-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.881
Yani bu testler de laboratuvar değil sonuçta, o yüzden her türlü yoruma açık. Ama yine de kaset testte bu kadar net çıkması iyiye işaret bence. Olumlu düşün, güzel düşünÜstteki erken gebelik alttaki kaset test canım
Evet canım sevinemiyorum ki zaten
Çok merak ediyorum sadece hayırlısı olsun inşallah
İnşallah kuzum çok sağol
Sen sevinmediğin zaman hep ya neden diyordum çok iyi anlıyorum şuanYani bu testler de laboratuvar değil sonuçta, o yüzden her türlü yoruma açık. Ama yine de kaset testte bu kadar net çıkması iyiye işaret bence. Olumlu düşün, güzel düşünSen temkinlisin anlıyorum, ben senin yerine seviniyorum şimdilik
Ah ya, bir daha böyle şeyler düşünmek zorunda kalma inşallahSen sevinmediğin zaman hep ya neden diyordum çok iyi anlıyorum şuan
Sonra içimden bir ses yükseliyor hshs her embriyo aynı değil ya Aylin keyfine bak diyorsonuçta en sonunda en hayırlısı olacak
Ben bunu geç ve tesadüfen gördüm eriyip akması normalmiş. Rahim gerekli olanı emiyormuş. Eğer erimeden olduğu gibi geri çıkarsa fitili tekrarlanmalıymış. Doktorum söylediOlduğu gibi erimiş halde çıkıyor benim
Seninde güzel olacak Allah’ın izniyle az kaldıAh ya, bir daha böyle şeyler düşünmek zorunda kalma inşallah
Tam da öyle aslında, bir defa oldu diye bir daha olacak değil. Bence de keyfine bak, yavrun seninle ya onun tadını çıkar.
Bu aralar biraz modum düşük, ama senin testinle nasıl keyiflendim bilsen
Canım kasım ayında mı transfer olacaktın. Benim aklımda öyle kalmış.Ah ya, bir daha böyle şeyler düşünmek zorunda kalma inşallah
Tam da öyle aslında, bir defa oldu diye bir daha olacak değil. Bence de keyfine bak, yavrun seninle ya onun tadını çıkar.
Bu aralar biraz modum düşük, ama senin testinle nasıl keyiflendim bilsen
Hepimiz için inşallahSeninde güzel olacak Allah’ın izniyle az kaldı
Ya canımsın
Evet Kasım’da. 20’si civarı gerçekleşecek sanırım transfer. Tabii kalınlık, kan tahlilleri vs gerektiği gibi olursa.Canım kasım ayında mı transfer olacaktın. Benim aklımda öyle kalmış.
İnşallah cnmÇok şükür canımartar inşallah artmadıktan sonra kaç olsa önemi yok
Yaşasın Allah'ım sana şükürBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
İnşallahh canm rabbim hepimizii sevindirsin emeklerimizin karşılığını alalım kimsenin kucağı boş kalmasınİnşallah canım. Bu son tedavin olsunBebişini kucağına alırsın.
Ben o kadar halsizim ki nereyi bulsam bayiliyorum resmen bide aşırı mide bulantısı var kusma degil ama bulaniyor kussam bu kadar kotu olmam heralde.. 2-3 gündür de bel ağrısı cekiyorum.Günaydın kızlar. NasılsınızBenim hiç halim yok , çok halsizim işe zor gidip geliyorum. Muhtemelen böyle giderse işten de ayrılacağım. Hamile olan arkadaşlar sizler de aynı mısınız. 🖐
Öğlen uykusuzluktan ölüyorum elimi yüzümü yıkıyorum o dereceMidem sürekli şiş vaziyette.
Yanlış anlaşılmasın bunlara bile şükrediyorum ama zorluyor tabi insanı. Herkes için güzel sonuçlar olsun
Ben yaptırdım cnmRahim aşısı yaptıracak olan var mı neupogen
Hayırlı olsun inşallah kucağınıza almak da nasip olsunBen yaptırdım cnm
Daha çarşamba yapıldı transferim sonucunu bilmiyorum inşallah pozitiftirHayırlı olsun inşallah kucağınıza almak da nasip olsun
Bende öyleyim yaa sanki bütün gece uyuyan ben değilim bide öğlen uykusuna yatıyorum resmenGünaydın kızlar. NasılsınızBenim hiç halim yok , çok halsizim işe zor gidip geliyorum. Muhtemelen böyle giderse işten de ayrılacağım. Hamile olan arkadaşlar sizler de aynı mısınız. 🖐
Öğlen uykusuzluktan ölüyorum elimi yüzümü yıkıyorum o dereceMidem sürekli şiş vaziyette.
Yanlış anlaşılmasın bunlara bile şükrediyorum ama zorluyor tabi insanı. Herkes için güzel sonuçlar olsun
Darisi bizlere olsun.Tatlım benim 1 negatifim ve 2 kimyasalım var. Bu 4. Denemem şükür benimle miniklerimbence sen gönlünü ferah tut güzel şeyler hissediyorum