilk yıllarımda yumurta vardı 5_6 ama ben bi haberdim. Sandım doğal olur.
Ama yok.. Sonra ki yıllar tiroid ve prolaktin yüksekliğimi öğrendim kronikleşmiş
. İlaç almayınca yükseliyor troid.. 2 aşılama 2 tüp bebek transfer hikayem var negatif olan
Öncelikle geçmiş olsun. Ben klomeni Bursa bahçeci’de bir kere kullanmıştım, hem yumurtalarım erken çatladı hem de klomen sonrasında kist yaptı. Sonra uzaklaştım koşarak oradan ve Acıbadem’de devam ettim. Size tavsiyem içinize sinen bir doktor bulmanız olabilir, Bülent Traş’la prp düşünebilirsiniz belki..

Merhaba polikistik over hastasıyım ama doktorum çok korkutucı polikistik değil dedi 1 tane düşüğüm oldu kendiliğinden olmuştu ama 1 hafta sonra düştü 🥲 şimdi hala doktor kontrolündeyim meriofert iğne kullanıyorum 4 tane 75ml 2 tane de 150ml vuruldum doktor bugün çatlatma iğnesi vurulacaksın dedi ben tüp bebek tedavisine doktor bu iğnelerle olmazsa eğer o zaman başlarsın dedi inşallah iyi sonuçlar alırım 😞
İnşallah canım 🙏🙏🙏🥰

pamukmelek pamukmelek canım hiç ağlayıp kendini yıpratma 2.li testin yanılma payı çok yüksek tanı testi değil ki oran veren bir test
YouTube bi bak bu şekilde hikayelerle dolu
2li test sonrası hamileliği zehit olmuş
Sonrada dünyaya sağlıklı evlat getirmiş çoğunluk.

2li de oran yüksek cıkınca cvs (aminosentez) öneriliyor. Evet düşük riski var zaten evrak imzalatıyorlar işlem sonrası
Ama her işlemde risk vardır bunu unutma

Şuan fetal dna verebilirsin
Ama fetal dna da kötü sonuç çıkarsa için sonu yine cvp yaptırmaya varacak
Kesin tanıyı öyle koyuyorlar.

Yaptırmayıp duanı edip allaha sığınabilir
Kötü ihtimalleri defedebilirsin
Yada duanı edip testini verebilirsin

Karar senin

Ama şunu aklına koy 2li çok yanlıs sonuc cıkartıyor hersey etkiliyor

En ufak örnek kanama gecırdıysen gebelıkde
Kan testınde oran yüksek çıkıyor.

Ben 2li de fetal dna da yaptırmadım. Yaptırmayacağım.

Sağlıcakla evlatlarımıza kavuşalım kızlar hepimiz inşallah
Lütfen 2li sonucu için kendinizi üzmeyin

Kızlar bu akşam ilk kez progestanı fitil olarak alıcam, progestan200mg hap olarak içiyordum.
Eczanelerde bugün kapalıymış soramadım
Bana anlatabilir misiniz nasıl yapmam gerekiyor 🙏🏼 (Ayrıntı vererek) 🌺
Bu arada uzun süredir kanamalardan kurtulmuştum ama bugün yine kanamam oldu.

Canm kendine kızacağın birşey yok genetik test yaptırmanız demek
Eşinde ve sende kromozom bozuklugu yok demek
Allah korusun hiç dillendirmek bile istemem ama çocuk da olmayacak demek değil
Dowm lu cocugu olan bireyler dowm değil ki
Anladım dimi
Yani sprem le yumurta birleşme anında kromozomsal fazlalık yada birleşim olabilir.

Ama dediğim gibi hiç öyle birşey yok allahın izniyle 2li test yanılma payı çok yüksek
Kan ve ultrason da ense ve burun kemiği bakılıp ortaya bir ortalama değer veren bişey
Kan testini birçok şey etkilemiş olabilir
Tanı testi değil %de veren bir test
Nolur üzülme

Herşeyi yaptırdın allah korusun hala sonuç kötü mü tamm o zaman otur ağla düşün yıkıl dağıt
Ama şuan değil!
Bebeği de kendinide üzme

Yaştan dolayı bazen 2li test oranı yüksek çıkıyormuş ben ondan dolayı riske atmamak için fetal dna yaptırdım %100 gerceklik payı yok ikili testte lütfen strese girme yanılma payı cok yüksek ense kalinligina burun kemiği ölcümü yaptımı doktor onlara ne dedi? amniyosentez bebek icin cok riskli ayni fiyatlara geliyor nerdeyse fetal dna da amniyosentez yerine onu yaptirmanizi tavsiye ederim evet biraz maliyeti yüksek heleki bu dönemde çok fazla zorluyor ama ne bebek icin ne de anne icin hic bir riski yok
Ultrasonda burun kemik ölçümü olsun ense kalınlığı hepsi normal çıkmıştı. Yarın randevu aldım fetal dna vermeye gidiyoruz Allah sabır versin bizlere inşallah 15 gün bekleyeceğiz sonucu çünkü

X