2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ahhh canım beni en iyi sen anlarsın trasfer iptalide çok can sıkıcı
Yalan söylemeyeceğim beklemek o kadar zor ki aslında beklemekten çok arada derede kalmak yorucu 1 yıl olmuş yumurta toplanalı embriyo donduralı yaşım olmuş 40 çok geç kalmış hissediyorum bir şekilde oldu diyelim 50 yaşına geldiğimde okula çocuk mu götüreceğim nasıl yetişecegim enerjisine diye düşünüyorum 4 defa ertelendi transfer aslında genç gösteriyorum dermişim ahahahahaha sinirler bozuk 😂😂😂

Hepinizden teker teker Allah razı olsun duanızı her anımda hissettim 3 aydır birbirimiz için dua ediyoruz inşallah hepimiz kucağımıza da alırız😍❤️
Neptün’üm,sulgen,maysam,shilmy sizin için hep dua edicem sizi bekliyorum 🥰❤️
Ahhhh, inşallah ne diyeyim. Zoladex’in etkisinden midir nedir, bu aralar pek olumlu şeyler geçmiyor aklımdan. Yanılmayı öyle çok istiyorum ki. Gelecek hafta kan tahlili vereceğim, her şey yolundaysa Estrofem’e başlayacağım.

Ahhhh, inşallah ne diyeyim. Zoladex’in etkisinden midir nedir, bu aralar pek olumlu şeyler geçmiyor aklımdan. Yanılmayı öyle çok istiyorum ki. Gelecek hafta kan tahlili vereceğim, her şey yolundaysa Estrofem’e başlayacağım.
Ayy çok iyi haber bu ❤️
Güzel olacak güzel ☺️Sadece yorgunsun o yüzden öyle geliyor. Uzun süredir modun düşük depresyondan estrofem e başlayana kadar çık 😍

Ayy çok iyi haber bu ❤️
Güzel olacak güzel ☺️Sadece yorgunsun o yüzden öyle geliyor. Uzun süredir modun düşük depresyondan estrofem e başlayana kadar çık 😍
Yorgunluk, beklemek, hormonların etkisi hepsi olabilir, haklısın. Bir hafta içinde çıkabilirsem 😅 😂
Senin güzel haberlerin yüzümü güldürdü inan. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💕

X