- 10 Aralık 2021
- 1.910
- 1.739
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.821
Hayirli olsun canim guzel sonuclar alirsin insallahbende 21.gün bu ay lucrın olcam bı tane, kasım adetı ıle baslıycaz bende uzun protokol olcam kuzum
Amin kuzu hepimize hayırlı olsun tüm süreçHayirli olsun canim guzel sonuclar alirsin insallah
Merhaba çizik sonrası tüp bebek tuttu mu sizi? Benim daha kötü oldu?4 ekimde olacak az kaldı ama bu ağrılar beni bitirdi, geçen ay rahme çizik atıldı ondan mı oluyor acaba ya
Hayır ya boşa gitmez 6 ile 1 sene zamanı var amq çizik bir şeye yaramıyor. Ben de yatırdım daha kötü oldum.Evet çizik işlemi boşa gider.
Çok zor ama pes etmek yok
Allahım gönlünüze ferahlık versin
Konuyu hatırladım. Daha sonra dan düzelttik zaten muhabbet çok eski.Hayır ya boşa gitmez 6 ile 1 sene zamanı var amq çizik bir şeye yaramıyor. Ben de yatırdım daha kötü oldum.
İyiyim ablacım sağol
Bu dediğin gebelik belirtisi de oluyor kimi insanda biliyorsun değil mi ?İyiyim ablacım sağoladet olacakmış gibi ağrım var bu durum hiç hoşuma gitmiyor kötü bir his var.. 7. Günüm
Artık pozitif çıksa bile kimyasal korkusuyla ne yaparım bilmiyorumBu dediğin gebelik belirtisi de oluyor kimi insanda biliyorsun değil mi ?
Senin sonucun pozitif çıkacak benim içime öyle doğuyor bak göreceksin
Ağızını hayra aç cnm pozitif düşün pozitif ver evreneArtık pozitif çıksa bile kimyasal korkusuyla ne yaparım bilmiyorum
Merhabalar... benim de 9. Günüm. 4aa 5. Gün embriyosu 2 adet... Transferin 5. Gününden beri adet sancılarım var olmadı da test günüm pazar. Beklenen adet günüm de pazar... bilmiyorumİyiyim ablacım sağoladet olacakmış gibi ağrım var bu durum hiç hoşuma gitmiyor kötü bir his var.. 7. Günüm
Ben biraz negatif düşünüyorum istemsiz oluyor korktuğum için sonradan üzülmekten psikolojik olarak kendini hazırlıyor ama hiç birini düşünmek istemiyorumAğızını hayra aç cnm pozitif düşün pozitif ver evrene
Ben adet olayını çok bilmiyorum canım hep adet günüm transferle aynı zamanlara geldiği için. İnşallah bebişlerin seninledirMerhabalar... benim de 9. Günüm. 4aa 5. Gün embriyosu 2 adet... Transferin 5. Gününden beri adet sancılarım var olmadı da test günüm pazar. Beklenen adet günüm de pazar... bilmiyorum
Tatlım benim 1 negatifim ve 2 kimyasalım var. Bu 4. Denemem şükür benimle miniklerimArtık pozitif çıksa bile kimyasal korkusuyla ne yaparım bilmiyorum
MaşallahTatlım benim 1 negatifim ve 2 kimyasalım var. Bu 4. Denemem şükür benimle miniklerimbence sen gönlünü ferah tut güzel şeyler hissediyorum
İnşallah canım. Bu son tedavin olsunAğustos'taki negatif sonuçlanan donmuş transfer sonrası bugun 5. Gün 4AA ve 3AB kalite embriyo transferi oldum umarım bu kez pozitifi görürüm
Transfer oldun mu cnmCanım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
İlk günden beri yatamadım pek bu sefer yalnızdım , daha zormuş.
İyi düşüneyim diyorum ama içimden hep negatif geçiyor Allak bullak oldum yani
Evet bugün 7. Günüm canım.Transfer oldun mu cnm
Oyyy hadi maasallahEvet bugün 7. Günüm canım.
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor ?