- 15 Nisan 2021
- 1.174
- 1.215
- 83
- 27
- Konu Sahibi melekomelek
-
Bende senin gibiydim ya garip bi şekilde bi anda aldım sonra vermeye calıstımAynen sürekli bir gaz hali belki zamanla azalır etkileri diye ümid ediyorum
Şuan 49 um şöyle bi 56-57 olsam iyi olurdu aslında
Boğazımdan kesmedim hiç abur cubur tarzı yağlı şekerli seyleri kestim sağlıklı kilo verdim sporla beraberTedavi sırasında kilo vermeye çalışma sağlıklı beslenmek çok önemliAy bu insanlar da beni sinir ediyor
En güzel kavuşmaKızlar transfer tarihim belli oldu cumartesi günü.. Yarın covid testi vermem gerekiyo inşallah o da negatif çıkar
Çok güzel yaa bende çok sabırsızlanıyorum.Kızlar transfer tarihim belli oldu cumartesi günü.. Yarın covid testi vermem gerekiyo inşallah o da negatif çıkar
İnşallahhh.. Çift embriyo kunulsun diye evraklarını topluyorum çift de konulabilir bi terslik olmazsaEn güzel kavuşmasıkıca tutunsun yavrun Allahın izniyle canım
Evet ilk gibi bi heyecanÇok güzel yaa bende çok sabırsızlanıyorum.
Sanki ilk defa deniycem
Hemen listede ekliyorum.
Canım neye göre karar verdiler tahlil yaptın mi rahim kalınlığına bakti mi merak ediyorum bide son adet tarihin ne zamandi kaçıncı gün embriyosu konulacak inşallah herşey güzel geçer ve bir an önce kavuşursun minnoşaEvet ilk gibi bi heyecan
Çift embriyo için ne evrağı gerekiyormuş çok şaşırdımİnşallahhh.. Çift embriyo kunulsun diye evraklarını topluyorum çift de konulabilir bi terslik olmazsa
Özelde 1 tüp bebek denemem oldu devlette bu ikinci toplamda 3. Tedavim olduğu için çift embriyo konuluyor ama özelde yaptırdığıma dair epikriz raporunu getirmem gerekiyormuş.. Evrak dediğim o yaniÇift embriyo için ne evrağı gerekiyormuş çok şaşırdım
Bugün tahlil yapılmadı rahim kalınlığında bakıldı pazartesi kan tahliline bakıldı.. Son adet tarihim 28 haziran dondurulmus deniyorum farklı ilerliyor bu denememCanım neye göre karar verdiler tahlil yaptın mi rahim kalınlığına bakti mi merak ediyorum bide son adet tarihin ne zamandi kaçıncı gün embriyosu konulacak inşallah herşey güzel geçer ve bir an önce kavuşursun minnoşa
Anladım canım. Benim ikinci denemem belki iki embriyo konulabilir ama devlet istiyor sanırım bunu özelde uğraştırmazlar herhalde zaten çok sıcak havaÖzelde 1 tüp bebek denemem oldu devlette bu ikinci toplamda 3. Tedavim olduğu için çift embriyo konuluyor ama özelde yaptırdığıma dair epikriz raporunu getirmem gerekiyormuş.. Evrak dediğim o yani
İnşallah öyle yaparlar.. Tam sıcaklara kaldık yaaAnladım canım. Benim ikinci denemem belki iki embriyo konulabilir ama devlet istiyor sanırım bunu özelde uğraştırmazlar herhalde zaten çok sıcak hava
Evet Allah yardımcın olsunİnşallah öyle yaparlar.. Tam sıcaklara kaldık yaa
Amin hepimizinEvet Allah yardımcın olsun
Hosgeldin canım.Kızlar selam herkese
Ben aret kamar istanbul tüp bebek merkezinde ilk transferimi geçen sene Ağustos’ta oldum çift embriyo koyuldu pko hastasıyım
1. Bebeğim tutundu fakat 20. Haftada erken doğum nedeniyle kaybettim
Sonrasında psikolojik süreç derken üç beş ay erteledik ve yine denedik fakat rahim kalınlığım istediğimiz gibi olmadı aret hocada bir iki ay dinlenmemi söyledi bu ay yeniden başladım şu an sabah öğle akşam olmak üzere bir adet estrofem kullanıyorum ve internette gördüğüm ayvalı çay kalınlaştırma için iyi diye kullanıyorum cuma kontrolüm var doktorumdan izin alarak 7 gün memlekete gidicem normalde 3-4 günde bi kontrole gidiyorum rahim endemetrum ve kan testi veriyorum ilk sürecimde climara bant estrofemle 9mm olmuştu ve tutmuştu fakat şu an 7 üstüne çıkamıyoruz kürtaj olduğum için hasar olmuş olabilir diye düşünüyoruz bu ay tekrar estrofemle deniyoruz cuma belki bant verir inşallah bu ay kalınlaşır ve histereskopiye gerek olmaz dualarınıza talibim rabbim gönlümüzdeki hayali gerçeğe dönüştürsün amin
25 yaşındayım ama ilaçsız regl görmüyorum yumurtam fazla pko amin inşallah canım sağolHosgeldin canım.
Yaşadığın kolay şey değil gerçekten.
Bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Bende aret hocaya gidiyorum.
İnşallah histereskopiye gerek kalmaz rahimin kalınlaşır.
Yaşın kaç canım
Ah canım benden bir gün sonra transferin benimde cuma günü bugün covid testi verdim negatif çıktı inşallah seninde negatif çıkar sıkıntısız ilerler süreçlerimiz hepimizinKızlar transfer tarihim belli oldu cumartesi günü.. Yarın covid testi vermem gerekiyo inşallah o da negatif çıkar
Aret bey iyi bir doktor yaklaşımı doktorluğu uslübu bende seviyorum.dilerim bu tedavinde sıkıntısız ilerler sürecin dondurulmuş embriyo transferimi yapılıcaktı canım sana? Benim cuma günü transfer çok heyecanlıyımKızlar selam herkese
Ben aret kamar istanbul tüp bebek merkezinde ilk transferimi geçen sene Ağustos’ta oldum çift embriyo koyuldu pko hastasıyım
1. Bebeğim tutundu fakat 20. Haftada erken doğum nedeniyle kaybettim
Sonrasında psikolojik süreç derken üç beş ay erteledik ve yine denedik fakat rahim kalınlığım istediğimiz gibi olmadı aret hocada bir iki ay dinlenmemi söyledi bu ay yeniden başladım şu an sabah öğle akşam olmak üzere bir adet estrofem kullanıyorum ve internette gördüğüm ayvalı çay kalınlaştırma için iyi diye kullanıyorum cuma kontrolüm var doktorumdan izin alarak 7 gün memlekete gidicem normalde 3-4 günde bi kontrole gidiyorum rahim endemetrum ve kan testi veriyorum ilk sürecimde climara bant estrofemle 9mm olmuştu ve tutmuştu fakat şu an 7 üstüne çıkamıyoruz kürtaj olduğum için hasar olmuş olabilir diye düşünüyoruz bu ay tekrar estrofemle deniyoruz cuma belki bant verir inşallah bu ay kalınlaşır ve histereskopiye gerek olmaz dualarınıza talibim rabbim gönlümüzdeki hayali gerçeğe dönüştürsün amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?