- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 26
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.841
Yaaa çok zor ne zamana kadar böyle devam edermiş.çocuklar nasılOyyy hadi maasallahpeki nasil hissediyorsun insallah tutunacak bebisin gebelerin duasi kabul olurmus beni bulantilar mahvetti goz altim cukurlasti 3 kg verdim oyuzden giremiyorum siteye de
2 yada 3 hafta daha sürer havalar soğuyunca usutmusler biraz ama iyiler sukurYaaa çok zor ne zamana kadar böyle devam edermiş.çocuklar nasıl
İyiyim canım ağrı sızılar var güzel bir son görebilecek miyiz bakalım bekliyoruz
Geçmiş olsun canım.2 yada 3 hafta daha sürer havalar soğuyunca usutmusler biraz ama iyiler sukurağrın varsa korkma görürsün cnm inşallah dualarımız sizinle
Aminnn cnmmmİnşallah canım. Bu son tedavin olsunBebişini kucağına alırsın.
Ooooyyyyyy Allahimmm sana şükür sevindirdin bu kullariniBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Canıııımm benim sevinmeni yerimOoooyyyyyy Allahimmm sana şükür sevindirdin bu kullarini
Aminn ne olur başka bişey düsünme hep pozitif ol rabbim tamamına erdirsinCanıııımm benim sevinmeni yerimsizin içinde sevinicez az kaldıı, Allahım mutluluğumuzu kursağımızda bırakmasın
Amiiinn çok aminAminn ne olur başka bişey düsünme hep pozitif ol rabbim tamamına erdirsin
Ayyy süperr benimde 7. Gün böyleydi ne zaman kan vericeksinBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Yaa içim rahatladı canım sen ne zaman vermiştin ? Kaç çıkmıştıAyyy süperr benimde 7. Gün böyleydi ne zaman kan vericeksin
Yaa çok sevindimBugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Aminnnn,Çok teşekkür ederimmYaa çok sevindimbnde 6. Gün yapmıştım testi, sağlıcakla devam etsin inşallah
Ben 7. Gün idrardan hemen sonra kan verdim 49 cıktı değerimYaa içim rahatladı canım sen ne zaman vermiştin ? Kaç çıkmıştıPazartesi günü kan günüm o zaman vereyim dedim
Ya bende verecektim bugün ama çekindim öyle cesaret edemedim. İnşallah bende sizin gibi güzel değerler görürümBen 7. Gün idrardan hemen sonra kan verdim 49 cıktı değerim
Pazartesi daha iyi eğer sabredersen cünkü erken öğrenincede acaba değer artıcakmı diye insan düşünüyorYa bende verecektim bugün ama çekindim öyle cesaret edemedim. İnşallah bende sizin gibi güzel değerler görürüm
Hay Allahım her aşaması zorPazartesi daha iyi eğer sabredersen cünkü erken öğrenincede acaba değer artıcakmı diye insan düşünüyor
Yaaaaaaaaaaaa çok çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle doğmasını da nasip etsin inşallah.Bugün test yaptım , tabiki dayanamadım atıyorum
Aminnn inşallahYaaaaaaaaaaaa çok çok tebrik ederim canım Allah sağlıkla sıhhatle doğmasını da nasip etsin inşallah.