• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende bugün kontrole gittim normalde 1 Ağustos a transfer planlaması yapılmıştı, kalınlık 7,1 çıktı doktorum yeterli değil dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim ona göre planlama yapılacak, birazcık üzülmüş olabilirim ama her iste bir hayır vardır diye de diyorum 🙏🏻

Bende bugün kontrole gittim normalde 1 Ağustos a transfer planlaması yapılmıştı, kalınlık 7,1 çıktı doktorum yeterli değil dedi cumartesi tekrar kontrole gideceğim ona göre planlama yapılacak, birazcık üzülmüş olabilirim ama her iste bir hayır vardır diye de diyorum 🙏🏻
Adetin kaçıncı günü 7,1 çıktı ?
Hiç üzme kendini ilacı da arttırmış belki iptal olmaz yine aynı tarihte transfer olursun. İptal olursa da olsun canım 1 ay geç olsun ama güç olmasın 🙏🙏

İçmemiştim canım yani bilmiyordum daha doğrusu nar suyunun iyi geldiğini 😂 ama tabi sen iç aret beye sorarak şimdi senin transfer ne zamandı şuan ilaç kullanıyormusun?
Ben adet olmayı bekliyorum canım. Ay başı gibi olurum o zaman arıycam doktoru.
Artık 3. günü mü çağırır 4. günü mü çağırır bilmiyorum.
Folbiol , d vit. ve coraspin kullanıyorum.

Ben adet olmayı bekliyorum canım. Ay başı gibi olurum o zaman arıycam doktoru.
Artık 3. günü mü çağırır 4. günü mü çağırır bilmiyorum.
Folbiol , d vit. ve coraspin kullanıyorum.
D vit eksikliğin mi var benimde bi dönem vardı hatta hala var sanıyordum geçen tahlillerde onada baktırdım yükselmiş birde benim aspirin alerjim var coraspin kullanamıyorum transferden sonra iğneye başlıcam sadece

Kızlar bişey sorucam yakın zamanda transfer yaptırmış olanlar transfer öncesi pcr testi zorunlu mu ameliyatlarda kaldırıldı çünkü klinik benden pcr da yaptırmamı istedi

D vit eksikliğin mi var benimde bi dönem vardı hatta hala var sanıyordum geçen tahlillerde onada baktırdım yükselmiş birde benim aspirin alerjim var coraspin kullanamıyorum transferden sonra iğneye başlıcam sadece
Aynen d vitaminim baya düşüktü mart ayında baktırdığım zaman. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama inşallah düzelmiştir. Benim kan testinde plt diye geçiyordu sanırım pıhtılaşma biraz vardı o yüzden kullanıyorum.

Aynen d vitaminim baya düşüktü mart ayında baktırdığım zaman. Şimdi ne durumda bilmiyorum ama inşallah düzelmiştir. Benim kan testinde plt diye geçiyordu sanırım pıhtılaşma biraz vardı o yüzden kullanıyorum.
Anladım canım coraspin i herkese veriyorlar da işte benim alerjim durumumdan dolayı kullanamıyorum kızımda da sadece iğne kullanmıştım

Kizlar dondurulmus embriyo icin 2.adet bekleniyor ya , adetiniz gecikti mi yoksa tam gununde mi oldunuz ?

Back