2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Maşallah kuzum, ekstradan biseyler kullandın mi neler yapmıştın

Maşallah kuzum, ekstradan biseyler kullandın mi neler yapmıştın
Neler kullanmadım kı canjm 7-8 ay dıkkat ettım nerdeyse .dıyetısyene gıttım bıraz kılo verdım dıyetısyenım melatonın tb onerdı herkes bımez ama yumurtada en cok olan hormonlardan bırı dedı onu kullandım.omega 3 ,qh devamlı aldım.sabah ılk uyandığımda bee o nun saf arı sütünü yedım yıne aynı markanın polen ve propılısnı duznlı kullandım.zeytınyagında bekletılmıs inciri haftada 3-4 gun yedım bol su içtım. Ara öğünlerde hep çiğ kuruyemıs yedım ekmek tavuk pılav tuketmmeye çalıştım aklıma gelen şimdilık bunlar yanı en duzenlı yaptığım şeyler bunlar dı

Bizimde aynı durum :)
Normalde haziranda baslayacaktik tüp bebeğe nisanda başladık düzenli beslenmeye ,vitaminler vs haziranda dış gebelik geçirdim ilk defa hamile kaldım..
Üç ay korunduk,şimdi tüp serüveni bakalim.
Yani bende baya öncesinden başlamış olduk insallahh hayırlısı ile sağlıklı kaliteli yumurtalar,spermler olur

İnşAllah canım ben faydası olduğunu düşünüyorum benım bırıncıde kalıtelı olmasını bırak yumurtaların seklı bozuk dedıler bız yıkılmıştık nerden nereye geldık bakalım 3. Son olur ınsAllah

Kesinlikle bende fayda sağlayacağını düşünüyorum canım..
İnşallah bu sefer sımsıkı tutunsun annesine
Birde hangi marka melatonin kullandın canım ?

Kesinlikle bende fayda sağlayacağını düşünüyorum canım..
İnşallah bu sefer sımsıkı tutunsun annesine
Birde hangi marka melatonin kullandın canım ?
InsAllah canım zaten pıyasada bı tane var dıye bılıyorum 60 kapsül var ıcınde gece 11 gıbı ıcıyorum çokta güzel uykumu getırıydu çok ıyı oluyodu resmını atayım

Kuzu bende Kasım'da başlıycam tüp bebeğe doktor bana bu ay döngünün 21.gunu kullanmam içi Lucrin iğne verdi
Şifa olsun inşallah sorunsuz transferiniz olur pozitif sonuç alırsınız ben de adet olmayı bekliyorum kontrole gitmek için bakalım sıvı yoksa başlarız tekrar varsa tüpleri aldiririm diye düşünüyorum

Geçmiş olsun acile gidin damardan parol alın bir de oksijen isteyin burundan çok iyi geliyor hamilelikte de kullanılıyor doktorunuza da sorun isterseniz

amın kuzumm,
hadı ınsallah güzel haberlerını alırız seninde, Allahım emeklerımızı boşa çıkarmasın hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…