2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

İyiyim ablacım sağol adet olacakmış gibi ağrım var bu durum hiç hoşuma gitmiyor kötü bir his var.. 7. Günüm
Bu dediğin gebelik belirtisi de oluyor kimi insanda biliyorsun değil mi ?
Senin sonucun pozitif çıkacak benim içime öyle doğuyor bak göreceksin

İyiyim ablacım sağol adet olacakmış gibi ağrım var bu durum hiç hoşuma gitmiyor kötü bir his var.. 7. Günüm
Merhabalar... benim de 9. Günüm. 4aa 5. Gün embriyosu 2 adet... Transferin 5. Gününden beri adet sancılarım var olmadı da test günüm pazar. Beklenen adet günüm de pazar... bilmiyorum

Merhabalar... benim de 9. Günüm. 4aa 5. Gün embriyosu 2 adet... Transferin 5. Gününden beri adet sancılarım var olmadı da test günüm pazar. Beklenen adet günüm de pazar... bilmiyorum
Ben adet olayını çok bilmiyorum canım hep adet günüm transferle aynı zamanlara geldiği için. İnşallah bebişlerin seninledir

Canım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
İlk günden beri yatamadım pek bu sefer yalnızdım , daha zormuş.
İyi düşüneyim diyorum ama içimden hep negatif geçiyor Allak bullak oldum yani
Transfer oldun mu cnm

Evet bugün 7. Günüm canım.
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?
Oyyy hadi maasallah peki nasil hissediyorsun insallah tutunacak bebisin gebelerin duasi kabul olurmusbeni bulantilar mahvetti goz altim cukurlasti 3 kg verdim oyuzden giremiyorum siteye de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…