2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Oyyy hadi maasallah 🧿🥰peki nasil hissediyorsun insallah tutunacak bebisin gebelerin duasi kabul olurmus🤲🥰beni bulantilar mahvetti goz altim cukurlasti 3 kg verdim oyuzden giremiyorum siteye de
Yaaa çok zor ne zamana kadar böyle devam edermiş.çocuklar nasıl 😍❤️
İyiyim canım ağrı sızılar var güzel bir son görebilecek miyiz bakalım bekliyoruz 🤲🏻❤️

Yaaa çok zor ne zamana kadar böyle devam edermiş.çocuklar nasıl 😍❤️
İyiyim canım ağrı sızılar var güzel bir son görebilecek miyiz bakalım bekliyoruz 🤲🏻❤️
2 yada 3 hafta daha sürer havalar soğuyunca usutmusler biraz ama iyiler sukur🤲ağrın varsa korkma görürsün cnm inşallah dualarımız sizinle🤲🥰

Bugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum 🥹🥹🥹

Eklentiler

• 8E33895E-C0F0-4622-A425-05415CE59433.jpeg
    8E33895E-C0F0-4622-A425-05415CE59433.jpeg
    164,4 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar bugün ikili test icin Zeynep Kamil hastanesine gittim.

Mhrs sisteminden randevu aldığım halde yanlış yere atmış randevumu ve asla suratıma dahi bakmadılar o kadar yoldan gittim öyle üzüldüm morelim bozuldu ki anlatamam sinirden oturdum ağladım. Şaka gibi birde randevu al diyorlar yanidiyorum ki bakin beklesem belki biri gelmez yok nuh dediler peygamber demediler. Bende ağlaya ağlaya çıktım sinirimden. En yakın randevu sanki yarın taa Kasım ayının 4une veriyor yani 14 haftayi geçmiş olurum o zamanda bakamayiz diyorlar ama umurlarinda degil resmen başlarından atmak için yüzüme dahi bakmadılar baktım sinirleniyorum hemen çıktım ordan çünkü cirkinlesmeye başladılar.

Özel hastanemi aradim onlarda 2 hafta full ne yapacam ben ya vallahi bilemedim yaptırmasam içimde kalır mı ne yapsam bilemedim ki

X