2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Üstteki erken gebelik alttaki kaset test canım
Evet canım sevinemiyorum ki zaten
Çok merak ediyorum sadece hayırlısı olsun inşallah
İnşallah kuzum çok sağol
Yani bu testler de laboratuvar değil sonuçta, o yüzden her türlü yoruma açık. Ama yine de kaset testte bu kadar net çıkması iyiye işaret bence. Olumlu düşün, güzel düşün Sen temkinlisin anlıyorum, ben senin yerine seviniyorum şimdilik

Sen sevinmediğin zaman hep ya neden diyordum çok iyi anlıyorum şuan
Sonra içimden bir ses yükseliyor hshs her embriyo aynı değil ya Aylin keyfine bak diyor sonuçta en sonunda en hayırlısı olacak

Sen sevinmediğin zaman hep ya neden diyordum çok iyi anlıyorum şuan
Sonra içimden bir ses yükseliyor hshs her embriyo aynı değil ya Aylin keyfine bak diyor sonuçta en sonunda en hayırlısı olacak
Ah ya, bir daha böyle şeyler düşünmek zorunda kalma inşallah
Tam da öyle aslında, bir defa oldu diye bir daha olacak değil. Bence de keyfine bak, yavrun seninle ya onun tadını çıkar.
Bu aralar biraz modum düşük, ama senin testinle nasıl keyiflendim bilsen

Seninde güzel olacak Allah’ın izniyle az kaldı
Ya canımsın

Canım kasım ayında mı transfer olacaktın. Benim aklımda öyle kalmış.

Kızlar bana doktorum transfer öncesi rahim içini neupogen'le yıkadı transferim yıkamadan 3-3.5 saat sonra oldu ama çok az doz şeklinde her gün neupogen salıyorum 2-3 gün sonra gebelik testi yaparsam yanılma payı varmı acaba?

Günaydın kızlar. Nasılsınız Benim hiç halim yok , çok halsizim işe zor gidip geliyorum. Muhtemelen böyle giderse işten de ayrılacağım. Hamile olan arkadaşlar sizler de aynı mısınız. 🖐
Öğlen uykusuzluktan ölüyorum elimi yüzümü yıkıyorum o derece Midem sürekli şiş vaziyette.
Yanlış anlaşılmasın bunlara bile şükrediyorum ama zorluyor tabi insanı. Herkes için güzel sonuçlar olsun

Ben o kadar halsizim ki nereyi bulsam bayiliyorum resmen bide aşırı mide bulantısı var kusma degil ama bulaniyor kussam bu kadar kotu olmam heralde.. 2-3 gündür de bel ağrısı cekiyorum.
mide şişkinliği icin maden suyu iyi geliyor en azından biraz rahatlatiyor diğer halsizlik durumlari biran önce gecsin istiyorum yaşam kalitem düştü resmen tabi buna da şükrediyorum hersey onlar için sağlıkla dogsunda bebislerimiz

Bende öyleyim yaa sanki bütün gece uyuyan ben değilim bide öğlen uykusuna yatıyorum resmen midem kötüydü hatta bulantı kusma yasadım doktor hap verdi onla bişeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…