- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.701
Cnm özelden mesaj at yollayım sana 1 kutu. Duan yeter inan.Bir tane esfrofemi bana gönderirmisinz ücreti neyse veririm ya ,hepsini alırdmda test tarihime kadar garanti olan sonra nasl bir sonuç alacağımz belli değilbu arada bebişinz hayırlı uğurlu olsun
Bende öyleyim 2 kilo vermişim doktor sorun değil dedi hap verdi onla idare ediyorumSorma canımya bende de durum aynı 9 hafta hiç sorun yoktu. Son 1 haftadır kusma, kokuya aşırı hassasiyet ve iştah yok.
Sende aşırı sanırım kilo kaybı haftada 2 kilo kaybedecek kadar. Bende 2 günde 1 defa şekilde oluyor hemen hemen. Peki ilaç iyi geldimi sana. Şimdilik biraz daha bekliyim diyorum benBende öyleyim 2 kilo vermişim doktor sorun değil dedi hap verdi onla idare ediyorum
Açıkcası 4-5 saat güzel idare ediyo en azından bişeyler yiyorum sonra yine bulantı baslıyorSende aşırı sanırım kilo kaybı haftada 2 kilo kaybedecek kadar. Bende 2 günde 1 defa şekilde oluyor hemen hemen. Peki ilaç iyi geldimi sana. Şimdilik biraz daha bekliyim diyorum ben
Çok sağolun ya eşim bulmuş bugün birtane,insallah gebelik oluşursa almaya devam ederim dua edin olurmuCnm özelden mesaj at yollayım sana 1 kutu. Duan yeter inan.
Bunu çocuklara yapıyorlarmış işe yaradığını söylüyorlar.Midesi bulanan hamile arkadaşlar ben şöyle zararsız bir uygulama denedim, bende işe yaradı: iki yara bandını göbek deliğini kapatacak şekilde çapraz yapıştırıyorsunuz, hepsi bu :) umarım deneyenlere şifa olur
Benim tarihim sana çok yakın canım :) 10. Haftamdayım.. transferden beri grubu takip ediyorum ama çok aktif olamadımBunu çocuklara yapıyorlarmış işe yaradığını söylüyorlar.
sen kaç haftalıksın canım
Amin, inşallah bu sefer yüzümüz gülsünSeninde az kalmış Allah’ın izniyle güzel bir şekilde atlatacağızİstanbul’a gel git mi yapacaksın kasımda canım ?
Ya bende doktora dedim hocam 8. Haftaya kadar olmzsa korkma demişlerdi oda evet aslında 8 den sonra genelde başlamıyor demiştiElifk61 yaaa bugün sabahtan beri benim de midem bulanıyor. Normalde bende de bişey yoktu.
Perşembe günü kontrolüm var inan o kadar tedirginim ki. Bişey olmuş mudur , bebeğim iyi midir, yoksa bir problem mi var vs düşünmekten inan ki uyku muyku kalmadı bende.Ya bende doktora dedim hocam 8. Haftaya kadar olmzsa korkma demişlerdi oda evet aslında 8 den sonra genelde başlamıyor demişti
Demekki oluyormus hap vermişti bana o biraz iyi geldi kontrolün ne zaman senin
Ben daha cumartesi gördüm ama hala öyleyim bu duygu ne zaman geçer ne zaman tadını çıkarmaya başlarız bilmiyorumPerşembe günü kontrolüm var inan o kadar tedirginim ki. Bişey olmuş mudur , bebeğim iyi midir, yoksa bir problem mi var vs düşünmekten inan ki uyku muyku kalmadı bende.
Elifcim sen kaç haftalık oldun ?Ben daha cumartesi gördüm ama hala öyleyim bu duygu ne zaman geçer ne zaman tadını çıkarmaya başlarız bilmiyorum
Tam 9 haftalığımElifcim sen kaç haftalık oldun ?
Beyaz bir çizgi görüyorum ama ne anlama gelir bilemeyiz ki. Test bozuk olabilir, ya da hiçbir anlamı olmayabilir. Sizin de dediğiniz gibi 6. gün henüz çok erken. Bu testten bir anlam çıkarmaya çalışıp boşu boşuna sinirleriniz yıpratmayın, çünkü varsayımdan öteye gidemez. Birkaç gün bekleyin ve testi tekrarlayın. Bol şansKızlar benim transferinin 6.günü dayanamadm hata yaptm test yaptm çok üzgünüm biliyorum erken ama yinedeben ilk testi yaptktan sonra incecik sanki içi boş hani beyaz gibi bir çizgi görüyodm ışığa tutunca,dedim kurusun belki görünür sizler birşey görüyomusunz normalde pembesi bir renk olmaz mi,merakım genelik değil testin bozuk olmasi düşüncesi
Eki Görüntüle 3143473
Erken gebelik testi bile değil olsada gözükmemiş olabilir bu test deKızlar benim transferinin 6.günü dayanamadm hata yaptm test yaptm çok üzgünüm biliyorum erken ama yinedeben ilk testi yaptktan sonra incecik sanki içi boş hani beyaz gibi bir çizgi görüyodm ışığa tutunca,dedim kurusun belki görünür sizler birşey görüyomusunz normalde pembesi bir renk olmaz mi,merakım genelik değil testin bozuk olmasi düşüncesi
Eki Görüntüle 3143473
Bende çizgi göremedim tekrar ilk idrarla deneyebilirsiniz.Kızlar benim transferinin 6.günü dayanamadm hata yaptm test yaptm çok üzgünüm biliyorum erken ama yinedeben ilk testi yaptktan sonra incecik sanki içi boş hani beyaz gibi bir çizgi görüyodm ışığa tutunca,dedim kurusun belki görünür sizler birşey görüyomusunz normalde pembesi bir renk olmaz mi,merakım genelik değil testin bozuk olmasi düşüncesi
Eki Görüntüle 3143473