2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar Cumu günü hayırlısıyla tekrardan opu yapılacak brz evel ovitrelle çatlatma iğnelerimi saldım 3 adet verilmşti sağ sol ve göbek altı diye hesaplarken ben o anki telaştan göbek üstüne saldım sıkıntı olmaz umarım oysa bugune kadar hep iğnelerimi sağ sol ve göbek altına vurdum.... Onun stresini yaşıyorum...

Niye o kadar çok çatlatma ignen peki ?

Günaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı 10+4 olmuşuz.
Çok şükür her şey yolunda.
Bu 2 li tarama testi nasıl oluyor bileniniz varsa yazar mısınız
Bazı hastalıkları için bakıyolar galiba down sendromu gibi kan alıyolar benide 12. Haftada cagırdı ikili test için .
Ayy kocaman olmustur seninki hareketlerini izleyebildin mi

Günaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı 10+4 olmuşuz.
Çok şükür her şey yolunda.
Bu 2 li tarama testi nasıl oluyor bileniniz varsa yazar mısınız
2li tarama testi ultrason ve kan alarak yapılıyor yaş da bir girdi olduğu için risk muhtemelen yüksek çıkacaktır. İmkanınız varsa fetal dna testi öneririm. Biraz maliyetli ama sadece kan veriyorsunuz iki haftada sonuç geliyor.

Sorun olmaz bence stres yapmayın prospektüse bakarsanız deri altı diyor yer belirtmemiş.

Bazı hastalıkları için bakıyolar galiba down sendromu gibi kan alıyolar benide 12. Haftada cagırdı ikili test için .
Ayy kocaman olmustur seninki hareketlerini izleyebildin mi
Yani doktor söyledi hareketlerini görüyoruz ama sen şuan hissetmezsin dedi. Çok şükür Allahıma.

Ben anlayamadım kusura bakmayın. Şimdi 2 li tarama testinde yaşım 40 olduğu için yüksek risk mi çıkacak ?

Ben anlayamadım kusura bakmayın. Şimdi 2 li tarama testinde yaşım 40 olduğu için yüksek risk mi çıkacak ?
Yaş 35 ten sonra risk cok yüksek çıkıyormuş ve ister istemez insanin aklinda kaliyor hani birsey cikmasada bana doktorum fetal dna önerde maliyeti yüksek ama kesin sonuc çıkıyormuş 12ci haftaya girdim bende 25 inde kontrolüm var doktor once ense ve burun kemiğine bakayim sonra fetal dna yapalim hamileligini zehir etme kafamız rahat olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…