- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.781
Sağlıkla doğsun inşallah.Bende bu seferki kontrolde ikili tarama için kan verdim inşallah sonuç güzel gelir ayrıca cinsiyete %70 kız dediarkası dönüktü bi türlü dönmedi bize ama doktorlar anlıyor demekki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Canım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.ayliss ne durumsain canim
Canım yatmayanin ki daha iyi valla rahimde kan akışı var diyeCanım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
İlk günden beri yatamadım pek bu sefer yalnızdım , daha zormuş.
İyi düşüneyim diyorum ama içimden hep negatif geçiyor Allak bullak oldum yani
Rahim öyle seviyor olabilir ama ben yatmayı seviyorum hshsCanım yatmayanin ki daha iyi valla rahimde kan akışı var diye
Daha kaç gün oldu ki hemen allak bullak oluyorsun ablacım.Canım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
İnşallahDaha kaç gün oldu ki hemen allak bullak oluyorsun ablacım.
Olumlu düşün inşallah Olumlu olsun
Hiç olumsuzu düşünme, bu sefer her şey çok güzel olacak inşallahCanım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
Kuzu bende Kasım'da başlıycam tüp bebeğe doktor bana bu ay döngünün 21.gunu kullanmam içi Lucrin iğne verdiÜzülme çaresi var lucrin/zoladex iyi geliyor keşke baştan kullandirip başlatsaydi vardır bi hayır bozma moralini
Doktor banada Lucrin verdi..Duphaston yazdi kullan dedi ama bu adetimin 21.günü lucrin iğne vurulcam
İnşalllaaaahHiç olumsuzu düşünme, bu sefer her şey çok güzel olacak inşallah
Yumurtaları baskilamak içinDoktor banada Lucrin verdi..
Döngünün 21gunu yap dedi..
Kasım regli ike tüpe basliycam..
Neden veriliyor bu İğne acaba
Canım nane yagi al kokla şakaklarina sürKizlar ya iki gündür dinmek bilmeyen bir migrenim var gözümü açtığımda beynime bıçaklar saplanıyor sanki. İlac falan da alamadim ruh gibi evde dolaşıyorum ev işi bile yapamadim yatiyorum sürekli ne yapacağım yarın da işbaşı bu halde
Senin haftada oluyor canımKizlar ya iki gündür dinmek bilmeyen bir migrenim var gözümü açtığımda beynime bıçaklar saplanıyor sanki. İlac falan da alamadim ruh gibi evde dolaşıyorum ev işi bile yapamadim yatiyorum sürekli ne yapacağım yarın da işbaşı bu halde
Benim de icim cok olumli senin içinCanım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
Yaaa gerçekten miBenim de icim cok olumli senin için
Bende yapmıştım lucrın uzun protokolde yapılan bı ılac ben uzun protokolün daha çok ıse yaradığını düşünüyorum bana ıyı geldı yanı.lucrın gecıcı menopoza sokarak adetın 2. Günü yapılan ıgnelerın yumurtalara etkısını artırmak ıcjn yapılan bı ıgneDoktor banada Lucrin verdi..
Döngünün 21gunu yap dedi..
Kasım regli ike tüpe basliycam..
Neden veriliyor bu İğne acaba
Sagol kuzummBende yapmıştım lucrın uzun protokolde yapılan bı ılac ben uzun protokolün daha çok ıse yaradığını düşünüyorum bana ıyı geldı yanı.lucrın gecıcı menopoza sokarak adetın 2. Günü yapılan ıgnelerın yumurtalara etkısını artırmak ıcjn yapılan bı ıgne
Sagol kuzumm
Evet sanırım.doktorumda onu duaundu.
Yumurtalara bakınca Lucrini kullanmaya karar verdi, yasa ve amh a gore yumurta az görünüyor ama sorun değil bizim için önemli olan saglikli olanları bulmak dedi
Sagol kuzumm
Yumurtalara bakınca Lucrini kullanmaya karar verdi, yasa ve amh a gore yumurta az görünüyor ama sorun değil bizim için önemli olan saglikli olanları bulmak dedi
Benım 1. Deneme kısa protokoldü 15 yumurta çıktı ama 6. Gune 1 tane kaldı .bu denemem de uzun protokol yapıldı 7 yumurta çıktı ama 4 tane a kalıte embrıyom oldu çok farlettı ama ben yememe içmeme de çok dıkkat ettımSagol kuzumm