- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.613
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.801
Maşallah kuzum, ekstradan biseyler kullandın mi neler yapmıştınBenım 1. Deneme kısa protokoldü 15 yumurta çıktı ama 6. Gune 1 tane kaldı .bu denemem de uzun protokol yapıldı 7 yumurta çıktı ama 4 tane a kalıte embrıyom oldu çok farlettı ama ben yememe içmeme de çok dıkkat ettım
Neler kullanmadım kı canjm 7-8 ay dıkkat ettım nerdeyse .dıyetısyene gıttım bıraz kılo verdım dıyetısyenım melatonın tb onerdı herkes bımez ama yumurtada en cok olan hormonlardan bırı dedı onu kullandım.omega 3 ,qh devamlı aldım.sabah ılk uyandığımda bee o nun saf arı sütünü yedım yıne aynı markanın polen ve propılısnı duznlı kullandım.zeytınyagında bekletılmıs inciri haftada 3-4 gun yedım bol su içtım. Ara öğünlerde hep çiğ kuruyemıs yedım ekmek tavuk pılav tuketmmeye çalıştım aklıma gelen şimdilık bunlar yanı en duzenlı yaptığım şeyler bunlar dıMaşallah kuzum, ekstradan biseyler kullandın mi neler yapmıştın
Bizimde aynı durum :)Neler kullanmadım kı canjm 7-8 ay dıkkat ettım nerdeyse .dıyetısyene gıttım bıraz kılo verdım dıyetısyenım melatonın tb onerdı herkes bımez ama yumurtada en cok olan hormonlardan bırı dedı onu kullandım.omega 3 ,qh devamlı aldım.sabah ılk uyandığımda bee o nun saf arı sütünü yedım yıne aynı markanın polen ve propılısnı duznlı kullandım.zeytınyagında bekletılmıs inciri haftada 3-4 gun yedım bol su içtım. Ara öğünlerde hep çiğ kuruyemıs yedım ekmek tavuk pılav tuketmmeye çalıştım aklıma gelen şimdilık bunlar yanı en duzenlı yaptığım şeyler bunlar dı
İnşAllah canım ben faydası olduğunu düşünüyorum benım bırıncıde kalıtelı olmasını bırak yumurtaların seklı bozuk dedıler bız yıkılmıştık nerden nereye geldık bakalım 3. Son olur ınsAllahBizimde aynı durum :)
Normalde haziranda baslayacaktik tüp bebeğe nisanda başladık düzenli beslenmeye ,vitaminler vs haziranda dış gebelik geçirdim ilk defa hamile kaldım..
Üç ay korunduk,şimdi tüp serüveni bakalim.
Yani bende baya öncesinden başlamış olduk insallahh hayırlısı ile sağlıklı kaliteli yumurtalar,spermler olur
Kesinlikle bende fayda sağlayacağını düşünüyorum canım..İnşAllah canım ben faydası olduğunu düşünüyorum benım bırıncıde kalıtelı olmasını bırak yumurtaların seklı bozuk dedıler bız yıkılmıştık nerden nereye geldık bakalım 3. Son olur ınsAllah
InsAllah canım zaten pıyasada bı tane var dıye bılıyorum 60 kapsül var ıcınde gece 11 gıbı ıcıyorum çokta güzel uykumu getırıydu çok ıyı oluyoduKesinlikle bende fayda sağlayacağını düşünüyorum canım..
İnşallah bu sefer sımsıkı tutunsun annesine
Birde hangi marka melatonin kullandın canım ?
Atarsan sevinirim :))InsAllah canım zaten pıyasada bı tane var dıye bılıyorum 60 kapsül var ıcınde gece 11 gıbı ıcıyorum çokta güzel uykumu getırıydu çok ıyı oluyoduresmını atayım
InsAllah canım zaten pıyasada bı tane var dıye bılıyorum 60 kapsül var ıcınde gece 11 gıbı ıcıyorum çokta güzel uykumu getırıydu çok ıyı oluyoduresmını atayım
Şifa olsunKuzu bende Kasım'da başlıycam tüp bebeğe doktor bana bu ay döngünün 21.gunu kullanmam içi Lucrin iğne verdi
Geçmiş olsunKizlar ya iki gündür dinmek bilmeyen bir migrenim var gözümü açtığımda beynime bıçaklar saplanıyor sanki. İlac falan da alamadim ruh gibi evde dolaşıyorum ev işi bile yapamadim yatiyorum sürekli ne yapacağım yarın da işbaşı bu halde
İnşallah canım üzüp yorma kendini benim de içimden olumlu geçiyorYaaa gerçekten mi
İnşallah öyle olur canım ya
İçinizi yerimİnşallah canım üzüp yorma kendini benim de içimden olumlu geçiyor
amın kuzumm,Şifa olsuninşallah sorunsuz transferiniz olur pozitif sonuç alırsınız ben de adet olmayı bekliyorum kontrole gitmek için bakalım sıvı yoksa başlarız tekrar varsa tüpleri aldiririm diye düşünüyorum
Kizz neptunn aynen bende adeti bekliyrm lucrin iğne yaptirdimŞifa olsuninşallah sorunsuz transferiniz olur pozitif sonuç alırsınız ben de adet olmayı bekliyorum kontrole gitmek için bakalım sıvı yoksa başlarız tekrar varsa tüpleri aldiririm diye düşünüyorum
Hadi inşallah canım güzel geçsin bu defaKizz neptunn aynen bende adeti bekliyrm lucrin iğne yaptirdim
Hayırlısı canım ne yapalım kendimizi öldürsekte vakit saat dolmadan olmuyorHadi inşallah canım güzel geçsin bu defaben adet olucam sonra lucrin sonra adet 15 gün içinde oluyorsun zaten lucrinden sonra
Lucrin bulmaya çalış yok hicbiyerdeHadi inşallah canım güzel geçsin bu defaben adet olucam sonra lucrin sonra adet 15 gün içinde oluyorsun zaten lucrinden sonra
Eczaneye haber verdim bulamazsam zoladex yapıcamLucrin bulmaya çalış yok hicbiyerde
bende 21.gün bu ay lucrın olcam bı tane, kasım adetı ıle baslıycaz bende uzun protokol olcam kuzumLucrin mi olucaksin ? Bende onu bekliyorum. Dondurulmus uzun protokol benimde