- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Ayyyy o iğneler mahvediyor insanı.Günaydın kızlarnasılsınız ben gittim iğnelerimi oldum progestan ve pruluton depot.dışarısı yanıyor çok sıcak eve nasıl geldim bilemedim
Selam canımAgustos 8 gibi baslicam estrofem günde 8 tane icicem Allah kolaylik versin bana rahim duvarim kalinlasmiyor ellerinizde estrofem kalirsa gönderim saglarmisiniz
Sorma yaa progestanı yaptı önce iyi dedim acımadı amaan sonra pruluton depot’u yaptı belime kdar ağrısını hissettim şuanda bile oturuyorum ama nasıl oturuyorum böyle içten bir sızlama hareketle birlikte bir ağrı ki unutmuşum ben hepsiniAyyyy o iğneler mahvediyor insanı.
Kaç ay ağrısını çekmiştim
Günde 8 tane çokmuş peki bunun yanında farklı bişey kullanmıyormusunuz?rahim duvarını kalınlaştırmak içinAgustos 8 gibi baslicam estrofem günde 8 tane icicem Allah kolaylik versin bana rahim duvarim kalinlasmiyor ellerinizde estrofem kalirsa gönderim saglarmisiniz
Slm tatlim ay bilmiyorumki 2 sabah öglen 2 ikindi 2 aksam verildiSelam canım
Günde 8 tane çok değil mi
sana zararı olmaz mı
Valla ilki bu sekilde idi 8 agustosda farkli birsey verirmi bilemiyorumGünde 8 tane çokmuş peki bunun yanında farklı bişey kullanmıyormusunuz?rahim duvarını kalınlaştırmak için
Hangi doktorda ben suanki tedavim negatif olursa cem hocaya gitmek istiyorumBende bahçeci de tedavi görüyorum
Ya ne desem yalan olur ben şahsen cok ısınamadım kötü doktor değil ama asırı bi enerji alamadım . Bu tedavim negatif olursa devam etmeyi düşünmüyorum bu doktorlaBu doktoru da çok duydum.
Memnun musunuz peki
Doktorun kim canım mra mıBende bahçeci de tedavi görüyorum
Cem hocanın aşırı yoğun olduğunu söylüyorlarHangi doktorda ben suanki tedavim negatif olursa cem hocaya gitmek istiyorum
Ya ne desem yalan olur ben şahsen cok ısınamadım kötü doktor değil ama asırı bi enerji alamadım . Bu tedavim negatif olursa devam etmeyi düşünmüyorum bu doktor
Hangi ilacı aradığınıza bağlı.ben cylo progynova yı 2 eczanede gezip buldum her zaman bulamazsınız dedi eczacı onun dışında progestanı lutinus jeli falan hemen buldumKızlar suan ilaçlarda hala stok sorunu var mı ya bide onun stresine girmek istemiyorum hiç
İnşallah ilk denemede olur bir daha tedaviye gerek kalmaz. Ama olumsuz oldu diyelim eşin hemen pes mi edecek anlamadım veya dr için mi dedinYani açıkçasi burada okuduklarım kadarıyla genel olarak her kurumun başka başka sorunları var ve genel olarak işi sanırım embriyologlar yapıyor yoksa süreç aynı . Benim tedavi de cem hoca da Sabri hoca da muayene etti doktorum yurt dışına çıkmıştı olay aynı süreç aynı bilmiyorum. Bende eğer olumsuz sonuçlanirsa değiştireceğim eşim asla devam etmekten yana değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?