2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İyi akşamlar. Saizen kullandınız mı acaba. Olumlu olumsuz faydasını görünüz mü
Canım ben tam kullanacaktır cünki yumurtalarım çok kaliteszdi doktoru ikna edemedim kist tümör yapma ihtimali varmış neyse doktorda baktı ki yumurta hep kalitesiz neyse 3.opuda kullanalım dedi bu sefer ben kabul etmedim

Kızlar ben pazartesi 5. Günmde kan vermştm 25.53 çıkmıştı dün 7. Günüm yine kan verdim 113.87 çıktı artık birde 12. Günde 31 Ekim'de kan vercem değer yükselmesini merak ediyordum artık günümü bekliycem 😛😃🐣🍼
Oldu bu iş stres yapma artık. Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah 🙏🧿

Allah tez vakitte gönlünüzdekileri nasip eylesin 🤲🏻
Ben sizin yerinizde olsam her şeye sıfır dan başlayıp , doktorlarla görüşmeye giderdim ve nasıl yol izlediklerini öğrenirdim herkese klomen desteği vermezler , mesela benim yumurta Rez. Az ve zor gelişiyordu en yüksek dozlarda iğneler kullandım gonalf ta istediğimiz verimi alamayınca ikinci tedavide yol değiştirip fostimon ve merioanal kullandık gonalfta 4 yumurta çıkarken bu sefer 9 çıktı. Bir embriyo ulaşırken 5. Güne iki embriyo ulaştı ve biri evlat olmaya çalışıyor bana şuan 🙏❤️
yaaa aylisss :anneadayı:
senıı bayadır goruyorum o kadar sevındım kı yavrun sana sımsıkı tutunsun ınsallah, hayırlı evlat olsun :KK200:
bende kasım basında tedavıye baslıyorum, benımde amh 1,50 ama yumoşlar bıraz az dedı doktorum yasımda 31.
gecen pazar adetın 21.gunu lucrın ıgne oldum,
adet olunca gdecegım doktora , merıofert ıle ılerleyecegız ınsallah benımde beşinci güne güzel yumoşlarım olur ve bana evlat olurlar cok heyecanlıyım:KK37:

Kızlar ben pazartesi 5. Günmde kan vermştm 25.53 çıkmıştı dün 7. Günüm yine kan verdim 113.87 çıktı artık birde 12. Günde 31 Ekim'de kan vercem değer yükselmesini merak ediyordum artık günümü bekliycem 😛😃🐣🍼
yaa cok sevındım maşallaaahhh,
sımsıkı tutunsun sana yavrun

senıı bayadır goruyorum o kadar sevındım kı yavrun sana sımsıkı tutunsun ınsallah, hayırlı evlat olsun :KK200:
bende kasım basında tedavıye baslıyorum, benımde amh 1,50 ama yumoşlar bıraz az dedı doktorum yasımda 31.
adet olunca gdecegım doktora , merıofert ıle ılerleyecegız ınsallah benımde beşinci güne güzel yumoşlarım olur ve bana evlat olurlar cok heyecanlıyım:KK37:
Amin canım , çok teşekkür ederim 😍❤️
Allah işini rast getirsin inşallah 🙏 hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :)
Takip edeceğim , habersiz bırakma bizi.Dualarım sizinle 🥰🥰🧿

Amin canım , çok teşekkür ederim 😍❤️
Allah işini rast getirsin inşallah 🙏 hayırlı , sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize :)
Takip edeceğim , habersiz bırakma bizi.Dualarım sizinle 🥰🥰🧿
Allaahh razı olsun canım,
Rabbım saglıklı , hayırlı evlatlar versın hepimize :KK37:
amiinnnnn..

Canm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.53 🙏🙏🙏 7 gün hcg 113.87 çok şükür🙏🙏👐

Kızlar acil 2li tarama testiniz nasıl çıktı? ağlamaktan heba oldum gece gece .
Trisomy 18/13 pozitif çıktı bizim doktor amniyosentez öneriyor 73/1 oran ile.

Canm benmde ikinci denemem ilk denenem kısa protokoldu meriofert 150 kullanıyordum ve sonuç 7de 3 ve tutmadılar 2. Deneme uzun protokol adetmin 21. Günü genopeplty başlamıştım adet gelince meriofert 300 son 2-3 hem meriofert hem fostimon ve 7 de 4 tutdu ve kaliteleri iyi geçen defa göre... Ve 5. Gün taze transfer oldum neupogen iğne ilacıyla rahimim yıkandı sonrasındada her gün 12 gün boyunca salınıyorum 5. Gün hcg 25.53 🙏🙏🙏 7 gün hcg 113.87 çok şükür🙏🙏👐
Canım yani bu neupogen ilacı 12 gün boyunca yaptinmi

Canım hiç bilgim yok ama dr ne dedi.
Nasıl bir açıklama yaptı.
Bende yarın test yaptıracağım.

amniyosentez istediler - bende tüp bebek doktoruma sordum o fetal dna yaptır dedi amniyosentez riskli diye.
anlayacağınız şuan fiyatları araştırıyorum
4500tl den başlıyor 6900tl kadar fiyat verenler var. 15 günde çıkıyor sonuçları.
zehir zıkkım oldum geceden beri gözlerim kan çanağı tüp bebekten önce dna analizi yaptırmıştım eşimle bana ayrı ayrı sorun çıkmamıştı halbuki. Doktorum sizden kaynaklı değil desede insan kendine kaderine kızmadan edemiyor maalesef.

X