- Konu Sahibi melekomelek
-
Yook tedaviye devam ama başka bir yerde ben 5 kere opu oldum maddi durum el verse 100. De olsun deseler razıyımİnşallah ilk denemede olur bir daha tedaviye gerek kalmaz. Ama olumsuz oldu diyelim eşin hemen pes mi edecek anlamadım veya dr için mi dedin
Adetin kaçıncı günü 7,1 çıktı ?Bende bugün kontrole gittim normalde 1 Ağustos a transfer planlaması yapılmıştı, kalınlık 7,1 çıktı doktorum yeterli değil dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim ona göre planlama yapılacak, birazcık üzülmüş olabilirim ama her iste bir hayır vardır diye de diyorum
Bende 5 kere opu oldum hatta son opuda çok ağrım oldu çocuk gibi ağladım. Olsun da gene razıyız ağrıya sızıyaYook tedaviye devam ama başka bir yerde ben 5 kere opu oldum maddi durum el verse 100. De olsun deseler razıyım
14. Günü, ins canım cok teşekkür ederim hepimizin öyle olurAdetin kaçıncı günü 7,1 çıktı ?
Hiç üzme kendini ilacı da arttırmış belki iptal olmaz yine aynı tarihte transfer olursun. İptal olursa da olsun canım 1 ay geç olsun ama güç olmasın
İçmemiştim canım yani bilmiyordum daha doğrusu nar suyunun iyi geldiğini
Ben adet olmayı bekliyorum canım. Ay başı gibi olurum o zaman arıycam doktoru.İçmemiştim canım yani bilmiyordum daha doğrusu nar suyunun iyi geldiğiniama tabi sen iç aret beye sorarak şimdi senin transfer ne zamandı şuan ilaç kullanıyormusun?
Bu arada estrofem günde 3 den 6 ya çıktı
Bende sabah 2 öğlen 2 akşam 2 tane içiyorum cyclo progynova benimkinde beyaz ve kahverengi tabletler var sadece beyazları içiyorum öyle söyledi doktorumBu arada estrofem günde 3 den 6 ya çıktı
D vit eksikliğin mi var benimde bi dönem vardı hatta hala var sanıyordum geçen tahlillerde onada baktırdım yükselmiş birde benim aspirin alerjim var coraspin kullanamıyorum transferden sonra iğneye başlıcam sadeceBen adet olmayı bekliyorum canım. Ay başı gibi olurum o zaman arıycam doktoru.
Artık 3. günü mü çağırır 4. günü mü çağırır bilmiyorum.
Folbiol , d vit. ve coraspin kullanıyorum.
Aynen d vitaminim baya düşüktü mart ayında baktırdığım zaman. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama inşallah düzelmiştir. Benim kan testinde plt diye geçiyordu sanırım pıhtılaşma biraz vardı o yüzden kullanıyorum.D vit eksikliğin mi var benimde bi dönem vardı hatta hala var sanıyordum geçen tahlillerde onada baktırdım yükselmiş birde benim aspirin alerjim var coraspin kullanamıyorum transferden sonra iğneye başlıcam sadece
Anladım canım coraspin i herkese veriyorlar da işte benim alerjim durumumdan dolayı kullanamıyorum kızımda da sadece iğne kullanmıştımAynen d vitaminim baya düşüktü mart ayında baktırdığım zaman. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama inşallah düzelmiştir. Benim kan testinde plt diye geçiyordu sanırım pıhtılaşma biraz vardı o yüzden kullanıyorum.
Benim 3 gün geciktiKizlar dondurulmus embriyo icin 2.adet bekleniyor ya , adetiniz gecikti mi yoksa tam gununde mi oldunuz ?
Hadi bakalım az kaldıKızlar merhaba. Bugün kontrole gittim. Transfer günüm 1 Ağustos
Hadi bakalım hayırlısı canım ne ilaçlar verdi şimdi hazırlık içinKızlar merhaba. Bugün kontrole gittim. Transfer günüm 1 Ağustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?