- Konu Sahibi melekomelek
-
Canım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)Hadi bakalım hayırlısı canım ne ilaçlar verdi şimdi hazırlık için
Çok ilaç verilmesini hiç sevmiyorum. Günde 15 ilaç içiyoruz diyelim vücut da şaşırıyor dengesini.Canım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)
Progestan igneyide transfer günü yapacaklar.
Anladım canım keşke banada prednol verseydi bu prograf biraz sarstı beni transfer günü söylicem olmadı değiştirsin ilacıCanım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)
Aynen valla. Haklısın.Çok ilaç verilmesini hiç sevmiyorum. Günde 15 ilaç içiyoruz diyelim vücut da şaşırıyor dengesini.
Anladım canım.bnde yarın basliyacagim prednolaAnladım canım keşke banada prednol verseydi bu prograf biraz sarstı beni transfer günü söylicem olmadı değiştirsin ilacı
Hemşire tanıdıgımız var orda bide normal kadın doğum doktorumun yakın arkadası cem hoca o yüzden bi sekilde kaynarım aralardanCem hocanın aşırı yoğun olduğunu söylüyorlar
Ben ilk tedavide sadece bir iğne kullanmıstım ismini hatırlamıyorum transferden sonra o zaman kolay bulmustum bide ilk süreçte estrofemle baslamıstımHangi ilacı aradığınıza bağlı.ben cylo progynova yı 2 eczanede gezip buldum her zaman bulamazsınız dedi eczacı onun dışında progestanı lutinus jeli falan hemen buldum
Aynen bazı ilaçlar bulunuyor bazıları bulunmuyor veya zor bulunuyor.ilk tedavimde hatırlıyorum hemşireler siparişle getirtiyordu ilaçları öyle bir durumdaydı insanlar bizde aynı şekilde o gonal-f cetrotide falan ne günlerdi beeBen ilk tedavide sadece bir iğne kullanmıstım ismini hatırlamıyorum transferden sonra o zaman kolay bulmustum bide ilk süreçte estrofemle baslamıstım
Kayseride mi tedavi oluyorsunCanım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)
5-6 gün gecikti. Ama benim hep gecikir son dönemde düzenli olmasına şaşırmıştımKizlar dondurulmus embriyo icin 2.adet bekleniyor ya , adetiniz gecikti mi yoksa tam gununde mi oldunuz ?
Sen?Kayseride mi tedavi oluyorsun
TabletPrednol nasil bir ilac? İgne mi tablet mi
Evet Gökalp bey de
Bnde Gökalp beydeEvet Gökalp bey de
Canim ben adetimin 3. Günü gittim kontrole 13 gün sonraya kontrole çağırdı. Seninde mi kontrolün o şekildeBnde Gökalp beyde
Kendisini çok beğeniyorum enerji veriyor bana walla İstanbul'da olmasam kesinlikle ona giderdim . Sizler memnun musunuz. Sanırım embriyoların başarısı hakkında bilgi havuzu var ordan az çok değerlendirme yapıyorBnde Gökalp beyde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?