- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #13.001
Tek olsun , sağlıklı olsunDeğerin yüksek yaa aayyy dedim 3. Gün embriyosu bölünüp ikiz olmasın mı diye
AmiiinnnAyy ne güzel yükselmiş maşallahRabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederimmmOyy maşallah ne güzel çıkmış
Ayliss masalhhhhhhh değerine kuzummÇıktıııı1030
Oluyor bir şeyler maysamAyliss masalhhhhhhh değerine kuzumm
Cokta güzel oluyor insalh bizim dünyamız nasıl bissey birbirimizi görmedik tanimiyrz ama aynı şeyleri yasiyruz ve encok biz anlıyoruz birbirimizi ve tanımadığın insanlar için sürekli dua ediyorsun rabbim bize güç kuvvet versin inşallahOluyor bir şeyler maysamsizi bekliyorum büyük heyecanla
Çok farklı bir duygu gerçektenCokta güzel oluyor insalh bizim dünyamız nasıl bissey birbirimizi görmedik tanimiyrz ama aynı şeyleri yasiyruz ve encok biz anlıyoruz birbirimizi ve tanımadığın insanlar için sürekli dua ediyorsun rabbim bize güç kuvvet versin inşallah
Çıktıııı1030
Aminn
Allahım, hep böyle güzel haberler vermeyi nasip etsin. Sırada ultrason var, ne kadar heyecanlı
İnşallahAminnbiz ikinci devreyiz ben açılışı yaptım sıra sizde , sizde güzel haberlerle geleceksiniz Allahın izniyle
Haber etİnşallah
Salı günü belli olacak Kasım’da transfer olabilecek miyim diye. Hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun
12 gün sonra kese ve kalp için çağırdı :)Ederim elbette
Doktor ne zaman çağırdı muayene için?
Yaaaaa, bunu söylemek bile çok güzel değil mi?12 gün sonra kese ve kalp için çağırdı :)
Yazdığımı baya okudum sanırımYaaaaa, bunu söylemek bile çok güzel değil mi?
Selam canım.Kizlar selam , uzun zamandir yazmiyordum buraya . Hamile olan arkadaslarim nasil geciyor süreciniz ? Sonucu negatif olanlar transfer hazirligindaysa Rabbim tez zamanda kavustursun
11. Haftamdayim , hala istahsizlik , yeterli besin alamama , tansiyon dusuklugu devam ediyor. Son birkac gundur de mide yanmasi ve mide agrimasi eklendi. Sizde durumlar ne ?
Doktorum 14. Haftada gececek diyor , benimle benzer belirtileri yasayip sonrasinda gecen var mi ? Hic gecmeyecek gibi geliyor , umutsuzluga kapildim , surekli agliyorum.
Bende 11. Haftadayım aynı seyleri yasıyorumKizlar selam , uzun zamandir yazmiyordum buraya . Hamile olan arkadaslarim nasil geciyor süreciniz ? Sonucu negatif olanlar transfer hazirligindaysa Rabbim tez zamanda kavustursun
11. Haftamdayim , hala istahsizlik , yeterli besin alamama , tansiyon dusuklugu devam ediyor. Son birkac gundur de mide yanmasi ve mide agrimasi eklendi. Sizde durumlar ne ?
Doktorum 14. Haftada gececek diyor , benimle benzer belirtileri yasayip sonrasinda gecen var mi ? Hic gecmeyecek gibi geliyor , umutsuzluga kapildim , surekli agliyorum.
Valla canim ne yiyor ne iciyorsun ? Ben artik vicdan yapmaya basladim. Hem kendi sagligimi hem de bebegimi koruyamiyorum diye agliyorum ki bunun boyle olmadigini biliyorum. Canim ne isterse onu yiyorumBende 11. Haftadayım aynı seyleri yasıyorum
İyi akşamlar. Saizen kullandınız mı acaba. Olumlu olumsuz faydasını görünüz müIlk deneme gonal f ile oldu sadece 2 yumurta toplanmıştı onlarda tutmadı orta kalite idi. Şimdi doktorum klomen ve saizen yazmış tedavi protokolu değişiyor sanırım... saizen ile ilgi olumlu şeyler okumadım açıkçası biraz endişe ediyorum.
Ben cok takılmıyorum doktorum ilk 3 ay önemli değil demişti bana canım ne isterse onu yiyorum ki transfer döneminde de öyle yapmıştım . Zaten suan tavuk et köfte tarzı seyler yiyemiyorum srbze ağırlıklı yiyorum idare ediyorumValla canim ne yiyor ne iciyorsun ? Ben artik vicdan yapmaya basladim. Hem kendi sagligimi hem de bebegimi koruyamiyorum diye agliyorum ki bunun boyle olmadigini biliyorum. Canim ne isterse onu yiyorum
Bende tavuk, kırmızı et yiyemiyorum.Ben cok takılmıyorum doktorum ilk 3 ay önemli değil demişti bana canım ne isterse onu yiyorum ki transfer döneminde de öyle yapmıştım . Zaten suan tavuk et köfte tarzı seyler yiyemiyorum srbze ağırlıklı yiyorum idare ediyorum