- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.101
ayliss canım kese görmeye ne zaman gideceksin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa haber ver bize de inşallah iptal olmazYarın kontrol var sizde ben trasfer olurmuyum cünki yine yumurta catlamiş gibi hissediyorum
Günaydın ablacımayliss canım kese görmeye ne zaman gideceksin.
Birdaha ne zaman gideceksinKızlar cinsiyeti belli olan var mı ?
Cumartesi kontrole gittiğimde benim nazlıcan uyuyordu
Dr biraz öksür dedi yok , ultrason cihazıyla hafif sarstı yok
Ellerini yanaklarına koymuş uyuyormuş
İnşallah bir dahaki sefere bakalım uyanık yakalarsak görürüz
Test yaptırdım onun sonucu için haftaya pazartesi gidicem ama muayene eder mi yine bilmiyorum.Birdaha ne zaman gideceksin
İptal olduYaaaa haber ver bize de inşallah iptal olmaz
Neden canımİptal oldu
Rahim kalınlaşmamis geçen ay 9.5 mm idi ama yumurta catlamişti demekki dedi doğal siklus yapacağız yani moralim çok bozuk yaaNeden canım
Bu da ayrı bir sıkıntıymış gerçekten çok zor yaRahim kalınlaşmamis geçen ay 9.5 mm idi ama yumurta catlamişti demekki dedi doğal siklus yapacağız yani moralim çok bozuk yaa
Allah işini gücünü rast getirsin. Her durumda zor bu tüp bebek. Kimisinin embriyoları oluşmuyor kiminin rahimde sıkıntı oluyor vs. Bol bol dua et sende. Bende ediyorum inşallah doğal transfer olur ve güzel sonuçlar alırsın.Rahim kalınlaşmamis geçen ay 9.5 mm idi ama yumurta catlamişti demekki dedi doğal siklus yapacağız yani moralim çok bozuk yaa
Hadi güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın ablacım
Kese görmeye değilde kese ve kalp atışına çağırdı pazartesi günü
Canım sen ne kullanıyorsun estrofem başladı mı bana estrofem fayda etmiyomus yani kalinlasmiyoHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de bugün kan verdim, muayene oldum. Doktorum ilaçlara başlattı, her şey yolunda giderse 19 Kasım’a transfer için gün verdi.
Bu arada hamilelik günlüğü de pek güzel olmuş
Amin inşallah canım ayyy 18 gün dediğin nedir kiHadi güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de bugün kan verdim, muayene oldum. Doktorum ilaçlara başlattı, her şey yolunda giderse 19 Kasım’a transfer için gün verdi.
Bu arada hamilelik günlüğü de pek güzel olmuş
Evet, Estrofem kullanıyorum. Bu üçüncü transferim olacak. Kalınlaşmayla ilgili bir sorun olmadı şimdiye kadar. Bu sefer nasıl olur bakıp göreceğiz.Canım sen ne kullanıyorsun estrofem başladı mı bana estrofem fayda etmiyomus yani kalinlasmiyo
Vakit çabuk geçiyor zaten, her şeyin hayırlısı.Amin inşallah canım ayyy 18 gün dediğin nedir ki
Utana,sıkıla yaptım Allah utandırmasın valla
Evet ilaçsız olcak bu sefer ama geçen ay iptal olmasi saçma oldu yaa cünki hem yumurta catlamiş hem rahim kalın yani istenilen olmuş aslında madem iptal olacaktı bu ay neden doğal siklus deniyo kiEvet, Estrofem kullanıyorum. Bu üçüncü transferim olacak. Kalınlaşmayla ilgili bir sorun olmadı şimdiye kadar. Bu sefer nasıl olur bakıp göreceğiz.
Natürel siklusta olsa aslında ne güzel, daha az ilaç. Belki bu sefer böyle denk geldi. Geçen defa kalınlaşmış çünkü, öyle anladım.
Ama çatladığı gibi toplanması gerekmiyor mu? Ya da hemen öncesinde. Geç kalınmış olabilir.Evet ilaçsız olcak bu sefer ama geçen ay iptal olmasi saçma oldu yaa cünki hem yumurta catlamiş hem rahim kalın yani istenilen olmuş aslında madem iptal olacaktı bu ay neden doğal siklus deniyo ki
Bende şaşırdım yani histereskopi yüzünden böyle diyo cünki benim kesinlikle böyle bi sorunum yoktuAma çatladığı gibi toplanması gerekmiyor mu? Ya da hemen öncesinde. Geç kalınmış olabilir.
Adet döngüsü sandığımızdan hassas olabiliyor, histeroskopi etkilemiş olabilir hakikaten de. Demek ki beklenilenden erken çatladı. Çatladıktan sonra da bir faydası yok.Bende şaşırdım yani histereskopi yüzünden böyle diyo cünki benim kesinlikle böyle bi sorunum yoktu