2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bugün tahlil yapılmadı rahim kalınlığında bakıldı pazartesi kan tahliline bakıldı.. Son adet tarihim 28 haziran dondurulmus deniyorum farklı ilerliyor bu denemem

Özelde 1 tüp bebek denemem oldu devlette bu ikinci toplamda 3. Tedavim olduğu için çift embriyo konuluyor ama özelde yaptırdığıma dair epikriz raporunu getirmem gerekiyormuş.. Evrak dediğim o yani
Anladım canım. Benim ikinci denemem belki iki embriyo konulabilir ama devlet istiyor sanırım bunu özelde uğraştırmazlar herhalde zaten çok sıcak hava

Kızlar selam herkese
Ben aret kamar istanbul tüp bebek merkezinde ilk transferimi geçen sene Ağustos’ta oldum çift embriyo koyuldu pko hastasıyım
1. Bebeğim tutundu fakat 20. Haftada erken doğum nedeniyle kaybettim
Sonrasında psikolojik süreç derken üç beş ay erteledik ve yine denedik fakat rahim kalınlığım istediğimiz gibi olmadı aret hocada bir iki ay dinlenmemi söyledi bu ay yeniden başladım şu an sabah öğle akşam olmak üzere bir adet estrofem kullanıyorum ve internette gördüğüm ayvalı çay kalınlaştırma için iyi diye kullanıyorum cuma kontrolüm var doktorumdan izin alarak 7 gün memlekete gidicem normalde 3-4 günde bi kontrole gidiyorum rahim endemetrum ve kan testi veriyorum ilk sürecimde climara bant estrofemle 9mm olmuştu ve tutmuştu fakat şu an 7 üstüne çıkamıyoruz kürtaj olduğum için hasar olmuş olabilir diye düşünüyoruz bu ay tekrar estrofemle deniyoruz cuma belki bant verir inşallah bu ay kalınlaşır ve histereskopiye gerek olmaz dualarınıza talibim rabbim gönlümüzdeki hayali gerçeğe dönüştürsün amin

Hosgeldin canım.
Yaşadığın kolay şey değil gerçekten.
Bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bende aret hocaya gidiyorum.
İnşallah histereskopiye gerek kalmaz rahimin kalınlaşır.
Yaşın kaç canım

25 yaşındayım ama ilaçsız regl görmüyorum yumurtam fazla pko amin inşallah canım sağol

Kızlar transfer tarihim belli oldu cumartesi günü.. Yarın covid testi vermem gerekiyo inşallah o da negatif çıkar
Ah canım benden bir gün sonra transferin benimde cuma günü bugün covid testi verdim negatif çıktı inşallah seninde negatif çıkar sıkıntısız ilerler süreçlerimiz hepimizin
Aret bey iyi bir doktor yaklaşımı doktorluğu uslübu bende seviyorum.dilerim bu tedavinde sıkıntısız ilerler sürecin dondurulmuş embriyo transferimi yapılıcaktı canım sana? Benim cuma günü transfer çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…