2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Yaş 35 ten sonra risk cok yüksek çıkıyormuş ve ister istemez insanin aklinda kaliyor hani birsey cikmasada bana doktorum fetal dna önerde maliyeti yüksek ama kesin sonuc çıkıyormuş 12ci haftaya girdim bende 25 inde kontrolüm var doktor once ense ve burun kemiğine bakayim sonra fetal dna yapalim hamileligini zehir etme kafamız rahat olsun dedi
Ne kadara yapıyorlar bu fetal dna yı

Kızlar Cumu günü hayırlısıyla tekrardan opu yapılacak brz evel ovitrelle çatlatma iğnelerimi saldım 3 adet verilmşti sağ sol ve göbek altı diye hesaplarken ben o anki telaştan göbek üstüne saldım sıkıntı olmaz umarım oysa bugune kadar hep iğnelerimi sağ sol ve göbek altına vurdum.... 😔😔😔 Onun stresini yaşıyorum...
Koldan da vurulabilen bir iğne göbeğin çevresinin her yerine yapılabiliyor dört parmak mesafesinde
Sıkıntı olmaz bence

Günaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı 10+4 olmuşuz.
Çok şükür her şey yolunda.
Bu 2 li tarama testi nasıl oluyor bileniniz varsa yazar mısınız
Mrb cnm
Dr a giriosun cnm Dr ultrasondan bebeğin gelişimine bakıyor ölçüler alıyor. Burun ve ense ölçüsüne bakıyor. Snr senin kolundan kan alıyorlar az bişe teste gönderiyorlar bu kadar ikili test
Pahalı bir test değil 150 liraya yaptırdım ben Dr kendi kliniğinden dış labaratuvara gitti
Diğer testler çok pahalı geldi bana ve herhangi bir durum olsa aldıracak zamanı zaten yasal olarak geçmiş oluyor ve vicdanen sıkıntılı bir durum.
Geçen hafta verdim kanı bugün çıktı sonucum herşey normal çıktı çok şükür yaşım 35+8 otuzaltiya çok yakın!!!
Önden bu testi yaptırın bence ucuz çünkü
Herhangi bir sıkıntı çıkarsa içinize sinmezse diğer testi düşünürsünüz
Aradaki fiyat farkıni tedaviye doğuma çocuk ihtiyaclarina ayirirsiniz

Mrb cnm
Dr a giriosun cnm Dr ultrasondan bebeğin gelişimine bakıyor ölçüler alıyor. Burun ve ense ölçüsüne bakıyor. Snr senin kolundan kan alıyorlar az bişe teste gönderiyorlar bu kadar ikili test
Pahalı bir test değil 150 liraya yaptırdım ben Dr kendi kliniğinden dış labaratuvara gitti
Diğer testler çok pahalı geldi bana ve herhangi bir durum olsa aldıracak zamanı zaten yasal olarak geçmiş oluyor ve vicdanen sıkıntılı bir durum.
Geçen hafta verdim kanı bugün çıktı sonucum herşey normal çıktı çok şükür yaşım 35+8 otuzaltiya çok yakın!!!
Önden bu testi yaptırın bence ucuz çünkü
Herhangi bir sıkıntı çıkarsa içinize sinmezse diğer testi düşünürsünüz
Aradaki fiyat farkıni tedaviye doğuma çocuk ihtiyaclarina ayirirsiniz
Sonuç çıktı mı

Günaydın kızlar.
Bugün kontrolüm vardı 10+4 olmuşuz.
Çok şükür her şey yolunda.
Bu 2 li tarama testi nasıl oluyor bileniniz varsa yazar mısınız
Cnm bende Çarşamba 19.10.2022 de Zeynep Kamil hastanesinde olacam
Arkadaşımdan öğrendiğim kadarı ile kan tahlilleri ve ultrason ile geçiyormuş.

X