- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.061
Yaaa nasıl sevindim anlatamam masallaahhh..Canm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.537 gün hcg 113.87 çok şükür
Yaştan dolayı bazen 2li test oranı yüksek çıkıyormuş ben ondan dolayı riske atmamak için fetal dna yaptırdım %100 gerceklik payı yok ikili testte lütfen strese girme yanılma payı cok yüksek ense kalinligina burun kemiği ölcümü yaptımı doktor onlara ne dedi? amniyosentez bebek icin cok riskli ayni fiyatlara geliyor nerdeyse fetal dna da amniyosentez yerine onu yaptirmanizi tavsiye ederim evet biraz maliyeti yüksek heleki bu dönemde çok fazla zorluyor ama ne bebek icin ne de anne icin hic bir riski yokamniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
anlayacağınız şuan fiyatları araştırıyorum
4500tl den başlıyor 6900tl kadar fiyat verenler var. 15 günde çıkıyor sonuçları.
zehir zıkkım oldum geceden beri gözlerim kan çanağı tüp bebekten önce dna analizi yaptırmıştım eşimle bana ayrı ayrı sorun çıkmamıştı halbuki. Doktorum sizden kaynaklı değil desede insan kendine kaderine kızmadan edemiyor maalesef.
Çok teşekkür ederim cnmYaaa nasıl sevindim anlatamam masallaahhh..
Benimde uzun protokol olacak inşallah bende yavruma kavuşurum sağlıkla
Doktorunuzun sizden kaynaklı değil demesi boş bir teselli değil inanın ki. Size ve eşinize yapılan DNA analizi doğacak bebeğin sağlıklı veya sağlıksız olacağını belirlemez, sadece sizde genetik bir bozukluk olmadığını gösterir. Kendinize kızmayın, çok zor bir durum anlıyorum fakat sakin olmaya çalışın. İkili test kesin bir şey değil, yanılma payı maalesef ki hayli yüksek. Sağlıklı bir bebeği olmasına rağmen hatalı sonuç yüzünden haftalarca sizin gibi kendini yiyip bitiren ne çok kadın var bir bilseniz. O yüzden son yıllarda ikili test yerine fetal DNA öneriliyor daha çok. Sonucu net çünkü, olası oranlar ve ihtimallere dayalı değil. Şu durumda bence de amniyosentez yerine daha basit bir işlem ve test. Karamsar olmayın, imkanınız varsa fetal DNA testini yaptırın, inşallah yavrunuzun sağlıklı olduğu haberini alırsınızamniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
4500tl den başlıyor 6900tl kadar fiyat verenler var. 15 günde çıkıyor sonuçları.
zehir zıkkım oldum geceden beri gözlerim kan çanağı tüp bebekten önce dna analizi yaptırmıştım eşimle bana ayrı ayrı sorun çıkmamıştı halbuki. Doktorum sizden kaynaklı değil desede insan kendine kaderine kızmadan edemiyor maalesef.
Gözünüz aydınKızlar ben pazartesi 5. Günmde kan vermştm 25.53 çıkmıştı dün 7. Günüm yine kan verdim 113.87 çıktı artık birde 12. Günde 31 Ekim'de kan vercem değer yükselmesini merak ediyordum artık günümü bekliycem
Kesinlikle fetal dna yaptırın net sonuca öyle ulaşırsınız amniyosentez bebek için riskli diye duydum bende bence tüp bebk doktorunuzu dinleyin inşallah sorun çıkmazamniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
3 gün önce cvc yaptırdım şükür bir sorun olmadı şimdiye kadarKesinlikle fetal dna yaptırın net sonuca öyle ulaşırsınız amniyosentez bebek için riskli diye duydum bende bence tüp bebk doktorunuzu dinleyin inşallah sorun çıkmaz
Merhaba polikistik over hastasıyım ama doktorum çok korkutucı polikistik değil dedi 1 tane düşüğüm oldu kendiliğinden olmuştu ama 1 hafta sonra düştüCanm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.537 gün hcg 113.87 çok şükür
Ben fetal dna’yı Hills Türkiye’de yaptırdım, 14 gün diyorlar ama sonuçlar 9 günde geldi, panorama test fiyatı da 360 dolar baz paketi için. Tavsiye ederim firma olarak memnun kaldık.amniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
Öncelikle geçmiş olsun. Ben klomeni Bursa bahçeci’de bir kere kullanmıştım, hem yumurtalarım erken çatladı hem de klomen sonrasında kist yaptı. Sonra uzaklaştım koşarak oradan ve Acıbadem’de devam ettim. Size tavsiyem içinize sinen bir doktor bulmanız olabilir, Bülent Traş’la prp düşünebilirsiniz belki..Evet canım geç evlendim 41 yaşında ilk yıllarımda yumurta vardı 5_6 ama ben bi haberdim. Sandım doğal olur.
Ama yok.. Sonra ki yıllar tiroid ve prolaktin yüksekliğimi öğrendim kronikleşmiş
. İlaç almayınca yükseliyor troid.. 2 aşılama 2 tüp bebek transfer hikayem var negatif olan
Amin teşekkür ederim darısı başınızaGözünüz aydın
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnşallah canımMerhaba polikistik over hastasıyım ama doktorum çok korkutucı polikistik değil dedi 1 tane düşüğüm oldu kendiliğinden olmuştu ama 1 hafta sonra düştüşimdi hala doktor kontrolündeyim meriofert iğne kullanıyorum 4 tane 75ml 2 tane de 150ml vuruldum doktor bugün çatlatma iğnesi vurulacaksın dedi ben tüp bebek tedavisine doktor bu iğnelerle olmazsa eğer o zaman başlarsın dedi inşallah iyi sonuçlar alırım
Canm kendine kızacağın birşey yok genetik test yaptırmanız demekamniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
Ultrasonda burun kemik ölçümü olsun ense kalınlığı hepsi normal çıkmıştı. Yarın randevu aldım fetal dna vermeye gidiyoruz Allah sabır versin bizlere inşallah 15 gün bekleyeceğiz sonucu çünküYaştan dolayı bazen 2li test oranı yüksek çıkıyormuş ben ondan dolayı riske atmamak için fetal dna yaptırdım %100 gerceklik payı yok ikili testte lütfen strese girme yanılma payı cok yüksek ense kalinligina burun kemiği ölcümü yaptımı doktor onlara ne dedi? amniyosentez bebek icin cok riskli ayni fiyatlara geliyor nerdeyse fetal dna da amniyosentez yerine onu yaptirmanizi tavsiye ederim evet biraz maliyeti yüksek heleki bu dönemde çok fazla zorluyor ama ne bebek icin ne de anne icin hic bir riski yok
Yok canım randevum yarın. Gidince yarın sorucam.melekomelek ikili test için fiyat sordun mu sen doktoruna ne kadar dedi
Aldım ya benim kendi doktorum kişisel muayenehanesi var dısarı yolluyo testleri biraz pahalı . 1200₺ dediler heralde kontrol + test oluyo ektra muayene ücreti almaz heraldeYok canım randevum yarın. Gidince yarın sorucam.
Sen fiyat aldın mı ?
Peki bu testi aç karnına mi yaptırıyoruz yoksa fark etmez mi. Bilen var mı acabaAldım ya benim kendi doktorum kişisel muayenehanesi var dısarı yolluyo testleri biraz pahalı . 1200₺ dediler heralde kontrol + test oluyo ektra muayene ücreti almaz heralde