- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.861
çok üzüldüm canım. En yakın yerlerdeki devlet hastanelerine bak , eğer sadece illerde değilse ilçeler boş oluyor genelde çok bilgim yok ama bence içinde kalacaksa yaptır bir şekildeKızlar bugün ikili test icin Zeynep Kamil hastanesine gittim.
Mhrs sisteminden randevu aldığım halde yanlış yere atmış randevumu ve asla suratıma dahi bakmadılar o kadar yoldan gittim öyle üzüldüm morelim bozuldu ki anlatamam sinirden oturdum ağladım. Şaka gibi birde randevu al diyorlar yanidiyorum ki bakin beklesem belki biri gelmez yok nuh dediler peygamber demediler. Bende ağlaya ağlaya çıktım sinirimden. En yakın randevu sanki yarın taa Kasım ayının 4une veriyor yani 14 haftayi geçmiş olurum o zamanda bakamayiz diyorlar ama umurlarinda degil resmen başlarından atmak için yüzüme dahi bakmadılar baktım sinirleniyorum hemen çıktım ordan çünkü cirkinlesmeye başladılar.
Özel hastanemi aradim onlarda 2 hafta full ne yapacam ben ya vallahi bilemedim yaptırmasam içimde kalır mı ne yapsam bilemedim ki
Geçmiş olsun. Tarama testleri içinde en önemlisi ilki yani ikili olan deniyor başka devlet ya da özel hastaneleri araştırın isterseniz. Kendi doktorunuz yapmıyor mu?Kızlar bugün ikili test icin Zeynep Kamil hastanesine gittim.
Mhrs sisteminden randevu aldığım halde yanlış yere atmış randevumu ve asla suratıma dahi bakmadılar o kadar yoldan gittim öyle üzüldüm morelim bozuldu ki anlatamam sinirden oturdum ağladım. Şaka gibi birde randevu al diyorlar yanidiyorum ki bakin beklesem belki biri gelmez yok nuh dediler peygamber demediler. Bende ağlaya ağlaya çıktım sinirimden. En yakın randevu sanki yarın taa Kasım ayının 4une veriyor yani 14 haftayi geçmiş olurum o zamanda bakamayiz diyorlar ama umurlarinda degil resmen başlarından atmak için yüzüme dahi bakmadılar baktım sinirleniyorum hemen çıktım ordan çünkü cirkinlesmeye başladılar.
Özel hastanemi aradim onlarda 2 hafta full ne yapacam ben ya vallahi bilemedim yaptırmasam içimde kalır mı ne yapsam bilemedim ki
Gözünaydın cnm çok sevindim ben burdayım diyor bebeğinBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
YaaaGözünaydın cnm çok sevindim ben burdayım diyor bebeğin
Biliyordummm nazar değmesin iki gözümün çiçeğiBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Ayyyy maşallah oldu bu iş bak bebiş tutunmus cok sevindim canim Rabbim saglikla devam ettirsinBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Öyle olur inşallah canımm sizinle tekrar bu duyguları paylaşmak çok güzelAyyyy maşallah oldu bu iş bak bebiş tutunmus cok sevindim canim Rabbim saglikla devam ettirsin
Yaaaaaaa neptunumm teşekkür ederimBiliyordummm nazar değmesin iki gözümün çiçeği
Ama bu çok güzel haber yaaBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Ben de tam soracaktım, bu defa da idrar testi yapacak mısın diye ve bu sevinçli haberle karşılaştım. Ne güzel çizgiler bunlar böyleBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Ayy çok sevindim çok şükürBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Tekrar gözün aydın canım. Ben çok emindim senden. Sağlıkla ilerlesin inşallahBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Çok şükürAma bu çok güzel haber yaaRabbim sağlıkla devam ettirsin inşallah
sağol canım inşallah korkmuyor değilimBen de tam soracaktım, bu defa da idrar testi yapacak mısın diye ve bu sevinçli haberle karşılaştım. Ne güzel çizgiler bunlar böyleNasıl sevindim anlatamam. Hayırlısıyla devamı da gelsin inşallah
Amiin ablacımTekrar gözün aydın canım. Ben çok emindim senden. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Çok şükür canımAyy çok sevindim çok şükürbenim 7. Gun çok hafif çıkmıştı değerim 39 du galiba
maalesef araştırdım hepsi dolu özele gidecem mecbur para saçıyorum yaçok üzüldüm canım. En yakın yerlerdeki devlet hastanelerine bak , eğer sadece illerde değilse ilçeler boş oluyor genelde çok bilgim yok ama bence içinde kalacaksa yaptır bir şekilde
Bende özelde yaptıracağım ama fiyatı nedir biliyor musun ?maalesef araştırdım hepsi dolu özele gidecem mecbur para saçıyorum ya
canım arada uçurumlar var mesela bir özel hastane 1400tl dedi.Bende özelde yaptıracağım ama fiyatı nedir biliyor musun ?
Korkmanı çok iyi anlıyorum, insanın sevinci bir kere kursağında kalınca bir dahakine dolu dolu sevinemiyor bile korkudan. Ama inan bu sefer güzel şeyler olacaksağol canım inşallah korkmuyor değilim
Üstteki erken gebelik alttaki kaset test canımKorkmanı çok iyi anlıyorum, insanın sevinci bir kere kursağında kalınca bir dahakine dolu dolu sevinemiyor bile korkudan. Ama inan bu sefer güzel şeyler olacak
Bir de bunlar normal test mi erken gebelik testi mi? Bence çok net çıkmış çünkü