2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sağlıkla doğsun inşallah.
Kaç haftalık oldun sen ?

Canım 4. Günüm hiç ağrı sızı yok.
İlk günden beri yatamadım pek bu sefer yalnızdım , daha zormuş.
İyi düşüneyim diyorum ama içimden hep negatif geçiyor Allak bullak oldum yani
Canım yatmayanin ki daha iyi valla rahimde kan akışı var diye

Kizlar ya iki gündür dinmek bilmeyen bir migrenim var gözümü açtığımda beynime bıçaklar saplanıyor sanki. İlac falan da alamadim ruh gibi evde dolaşıyorum ev işi bile yapamadim yatiyorum sürekli ne yapacağım yarın da işbaşı bu halde

Canım nane yagi al kokla şakaklarina sür

Senin haftada oluyor canım
Kalp fazla kan pompaladigindanmis
omuz boyun kafa masajı yaptirr sıcak tut bu bölgeleri bende çok çektim ağır bir ağrı başlayınca üç gün sürdüğü oluyor

Doktor banada Lucrin verdi..
Döngünün 21gunu yap dedi..
Kasım regli ike tüpe basliycam..
Neden veriliyor bu İğne acaba
Bende yapmıştım lucrın uzun protokolde yapılan bı ılac ben uzun protokolün daha çok ıse yaradığını düşünüyorum bana ıyı geldı yanı.lucrın gecıcı menopoza sokarak adetın 2. Günü yapılan ıgnelerın yumurtalara etkısını artırmak ıcjn yapılan bı ıgne

Sagol kuzumm
Evet sanırım.doktorumda onu duaundu.
Yumurtalara bakınca Lucrini kullanmaya karar verdi, yasa ve amh a gore yumurta az görünüyor ama sorun değil bizim için önemli olan saglikli olanları bulmak dedi

Sagol kuzumm
Yumurtalara bakınca Lucrini kullanmaya karar verdi, yasa ve amh a gore yumurta az görünüyor ama sorun değil bizim için önemli olan saglikli olanları bulmak dedi
Sagol kuzumm
Sagol kuzumm
Benım 1. Deneme kısa protokoldü 15 yumurta çıktı ama 6. Gune 1 tane kaldı .bu denemem de uzun protokol yapıldı 7 yumurta çıktı ama 4 tane a kalıte embrıyom oldu çok farlettı ama ben yememe içmeme de çok dıkkat ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…