- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
Keşke bende kilo alsamKuzum genelde kilo alınıyor ya bu ilaçları kullanırken bende aldım veremiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke bende kilo alsamKuzum genelde kilo alınıyor ya bu ilaçları kullanırken bende aldım veremiyorum da
Aldırıyor maalesefKızlar bu iğneler vs sizde kilo yaptımı ? İlk transferde 53 den 57 ye cıkmıstım 3 ayda aynı kiloya pilatesle zor döndüm yine alır mıyım acaba
Progynova kullandığımdan beri karnımdan şişlik inmedi bir ay oldu neredeyse nasıl bir şeyler kullanıyoruz anlamadım bu da mide bulantısı yaptı işte şaşırdı dengelerimiz deEstrofem kullanmadım hiç fakat cyclo progynova kullanıyorum 2 gündür ve midemde bir şişkinlik böyle garip bi hal var zaten midem rahatsız benim gastritim var mide koruyucu kullanıyorum birde üstüne bu iyice dengem bozuldu bugün
Ya en eskiden cok kilo almak istiyodum zamanla aldım ama 57 görünce baktımki yüzden almısım her görende hamile misin diye sorunca yok dedim hemen veriyim ben bu kilolarıBende 52 den 56 ya çıkmıştım. Bana alırız gibi geliyor ama benim için 3-4 kilo önemli değil yeter ki abartılı orantısız almayalım
Kaç kilosunn? Bende 46 ydım ilk evlendiğimde ama 57 yi görünce hiç hoş olmadıKeşke bende kilo alsam
Analıklkk zorrr hep kadına hep kadınaAldırıyor maalesef
Ben 3 kere iğneyle tedavi gördüm iyice şiştim
İlk İki hafta kullandigimda oluyordu.zamanla azaldı mide bulantısı.Estrofem mide bulantısı yapıyor mu sizde ? Benim çok midem bulanıyor öncekinde hatırlamıyorum bulanıp bulanmadığını da
Canım yanlış bilmiyorsam orta kalite oluyor.Arkadaşlar 3bb kalite nasıl
Prognova bende kullandım 21 gün.Progynova kullandığımdan beri karnımdan şişlik inmedi bir ay oldu neredeyse nasıl bir şeyler kullanıyoruz anlamadım bu da mide bulantısı yaptı işte şaşırdı dengelerimiz de
Bb de iyi kalite sayılır ama kalite ile alakası yok ona takılma saglikla tutundum yeterkiArkadaşlar 3bb kalite nasıl
Aynen sürekli bir gaz hali belki zamanla azalır etkileri diye ümid ediyorumProgynova kullandığımdan beri karnımdan şişlik inmedi bir ay oldu neredeyse nasıl bir şeyler kullanıyoruz anlamadım bu da mide bulantısı yaptı işte şaşırdı dengelerimiz de
Şuan 49 um şöyle bi 56-57 olsam iyi olurdu aslındaKaç kilosunn? Bende 46 ydım ilk evlendiğimde ama 57 yi görünce hiç hoş olmadı
Arkadaşım yemiyor musun içmiyor musun.Aynen sürekli bir gaz hali belki zamanla azalır etkileri diye ümid ediyorum
Şuan 49 um şöyle bi 56-57 olsam iyi olurdu aslında
kız yok yiyorum içiyorum doktora bile gitmiştim kilo alamıyorum bi hastalığım mı var diye tsh tiroidler herşeye bakıldı yok metabolizman hızlı dedi doktor bi geçen sene almıştım 57 ye kadar çıktım kendi kendine öyle sonradan mide rahatsızlığım çıkınca 8 kilo birden verdim sonrada alamadım bi daha şimdi bu ilaçlarla alırım belkiArkadaşım yemiyor musun içmiyor musun.
Keşke içtiğim su bile yaramasa
5 kere tedavi görüp 3 kere transfer olan biri olarak 90 ı görmüş biriyim. Zaten hiç bir zaman minyon tipli değildim ama şu 3-4 sene de coştum resmen. Boyum 1.69 o yüzden 90 gibi de durmuyorum ama canımı da çok sıkıyor bu durum.kız yok yiyorum içiyorum doktora bile gitmiştim kilo alamıyorum bi hastalığım mı var diye tsh tiroidler herşeye bakıldı yok metabolizman hızlı dedi doktor bi geçen sene almıştım 57 ye kadar çıktım kendi kendine öyle sonradan mide rahatsızlığım çıkınca 8 kilo birden verdim sonrada alamadım bi daha şimdi bu ilaçlarla alırım belki
Boydan kurtarıyorsun aslında benim zayıf görünmemim bir sebebide boyum 170 boyum aslında 60 kilo olsam çok iyi olucak bakalım bebiş tutarsa alırım zaten5 kere tedavi görüp 3 kere transfer olan biri olarak 90 ı görmüş biriyim. Zaten hiç bir zaman minyon tipli değildim ama şu 3-4 sene de coştum resmen. Boyum 1.69 o yüzden 90 gibi de durmuyorum ama canımı da çok sıkıyor bu durum.
Olur olur hiç stres yapma. Zaten ilkinde de çok şükür olmuş. 8 sene öncesinden kalan embriyolar daha genç yaşından yani. O zaman alırsın kilocuklarıBoydan kurtarıyorsun aslında benim zayıf görünmemim bir sebebide boyum 170 boyum aslında 60 kilo olsam çok iyi olucak bakalım bebiş tutarsa alırım zaten
Ya da bünye alıştıBncede ilk
İlk İki hafta kullandigimda oluyordu.zamanla azaldı mide bulantısı.
Tedavi sırasında kilo vermeye çalışma sağlıklı beslenmek çok önemli Ay bu insanlar da beni sinir ediyorYa en eskiden cok kilo almak istiyodum zamanla aldım ama 57 görünce baktımki yüzden almısım her görende hamile misin diye sorunca yok dedim hemen veriyim ben bu kiloları
İnşallah canım bakalım vakit yaklaştıkça heyecan doruktaOlur olur hiç stres yapma. Zaten ilkinde de çok şükür olmuş. 8 sene öncesinden kalan embriyolar daha genç yaşından yani. O zaman alırsın kilocukları