• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar ,

Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim 😍 🥰

Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki 🙈🙈
En son tedavimde 🙏🙏 2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım (🥚🥚) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.

🙏💖🥰🎈🎉🧿🌻🌺

Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
🎀🎀
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...

Kızlarrrrr

Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim🧿🧿

Anne Adayı​
Yaş​
Kaçıncı Deneme​
Transfer Tarihi​
Sonuç :KK200:
melekomelek melekomelek 404. deneme
@Efsaar32İlk deneme
@nopenoname38İlk deneme
U Umayumay_ 32ilk deneme
B Bulut347 34ilk deneme01.08.2022
ayliss ayliss 242. deneme
@Zaman5432354. deneme
@Tuna umut37ilk deneme
@denz201035İlk deneme
@Punk335ilk deneme
@nazli busra26ilk deneme
@fasullebebek1292. deneme
S scooby-doo 312. deneme29.07.2022
@Mlk anns343. deneme
@aaynaa373. deneme
@balkiz1234524ilk deneme
@Hale06can33ilk deneme
@Sulgen28ilk deneme
@Kelebek 65242. deneme
@Ruzgarruya313. deneme
@yasemin hafsaaa303. deneme
@Maysa201129İlk deneme
@morumsuangelll22ilk deneme
Elifk61 Elifk61 252. deneme
@Nazz4432ilk deneme
@shmily 36İlk deneme
Smileess Smileess 32İlk deneme
@HasretimsinEvlat 26ilk deneme
Mrb canım beni de ekler misin liste ye🥰 yaş 26 ikinci deneme (ilki kimyasal gebelik oldu) transfer 6 Ağustos ta olacak inşallah 💕

Bende eğer bu transfer tutmazsa ( aret hocayı düşünüyorum) ki tutacak,( olumlama yapıyorum) gerçi burda herkesin tutacak sonra başka bir sayfada bebekler hakkında konuşacağız neyse olumsuz konuşmuyoruz kızlar hep olumlu cümleler konuşuyoruz en güzel şekilde transfer olacak coook güzel haberler alacağız . Allah hepimize emeğimizin karşılığını verecek
Kesinlikle katılıyorum 👏👏👏

Kızlar bu iğneler vs sizde kilo yaptımı ? İlk transferde 53 den 57 ye cıkmıstım 3 ayda aynı kiloya pilatesle zor döndüm yine alır mıyım acaba
Bende 52 den 56 ya çıkmıştım. Bana alırız gibi geliyor ama benim için 3-4 kilo önemli değil yeter ki abartılı orantısız almayalım ☺️

Estrofem mide bulantısı yapıyor mu sizde ? Benim çok midem bulanıyor öncekinde hatırlamıyorum bulanıp bulanmadığını da 😕
Estrofem kullanmadım hiç fakat cyclo progynova kullanıyorum 2 gündür ve midemde bir şişkinlik böyle garip bi hal var zaten midem rahatsız benim gastritim var mide koruyucu kullanıyorum birde üstüne bu iyice dengem bozuldu bugün

Back