2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ben bi önceki tutmayan transferimde progestan kullanmıştım. Sürekli fitil geri akıyordu tortu şeklinde. Zaten Lutinus özellikle akmayannfitil olarak üretilmiş. Doktorum bu sefer Lutinus verdi. Evet biraz pahalı ama çok çok az akıyor progestana göre. Sonuçta tüp bebek hastaları olarak vücudumuz şuanda doğal yolla üretmediği için ve gebeliğin devamı için en gerekli hormon olduğu için doktor en iyisini vermiştir deyip riske atmıyoruz
Olduğu gibi erimiş halde çıkıyor benim

Rahim ağzı ile vajina ağzı farklı yerler acaba o yüzden mi tedirgin oldunuz 2 defa histeroskopi oldum ilki 20 dk ikincisi 45 dk sürdü ilkinde polip alındı yapışıklık açıldı jel ve spiral uygulama yapıldı 2 ay içimde kaldı 2 ay da divina kullandım tekrar hsg çekildi Dr un istediği kadar rahim genişlememis tekrar jel ve balon uygulama yapıldı 3 gün sonra balon çıkartılıp jel spiral ve 2 ay tekrar divina çok da rahat geçti hepsi hiç korkmayın yapışıklık kalırsa bebeğin büyüme alanı küçülüyor bu da düşüklere sebeplerden biri demişti benim rahim küçüktü 1 tane bile transfer olamıyordum şimdi 2 taneyi uygun görüyor dr
Merhabalar 1. histeroskopi sonrası kanamanız ne kadar sürdü?

X