2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Oluyor bir şeyler maysam sizi bekliyorum büyük heyecanla
Cokta güzel oluyor insalh bizim dünyamız nasıl bissey birbirimizi görmedik tanimiyrz ama aynı şeyleri yasiyruz ve encok biz anlıyoruz birbirimizi ve tanımadığın insanlar için sürekli dua ediyorsun rabbim bize güç kuvvet versin inşallah

Çok farklı bir duygu gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar selam , uzun zamandir yazmiyordum buraya . Hamile olan arkadaslarim nasil geciyor süreciniz ? Sonucu negatif olanlar transfer hazirligindaysa Rabbim tez zamanda kavustursun
11. Haftamdayim , hala istahsizlik , yeterli besin alamama , tansiyon dusuklugu devam ediyor. Son birkac gundur de mide yanmasi ve mide agrimasi eklendi. Sizde durumlar ne ?
Doktorum 14. Haftada gececek diyor , benimle benzer belirtileri yasayip sonrasinda gecen var mi ? Hic gecmeyecek gibi geliyor , umutsuzluga kapildim , surekli agliyorum.

Selam canım.
Benim ara ara mide bulantım ve şişim oluyor.
Çok halsiz kalıyorum.
Son zamanlarda da açlıktan ölüyor gibiyim.
Sağlıkla kucağımıza alalım da bu günler de geçer.

Bende 11. Haftadayım aynı seyleri yasıyorum

İyi akşamlar. Saizen kullandınız mı acaba. Olumlu olumsuz faydasını görünüz mü

Valla canim ne yiyor ne iciyorsun ? Ben artik vicdan yapmaya basladim. Hem kendi sagligimi hem de bebegimi koruyamiyorum diye agliyorum ki bunun boyle olmadigini biliyorum. Canim ne isterse onu yiyorum
Ben cok takılmıyorum doktorum ilk 3 ay önemli değil demişti bana canım ne isterse onu yiyorum ki transfer döneminde de öyle yapmıştım . Zaten suan tavuk et köfte tarzı seyler yiyemiyorum srbze ağırlıklı yiyorum idare ediyorum

Bende tavuk, kırmızı et yiyemiyorum.
Ofiste arkadaşların yediğini görünce bile kötü oluyorum. Benim eşim tam et hastası etsiz yemek yerse o gün açkaldığını düşünüyor. Evde ne et ne de tavuk pişmiyor uzun zamandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…