2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Progynova kullandığımdan beri karnımdan şişlik inmedi bir ay oldu neredeyse nasıl bir şeyler kullanıyoruz anlamadım bu da mide bulantısı yaptı işte şaşırdı dengelerimiz de

Bende 52 den 56 ya çıkmıştım. Bana alırız gibi geliyor ama benim için 3-4 kilo önemli değil yeter ki abartılı orantısız almayalım
Ya en eskiden cok kilo almak istiyodum zamanla aldım ama 57 görünce baktımki yüzden almısım her görende hamile misin diye sorunca yok dedim hemen veriyim ben bu kiloları

Progynova kullandığımdan beri karnımdan şişlik inmedi bir ay oldu neredeyse nasıl bir şeyler kullanıyoruz anlamadım bu da mide bulantısı yaptı işte şaşırdı dengelerimiz de
Prognova bende kullandım 21 gün.
ara lekelenme yapmıştı baya fazla. Hormon ilaçları işte bı degisik yapıyor insanı yinede

Aynen sürekli bir gaz hali belki zamanla azalır etkileri diye ümid ediyorum
Kaç kilosunn? Bende 46 ydım ilk evlendiğimde ama 57 yi görünce hiç hoş olmadı
Şuan 49 um şöyle bi 56-57 olsam iyi olurdu aslında

Arkadaşım yemiyor musun içmiyor musun.
Keşke içtiğim su bile yaramasa
kız yok yiyorum içiyorum doktora bile gitmiştim kilo alamıyorum bi hastalığım mı var diye tsh tiroidler herşeye bakıldı yok metabolizman hızlı dedi doktor bi geçen sene almıştım 57 ye kadar çıktım kendi kendine öyle sonradan mide rahatsızlığım çıkınca 8 kilo birden verdim sonrada alamadım bi daha şimdi bu ilaçlarla alırım belki

5 kere tedavi görüp 3 kere transfer olan biri olarak 90 ı görmüş biriyim. Zaten hiç bir zaman minyon tipli değildim ama şu 3-4 sene de coştum resmen. Boyum 1.69 o yüzden 90 gibi de durmuyorum ama canımı da çok sıkıyor bu durum.

Boydan kurtarıyorsun aslında benim zayıf görünmemim bir sebebide boyum 170 boyum aslında 60 kilo olsam çok iyi olucak bakalım bebiş tutarsa alırım zaten

Boydan kurtarıyorsun aslında benim zayıf görünmemim bir sebebide boyum 170 boyum aslında 60 kilo olsam çok iyi olucak bakalım bebiş tutarsa alırım zaten
Olur olur hiç stres yapma. Zaten ilkinde de çok şükür olmuş. 8 sene öncesinden kalan embriyolar daha genç yaşından yani. O zaman alırsın kilocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…