- Konu Sahibi melekomelek
-
Climara yi bana vermedi. O ne için kullanılıyor acaba.Canım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)
Progestan igneyide transfer günü yapacaklar.
Mrb canım beni de ekler misin liste yeMerhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme U Umayumay_ 32 ilk deneme B Bulut347 34 ilk deneme 01.08.2022 ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme @Tuna umut 37 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme 29.07.2022 @Mlk anns 34 3. deneme @aaynaa 37 3. deneme @balkiz12345 24 ilk deneme @Hale06can 33 ilk deneme @Sulgen 28 ilk deneme @Kelebek 65 24 2. deneme @Ruzgarruya 31 3. deneme @yasemin hafsaaa 30 3. deneme @Maysa2011 29 İlk deneme @morumsuangelll 22 ilk deneme Elifk61 25 2. deneme @Nazz44 32 ilk deneme @shmily 36 İlk deneme Smileess 32 İlk deneme @HasretimsinEvlat 26 ilk deneme
14 temmuzda (adetin 3. Günü)gittim 26 temmuzda kontrole çağırmıştı.Canim ben adetimin 3. Günü gittim kontrole 13 gün sonraya kontrole çağırdı. Seninde mi kontrolün o şekilde
Bilmiyorum canım.Climara yi bana vermedi. O ne için kullanılıyor acaba.
Canım ben memnunum Gökalp beyden . Çok pozitif biriKendisini çok beğeniyorum enerji veriyor bana walla İstanbul'da olmasam kesinlikle ona giderdim . Sizler memnun musunuz. Sanırım embriyoların başarısı hakkında bilgi havuzu var ordan az çok değerlendirme yapıyor
Ayni gibi süre olarak14 temmuzda (adetin 3. Günü)gittim 26 temmuzda kontrole çağırmıştı.
Ayni gibi süre olarak. Birde ben monodoks kullanirken midem cok fena olmuştu. Şuan yine onları yaşayacağım diye tedirgin oldum
Hap canim acımsı biraz tozu diline bulasinca :)Prednol nasil bir ilac? İgne mi tablet mi
Kesinlikle katılıyorumBende eğer bu transfer tutmazsa ( aret hocayı düşünüyorum) ki tutacak,( olumlama yapıyorum) gerçi burda herkesin tutacak sonra başka bir sayfada bebekler hakkında konuşacağız neyse olumsuz konuşmuyoruz kızlar hep olumlu cümleler konuşuyoruz en güzel şekilde transfer olacak coook güzel haberler alacağız . Allah hepimize emeğimizin karşılığını verecek
TabikiMrb canım beni de ekler misin liste yeyaş 26 ikinci deneme (ilki kimyasal gebelik oldu) transfer 6 Ağustos ta olacak inşallah
Climara bant östrojen bantı karın ve bacak bölgesine yapıştırılıyor ilk tedavimde kullanmıştım transferden sonraClimara yi bana vermedi. O ne için kullanılıyor acaba.
Aynen bende de olmuştu önceden kullandığımda.Estrofem mide bulantısı yapıyor mu sizde ? Benim çok midem bulanıyor öncekinde hatırlamıyorum bulanıp bulanmadığını da
Ay içim rahatladı teşekkür ederimAynen bende de olmuştu önceden kullandığımda.
Sağol kuzum benim ya evet Haziran da başladık tedaviye ancak Ağustos ta transfer olacak inşallah herşey yolunda gider de gün sayıyorum artıkTabikiHosgeldin canım.
Hayırlı olsun seninde yakın zamandaymış transferin.
Kuzum genelde kilo alınıyor ya bu ilaçları kullanırken bende aldımKızlar bu iğneler vs sizde kilo yaptımı ? İlk transferde 53 den 57 ye cıkmıstım 3 ayda aynı kiloya pilatesle zor döndüm yine alır mıyım acaba
Bende 52 den 56 ya çıkmıştım. Bana alırız gibi geliyor ama benim için 3-4 kilo önemli değil yeter ki abartılı orantısız almayalımKızlar bu iğneler vs sizde kilo yaptımı ? İlk transferde 53 den 57 ye cıkmıstım 3 ayda aynı kiloya pilatesle zor döndüm yine alır mıyım acaba
Estrofem kullanmadım hiç fakat cyclo progynova kullanıyorum 2 gündür ve midemde bir şişkinlik böyle garip bi hal var zaten midem rahatsız benim gastritim var mide koruyucu kullanıyorum birde üstüne bu iyice dengem bozuldu bugünEstrofem mide bulantısı yapıyor mu sizde ? Benim çok midem bulanıyor öncekinde hatırlamıyorum bulanıp bulanmadığını da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?