- 14 Mart 2022
- 2.374
- 6.719
- 42
- Konu Sahibi melekomelek
- #12.761
Amin canım benimMaşallah canım hep sağlıkla ilerlesin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım benimMaşallah canım hep sağlıkla ilerlesin inşallah
Ne kadara yapıyorlar bu fetal dna yıYaş 35 ten sonra risk cok yüksek çıkıyormuş ve ister istemez insanin aklinda kaliyor hani birsey cikmasada bana doktorum fetal dna önerde maliyeti yüksek ama kesin sonuc çıkıyormuş 12ci haftaya girdim bende 25 inde kontrolüm var doktor once ense ve burun kemiğine bakayim sonra fetal dna yapalim hamileligini zehir etme kafamız rahat olsun dedi
Su8386’nın açıkladığı gibi canım durum, fetaldna için farklı firmalar var, fiyatı firmaya göre değişiyor, 350-400 dolar gibiydi benim sorduğum.Ne kadara yapıyorlar bu fetal dna yı
Koldan da vurulabilen bir iğne göbeğin çevresinin her yerine yapılabiliyor dört parmak mesafesindeKızlar Cumu günü hayırlısıyla tekrardan opu yapılacak brz evel ovitrelle çatlatma iğnelerimi saldım 3 adet verilmşti sağ sol ve göbek altı diye hesaplarken ben o anki telaştan göbek üstüne saldım sıkıntı olmaz umarım oysa bugune kadar hep iğnelerimi sağ sol ve göbek altına vurdum.... Onun stresini yaşıyorum...
Mrb cnmGünaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı 10+4 olmuşuz.
Çok şükür her şey yolunda.
Bu 2 li tarama testi nasıl oluyor bileniniz varsa yazar mısınız
Sonuç çıktı mıMrb cnm
Dr a giriosun cnm Dr ultrasondan bebeğin gelişimine bakıyor ölçüler alıyor. Burun ve ense ölçüsüne bakıyor. Snr senin kolundan kan alıyorlar az bişe teste gönderiyorlar bu kadar ikili test
Pahalı bir test değil 150 liraya yaptırdım ben Dr kendi kliniğinden dış labaratuvara gitti
Diğer testler çok pahalı geldi bana ve herhangi bir durum olsa aldıracak zamanı zaten yasal olarak geçmiş oluyor ve vicdanen sıkıntılı bir durum.
Geçen hafta verdim kanı bugün çıktı sonucum herşey normal çıktı çok şükür yaşım 35+8 otuzaltiya çok yakın!!!
Önden bu testi yaptırın bence ucuz çünkü
Herhangi bir sıkıntı çıkarsa içinize sinmezse diğer testi düşünürsünüz
Aradaki fiyat farkıni tedaviye doğuma çocuk ihtiyaclarina ayirirsiniz
Bugün çıktı cnmSonuç çıktı mı
250-450 usd arası degisiyor laboratuvara göreNe kadara yapıyorlar bu fetal dna yı
Ne biliyim kendime stres çıkarıyorum galibaKoldan da vurulabilen bir iğne göbeğin çevresinin her yerine yapılabiliyor dört parmak mesafesinde
Sıkıntı olmaz bence
O stres tüp bebeğe başlayınca başlıyor ve hiç bitmiyor merak etme akışına bırak cnmNe biliyim kendime stres çıkarıyorum galiba
Çok şükür tatlım çok sevndimGünaydın kızlar.
İlk denemede yaşadım biliyorum sankida hayatımdaaa tek şey oydu gibi aklın fikrin orda acaba ordamı değilmi yok şuna fikkat ediyim şunu yapiyimmmm... Bu defa rahat olucam diyorum amaa sanmıyorumO stres tüp bebeğe başlayınca başlıyor ve hiç bitmiyor merak etme akışına bırak cnm
Olunmuyor tadı tuzu mu desem çilesi mi bilemiyorumİlk denemede yaşadım biliyorum sankida hayatımdaaa tek şey oydu gibi aklın fikrin orda acaba ordamı değilmi yok şuna fikkat ediyim şunu yapiyimmmm... Bu defa rahat olucam diyorum amaa sanmıyorum
Bende bilemiyorumOlunmuyor tadı tuzu mu desem çilesi mi bilemiyorum
Sağol canım eksik olma.Çok şükür tatlım çok sevndim
Cnm bende Çarşamba 19.10.2022 de Zeynep Kamil hastanesinde olacamGünaydın kızlar.
Taze transfer olacaksın değil mi ? Hadi hayırlı olsun inşallahKızlar bugun yumurtalarım toplandı doktorum bu kez endometruim hazır haftaya çarşambaya transferi yapalım dedi
Evet canm 7 yumurtam toplandı 5. Güne ulaşan şampiyonları bekleyceyizTaze transfer olacaksın değil mi ? Hadi hayırlı olsun inşallah
Bende bu seferki kontrolde ikili tarama için kan verdim inşallah sonuç güzel gelir ayrıca cinsiyete %70 kız dedi arkası dönüktü bi türlü dönmedi bize ama doktorlar anlıyor demekki rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhSağol canım eksik olma.