- 23 Kasım 2008
- 5.894
- 7.344
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.021
Ben de et tavuk balik yiyemiyorum. Hamileyken haftada en az 1 kez balık yicem demiştim ama malesef almıyor midem. Yoğurt ekmek favorimBende tavuk, kırmızı et yiyemiyorum.
Ofiste arkadaşların yediğini görünce bile kötü oluyorum. Benim eşim tam et hastası etsiz yemek yerse o gün açkaldığını düşünüyor. Evde ne et ne de tavuk pişmiyor uzun zamandır.
Bende de durumlar aynıBende tavuk, kırmızı et yiyemiyorum.
Ofiste arkadaşların yediğini görünce bile kötü oluyorum. Benim eşim tam et hastası etsiz yemek yerse o gün açkaldığını düşünüyor. Evde ne et ne de tavuk pişmiyor uzun zamandır.
Yok kullanmadım.. tedaviye başlamadım henüz.. bu ay kısmetse başlayacağım belki yine aynı ilaçları yazabilir. Size de mi saizen yazdı doktorunuzİyi akşamlar. Saizen kullandınız mı acaba. Olumlu olumsuz faydasını görünüz mü
Yok doktorum hiç bir şey yazmıyor.. Tek bildiği klomen... O kadar minik yumurta varki görülmesi çok zor ama hiç biri büyümüyor gelişmiyorYok kullanmadım.. tedaviye başlamadım henüz.. bu ay kısmetse başlayacağım belki yine aynı ilaçları yazabilir. Size de mi saizen yazdı doktorunuz
Sağol canım benim aminGözün aydın canım benim allah nazardan saklasın
Çok geçmiş olsun.. yine bahceci ye mi gidiyorsunuz? İstanbulda Semra hanıma giden bir tanıdığım var çok memnundu hep olumlu konuştular..Yok doktorum hiç bir şey yazmıyor.. Tek bildiği klomen... O kadar minik yumurta varki görülmesi çok zor ama hiç biri büyümüyor gelişmiyor
Neden ilaç iğne vermiyorki
İlaçsız adet olamıyorum yaş 47..bahçeci tüp bebek merkezi hayatımı alt üst etti..
Orda 3 sene önceki tedavimde tıkır Tıkır olan adetim Kesildi rahmim küçüldü daha yeni toparlandım
Aret kamer canım oda klomenci.. Artık kullanmıyorum verdiği hapları.Çok geçmiş olsun.. yine bahceci ye mi gidiyorsunuz? İstanbulda Semra hanıma giden bir tanıdığım var çok memnundu hep olumlu konuştular..
Allah tez vakitte gönlünüzdekileri nasip eylesinAret kamer canım oda klomenci.. Artık kullanmıyorum verdiği hapları.
Evet deyip kullandım diyorum sadece.. Çünkü sıfır yumurta... Bende triguens kullandım 2 ay adet oldum çok şükür minik minik çok zor yumurta gördü oda şaşırdı klomene bağladı. Ama dedim. İğne ver menapor filan. Yok dedi onlar olan yumurtayı koşturur dedi vermedi iyide sen orda zor da olsa çok küçükte olsa gördün bir şeyler neden desteklemiyorsun.. Bu mesajımı okuyan arkadaşlar Allah rızası için bana yol gösterin ne olur...
Merhaba ,Aret kamer canım oda klomenci.. Artık kullanmıyorum verdiği hapları.
Evet deyip kullandım diyorum sadece.. Çünkü sıfır yumurta... Bende triguens kullandım 2 ay adet oldum çok şükür minik minik çok zor yumurta gördü oda şaşırdı klomene bağladı. Ama dedim. İğne ver menapor filan. Yok dedi onlar olan yumurtayı koşturur dedi vermedi iyide sen orda zor da olsa çok küçükte olsa gördün bir şeyler neden desteklemiyorsun.. Bu mesajımı okuyan arkadaşlar Allah rızası için bana yol gösterin ne olur...
Allah razı olsun yorum için. Yok canım. Prp ye inanmıyor. Bunu sormuştım... Ben de yumurta yok canım. Bahçeci tüp bebek merkezinde vucüdum enkaz oldu. 70 kilo biten adet küçülen rahim.. Sen tedaviyi bırak diyip bu defteri kapat dediler 44 yaşlarındaydım. Ben kliniğe düzenli adet gören biri olarak girip FSH 70 leri gören biri olarak çıktım.. Klomen bana yaramıyor geçmiştr bu ilacı kullandığım için biliyorum.. Aret hoca dan Allah razı olsun sabırlı moral verici. Ama ters giden içime sinmeyen bir şeyler var.. O minik hiç büyümeyen yumurtalar da gizlice adet düzenliyici olarak kullandığım triguens ile oldu... Ama bunları büyütmek için menapor istedim yok diyorMerhaba ,
Bende aret hocada tedavi gördüm ve çok şükür hamileyim. 40 yaşındayım ve daha önce 3 kere denemem olmuştu. 3 denemede de hep yumurta geliştirmek için iğne kullanmıştım. 10-12 yumurta toplanıyor ve elime zar zor 2 embriyo kalıyordu. Artık kendi kendime dedim ki iğneler bana yaramıyor doğal yumurtalarımı toplasalar az olsun öz olsun dedim. Sonra aret hocanın ileri yaş için klomen tedavisi uyguladığını iğne vermediğini duydum ve tam benim istediğim dedim. İyi ki de gitmişim ve ilk denememde hamileyim çok şükür.
