2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Peki canım dogalda çatlamasıni beklicez ya çatlarsa yine iptalmi olur

Ben yaptirdim cnm fetal dna diye de geçiyor istanbuldaysan yardımcı olayim

Kızlar benden ilaçları kestiler hepsini kanama oldu 10. Haftada kesti hastaneye geldim büyük bir şokla şükür bebekte birşey yok rahimde kanama yok iğne yaptı 3 gün yatış verdi Protestan devam dedi ama tüp bebek doktoru kes dedi kanama yok hafif kahve leke var çok ama çok korktum

Peki canım dogalda çatlamasıni beklicez ya çatlarsa yine iptalmi olur
Yani ben de işin uzmanı değilim, doktoruna danış yine her şeyi. Ama nasıl ilaçlı yumurta büyütünce yumurta olgunlaşmadan, erkenden çatlamasın diye bir iğne, sonra da istenilen zamanda çatlasın diye başka bir iğne veriyorlar ya, onun gibi düşün. İlaçlı olsun ilaçsız olsun, yumurta istenmedik zamanda çatladığında transfer otomatikman riske girer çünkü ya toplamak için geç kalınmış oluyor, ya da yumurta henüz yeterince olgunlaşmadan erken çatlamış olabilir, o zaman da büyük ihtimalle döllenme konusunda sıkıntı olur. Ama dediğim gibi, bu benim anladığım şekil. Yine de doktoruna detaylı sor her şeyi. Canını da sıkmamaya çalış. İnşallah en doğru zamanda en güzel embriyolarını transfer edecekler

Çok geçmiş olsun
10. hafta bütün ilaçları birden mi kestirdi?

Çok geçmiş olsun
10. hafta bütün ilaçları birden mi kestirdi?
Evet öyle olunca da bir kanama aklımı oynattim şimdi devam etme diyor ama acilen geldiğim ve yatış veren doktor birden kesildiği içindir devam et demekki hala ihtiywc var diyor kanama alanı da yok herşey normal ama sanırım devam edeceğim

Çok korkutucu gerçekten. Hepsini neden birden bire kesmiş ki acaba?
Tüp bebek doktorunuz dışında takip doktorunuz varsa ona da bir danışın isterseniz. Ama haklısınız devam etmeyi düşünmekle.

Ben bütün ilaçlarımı kademeli bıraktım ikiyse bire düşürdü öyle ikiüç hün devam edip bıraktım bi sorun yasamadım

Progestan fitili 3 kullanıyordum, 2’ye düşürdüm ben de, doktor bir sonraki muayeneye kadar günde 2 devam etmemi söyledi.. belki siz de öyle yapabilirsiniz.. geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım.
Benim dr 15. Haftaya kadar bıraktırmıyor.

Teşekkürler canım

Merhaba arkadaşlar bizimde ilk tüp bebek denemizde embriyolara genetik tanı yaptırdık ve transfere uygun bulunmadılar. Şimdi yeniden deneyeceğiz ama psikolojik olarak mahvetti beni. psikolojim hiç iyi değil. çok korkuyorum ikinci denemede de olumsuzluklar ile karsılasırız diye. üstelik çok yüksek miktarda paralar gidiyor. maddi manevi insanı çok ama çok yoran bir süreç. yani başına gelen anlar sadece. Memorial şişlide yaptırdık ilk denemeyi şimdi ikincisi içinde aynı yeremi gitsek yoksa bahceci veya başka bir yerimi denesek çok kararsızım. lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Embriyolarına genetik test yaptıranlar var mı? sonuclarınız nasıl çıktı? bizim olumsuz bulundugu için transfer yapılmadı. genetik test yaptırmak iyi mi kötü mü anlamadım? ne olur tecrübelerinizi paylaşın

Nasıl kötü olsun ki
Embriyoya biyopsi yapılmasının iyi olmadıgını söyleyenler var ayrıca genelde o kadar yeni embriyolarda mozaikligin normal oldugu sık rastlanan birsey oldugunuda söylüyorlar. normal şartlarda o embriyo ile hamile kalıp saglıkla kucagına cocugunu alabilenler oluyor ama tüp bebekte mozaik sıkıntılı olabilir dendigi için tereddüt edip transfer yaptırılmıyor. oysa embryo saglıklıda cıkabilir. bu da bir nevi boşuna bilmem kaç dolar para ödedigin ve boşuna embriyonu transfer ettirmedigi anlamına gelir. bu sebeple tecrübesi olanlardan bilgi istedim. mozaik embriyo transfer ettirenler nasıl sonuc aldı diye. tıp çok gelişti ama hala genetik testi sonuclarının neden olumsuz olduguna, mozaik embriyonun nasıl gelişim gösterecegine net cevap veremiyor. bu sebeple başından geçenlerin yasadıklarını sordum.

Merhaba canım. Yaşın baya var mı ilk denemede genetik yapıldığına göre vardır diye düşündüm.
Şimdi bence yanlış yerde değilsin laboratuvar ve tecrübe olarak memorial bu işin pirlerinden.
Ayrıca ilk denemede sağlıksız oldu diye yine aynısı olacak diye bir şey yok.
Genetikli olunca çok masraflı evet ama elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

33 yaşındayım. Sperm kaynaklı sorunumuz olduğu için genetik önerdi doktorumuz o sebeple yaptırdık. Ama en azından bir tanesi transfere uygun bekliyordum. Çok yıkıldık.

meleekk napıyosunn canım :)
herşey yolundamı cinsiyeti öğrendin mi bebişininn
bize kız gelıyor sağlıklaa gelsinler inşallaahhh vaktınde saglıkla kucagımıza alalıımm

Anlıyorum inşallah bundan sonraki tedavinde yüzün güler.
Memorialin genetiğe önem verdiğini biliyorum.
Yerinde olsam aynı yerde devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…