- 21 Eylül 2022
- 628
- 54
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.721
Olduğu gibi erimiş halde çıkıyor benimBen bi önceki tutmayan transferimde progestan kullanmıştım. Sürekli fitil geri akıyordu tortu şeklinde. Zaten Lutinus özellikle akmayannfitil olarak üretilmiş. Doktorum bu sefer Lutinus verdi. Evet biraz pahalı ama çok çok az akıyor progestana göre. Sonuçta tüp bebek hastaları olarak vücudumuz şuanda doğal yolla üretmediği için ve gebeliğin devamı için en gerekli hormon olduğu için doktor en iyisini vermiştir deyip riske atmıyoruz
Daha erken değil mi ?Kızlar cinsiyet öğrenen oldumu 12+4 deyim
Benim eltim 2 tane erkeğinide 12. Haftada öğrendiDaha erken değil mi ?
Doktor ne diyor
Ne güzel erken öğrenmiş.Benim eltim 2 tane erkeğinide 12. Haftada öğrendisen kaç haftalık oldunn
Aaa süperr aramızda 4 gün varNe güzel erken öğrenmiş.
Benim 10+1 görünüyor hesaplayınca.
Hayırlı olsun canım. Allah nasip etsin inşallahKızlar pazartesi transferim olacak hamiş hanımlar dualarınızı esirgemeyin
Amin canım inşallah sende bir sonraki ay sorunsuz transfer olursunda mutlu haberlerini yazarsın inşallah canımSulgen insalh güzel sonuçlar alırsın canım bize yaz
Amin canım inşallahHayırlı olsun canım. Allah nasip etsin inşallahEmeklerimiz boşa gitmesin
Oyy rabbim tamamına erdirsin canım serumu hemen mi Alcan intiralipid serum dimiBen yavrumu aldım serumu bekliyorum
Doktorum bi tahminde bulunabiliriz dedi yarın kontrolüm varDaha erken değil mi ?
Doktor ne diyor
Merhabalar 1. histeroskopi sonrası kanamanız ne kadar sürdü?Rahim ağzı ile vajina ağzı farklı yerler acaba o yüzden mi tedirgin oldunuz 2 defa histeroskopi oldum ilki 20 dk ikincisi 45 dk sürdü ilkinde polip alındı yapışıklık açıldı jel ve spiral uygulama yapıldı 2 ay içimde kaldı 2 ay da divina kullandım tekrar hsg çekildi Dr un istediği kadar rahim genişlememis tekrar jel ve balon uygulama yapıldı 3 gün sonra balon çıkartılıp jel spiral ve 2 ay tekrar divina çok da rahat geçti hepsi hiç korkmayın yapışıklık kalırsa bebeğin büyüme alanı küçülüyor bu da düşüklere sebeplerden biri demişti benim rahim küçüktü 1 tane bile transfer olamıyordum şimdi 2 taneyi uygun görüyor dr
Sağol maysam inşallahOyy rabbim tamamına erdirsin canım serumu hemen mi Alcan intiralipid serum dimi
Ben kendim için trasferden 3 gün önce ve trasfer günü isticem tabi o aşamaya gelirsem sanalda şifa olsun insalhSağol maysam inşallah
Evet canım 6 saat buradayız geç taktılar zaten bakalım