Çoğu doktor vitamin desteğine inanmıyor muhtemelen de size o yüzden vermemiştir. Prp önerildi mi peki yumurtalarınız için. Allah yardımcınız olsun çok zor süreçler.
MaşaEllah sübhanallah size. Allah celle celaluhu muradınızı versin size tez vakitte aminnnnAllah tez vakitte gönlünüzdekileri nasip eylesin
Ben sizin yerinizde olsam her şeye sıfır dan başlayıp , doktorlarla görüşmeye giderdim ve nasıl yol izlediklerini öğrenirdim herkese klomen desteği vermezler , mesela benim yumurta Rez. Az ve zor gelişiyordu en yüksek dozlarda iğneler kullandım gonalf ta istediğimiz verimi alamayınca ikinci tedavide yol değiştirip fostimon ve merioanal kullandık gonalfta 4 yumurta çıkarken bu sefer 9 çıktı. Bir embriyo ulaşırken 5. Güne iki embriyo ulaştı ve biri evlat olmaya çalışıyor bana şuan
Ben cok takılmıyorum doktorum ilk 3 ay önemli değil demişti bana canım ne isterse onu yiyorum ki transfer döneminde de öyle yapmıştım . Zaten suan tavuk et köfte tarzı seyler yiyemiyorum srbze ağırlıklı yiyorum idare ediyorum
Yumurtaların kalitesi düşer diye iğne vermiyor.Allah razı olsun yorum için. Yok canım. Prp ye inanmıyor. Bunu sormuştım... Ben de yumurta yok canım. Bahçeci tüp bebek merkezinde vucüdum enkaz oldu. 70 kilo biten adet küçülen rahim.. Sen tedaviyi bırak diyip bu defteri kapat dediler 44 yaşlarındaydım. Ben kliniğe düzenli adet gören biri olarak girip FSH 70 leri gören biri olarak çıktım.. Klomen bana yaramıyor geçmiştr bu ilacı kullandığım için biliyorum.. Aret hoca dan Allah razı olsun sabırlı moral verici. Ama ters giden içime sinmeyen bir şeyler var.. O minik hiç büyümeyen yumurtalar da gizlice adet düzenliyici olarak kullandığım triguens ile oldu... Ama bunları büyütmek için menapor istedim yok diyor
Mayıs başında başladım canım sürekli klomen ama ne yumurta vardı ne adet.. Bende son 2 ay triguens kullanıyorum. Ve ilk kez o büyümeyen yumurtayı gördükYumurtaların kalitesi düşer diye iğne vermiyor.
Ne zamandır aret hocada tedavi görüyorsun ?
Bende ilk mayıs ayında gittim. Haziranda yumurta topladık sonra temmuzda tekrar topladık.Mayıs başında başladım canım sürekli klomen ama ne yumurta vardı ne adet.. Bende son 2 ay triguens kullanıyorum. Ve ilk kez o büyümeyen yumurtayı gördükama haberi yok tabi triguens den
Evet canım geç evlendim 41 yaşında ilk yıllarımda yumurta vardı 5_6 ama ben bi haberdim. Sandım doğal olur.Bende ilk mayıs ayında gittim. Haziranda yumurta topladık sonra temmuzda tekrar topladık.
İnşallah şifa olsun kullandığın ilaçlar.
Uzun zamandır mı uğraşıyorsun tüp bebekle.
AmiinnnnMaşaEllah sübhanallah size. Allah celle celaluhu muradınızı versin size tez vakitte aminnnn. Okudum yorumunuzu dikkatlice fostimon araştırıcam nedir bu ilaç
Tamam canım. Nasıl kullanıyorsunuz acaba bu iğneyi dozu gün sayısıAmiinnnnAllah razı olsun ,hepimize inşallah
Yumurtaları geliştirmek için kullanılan bir iğne. Demek istediğim herkesin vücudu her tedaviye Farklı tepkiler veriyor en iyisi sizin vücudunuza uygun tedavi şeklini bulmak. Acıbadem i de bir araştırın isterseniz biraz gereksiz pahalı ama tedavi şeklini seviyorum.
Doktor belirliyor canımTamam canım. Nasıl kullanıyorsunuz acaba bu iğneyi dozu gün sayısı