2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ayyyy o iğneler mahvediyor insanı.
Kaç ay ağrısını çekmiştim
Sorma yaa progestanı yaptı önce iyi dedim acımadı amaan sonra pruluton depot’u yaptı belime kdar ağrısını hissettim şuanda bile oturuyorum ama nasıl oturuyorum böyle içten bir sızlama hareketle birlikte bir ağrı ki unutmuşum ben hepsini

Agustos 8 gibi baslicam estrofem günde 8 tane icicem Allah kolaylik versin bana rahim duvarim kalinlasmiyor ellerinizde estrofem kalirsa gönderim saglarmisiniz
Günde 8 tane çokmuş peki bunun yanında farklı bişey kullanmıyormusunuz?rahim duvarını kalınlaştırmak için

Benim ilk tedavim burda başladı ebru hoca benim doktorum . Ama çok yoğun her yer gibi eşim bu durumdan rahatsiz özellikle ama onun dışında sürekli hemşireler arar hal hatır sorar

Yani açıkçasi burada okuduklarım kadarıyla genel olarak her kurumun başka başka sorunları var ve genel olarak işi sanırım embriyologlar yapıyor yoksa süreç aynı . Benim tedavi de cem hoca da Sabri hoca da muayene etti doktorum yurt dışına çıkmıştı olay aynı süreç aynı bilmiyorum. Bende eğer olumsuz sonuçlanirsa değiştireceğim eşim asla devam etmekten yana değil

İnşallah ilk denemede olur bir daha tedaviye gerek kalmaz. Ama olumsuz oldu diyelim eşin hemen pes mi edecek anlamadım veya dr için mi dedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…