2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sende aşırı sanırım kilo kaybı haftada 2 kilo kaybedecek kadar. Bende 2 günde 1 defa şekilde oluyor hemen hemen. Peki ilaç iyi geldimi sana. Şimdilik biraz daha bekliyim diyorum ben
Açıkcası 4-5 saat güzel idare ediyo en azından bişeyler yiyorum sonra yine bulantı baslıyor

Midesi bulanan hamile arkadaşlar ben şöyle zararsız bir uygulama denedim, bende işe yaradı: iki yara bandını göbek deliğini kapatacak şekilde çapraz yapıştırıyorsunuz, hepsi bu :) umarım deneyenlere şifa olur

Bunu çocuklara yapıyorlarmış işe yaradığını söylüyorlar.
sen kaç haftalıksın canım

kızlar regl göre 12+5 m ama transferm 2 agustosta olmustu , perintlg 11+1 dedi sizinde böylemi devam ediyor acava

Ya bende doktora dedim hocam 8. Haftaya kadar olmzsa korkma demişlerdi oda evet aslında 8 den sonra genelde başlamıyor demişti
Demekki oluyormus hap vermişti bana o biraz iyi geldi kontrolün ne zaman senin
Perşembe günü kontrolüm var inan o kadar tedirginim ki. Bişey olmuş mudur , bebeğim iyi midir, yoksa bir problem mi var vs düşünmekten inan ki uyku muyku kalmadı bende.

Kızlar benim transferinin 6.günü dayanamadm hata yaptm test yaptm çok üzgünüm biliyorum erken ama yinede ben ilk testi yaptktan sonra incecik sanki içi boş hani beyaz gibi bir çizgi görüyodm ışığa tutunca,dedim kurusun belki görünür sizler birşey görüyomusunz normalde pembesi bir renk olmaz mi,merakım genelik değil testin bozuk olmasi düşüncesi

Beyaz bir çizgi görüyorum ama ne anlama gelir bilemeyiz ki. Test bozuk olabilir, ya da hiçbir anlamı olmayabilir. Sizin de dediğiniz gibi 6. gün henüz çok erken. Bu testten bir anlam çıkarmaya çalışıp boşu boşuna sinirleriniz yıpratmayın, çünkü varsayımdan öteye gidemez. Birkaç gün bekleyin ve testi tekrarlayın. Bol şans

Erken gebelik testi bile değil olsada gözükmemiş olabilir bu test de
Bende 6. Gün yapmıştım ama erken gebelik testiydi
7. Günde dayanamadım hemen kan verdim.

Bende çizgi göremedim tekrar ilk idrarla deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…