• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hadi bakalım hayırlısı canım ne ilaçlar verdi şimdi hazırlık için
Canım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)
Progestan igneyide transfer günü yapacaklar.

Canım önceki kullandıklarınıma( coaspirin, oksapar, climara, vitamin d, multifier vitamin, estrofem) ek olarak prednol, monodoks, progestan tablet ( vajinal olck)
Çok ilaç verilmesini hiç sevmiyorum. Günde 15 ilaç içiyoruz diyelim vücut da şaşırıyor dengesini.

Anladım canım keşke banada prednol verseydi bu prograf biraz sarstı beni transfer günü söylicem olmadı değiştirsin ilacı

Hangi ilacı aradığınıza bağlı.ben cylo progynova yı 2 eczanede gezip buldum her zaman bulamazsınız dedi eczacı onun dışında progestanı lutinus jeli falan hemen buldum
Ben ilk tedavide sadece bir iğne kullanmıstım ismini hatırlamıyorum transferden sonra o zaman kolay bulmustum bide ilk süreçte estrofemle baslamıstım

Ben ilk tedavide sadece bir iğne kullanmıstım ismini hatırlamıyorum transferden sonra o zaman kolay bulmustum bide ilk süreçte estrofemle baslamıstım
Aynen bazı ilaçlar bulunuyor bazıları bulunmuyor veya zor bulunuyor.ilk tedavimde hatırlıyorum hemşireler siparişle getirtiyordu ilaçları öyle bir durumdaydı insanlar bizde aynı şekilde o gonal-f cetrotide falan ne günlerdi bee 😂

Bende eğer bu transfer tutmazsa ( aret hocayı düşünüyorum) ki tutacak,( olumlama yapıyorum) gerçi burda herkesin tutacak sonra başka bir sayfada bebekler hakkında konuşacağız neyse olumsuz konuşmuyoruz kızlar hep olumlu cümleler konuşuyoruz en güzel şekilde transfer olacak coook güzel haberler alacağız . Allah hepimize emeğimizin karşılığını verecek

Back