2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen bende oraya gidiyorum.
Haziranda ve temmuzda 2 kere toplama yaptırdım.
Sen ne zamandan beri gidiyorsun.
Bir de ben ilk giderken yaşım var vs diye takıyordum bu baktım %90 ı ileri yaş
Ben işte ilk 8 sene önce gitmiştim bir kızım oldu tüp bebekle şimdi geçen perşembeden beri gidiyorum tekrar aret bey iyi bir doktor seviyorum ben.yaş konusu evet ileri yaşta hastası daha çok çok kalabalık çok hastası var.

Sen şimdi dondurulmuşları kullanacaksın değil mi

Evet canım kısmetse bakalım inşallah tutar.3.gün embriyosuydu hepsi yanlış hatırlamıyorsam
Adetin kaçıncı günü gittin ?
Sonrasında 5 gün sonra gel diyor sanırım.
Bugün gitmişsin ya bir sonraki randevu hangi gün.
Ben tekirdağdayım git gel zor oluyor valla
2 günde bir çağırmaz inşallah

Adetin kaçıncı günü gittin ?
Sonrasında 5 gün sonra gel diyor sanırım.
Bugün gitmişsin ya bir sonraki randevu hangi gün.
Ben tekirdağdayım git gel zor oluyor valla
2 günde bir çağırmaz inşallah
Ben geçen hafta perşembe gittim ilk muayeneye dekort ve folbiol verdi pazartesi gel demişti.bugün gittim kan verdim hormonlara bakıldı ilaçlarımı yazdı sonuca göre nasıl kullanıcağımı söylediler telefonda cuma günüde transfer var dediler şimdi cuma günü gidicem transfer olucak ilaçlara devam tabi o süreçte

Yani ilk gittin ilaçlara başladın ve 1 hafta 8 gün sonra transfer olacaksın.
Doğru mu anladım

Evet 21 temmuzda gittim ilk muayeneye ilaçlara başladım.bugün ikinci muayenemdi diğer ilaçları yazdı hormonlara baktı.29 temmuz transfer tarihi
Daha uzun bekliyordum o yüzden detay detay soruyorum
Gerçi rahimin durumuna göre de değişebilir transfer süresi.
Aret hoca estrofem mi veriyor rahim için.
Bant falan veriyor mu bantlara çok iyi diyorlar

Daha uzun bekliyordum o yüzden detay detay soruyorum
Gerçi rahimin durumuna göre de değişebilir transfer süresi.
Aret hoca estrofem mi veriyor rahim için.
Bant falan veriyor mu bantlara çok iyi diyorlar
Kızımda climara bant,crinone jel,progestan kapsül kullanmıştım bide kan sulandırıcı clexane di galiba onu kullanmıştım.evet transfer tarihi çok çabuk oldu normalde 15.gün gibi transfer yapıyorlar ama benim rahim duvarı kalınlığı 9.3 mm çıktı bugün o yüzden büyük ihtimalle erken olucak.şimdi daha bant vermedi transferden sonra verir belki cuma günüde ilaç yazıcakmış kan sulandırıcıyı falan o gün yazıcak galiba

Anladım canım
Hayırlısı olsun senin için.
İnşallah o dondurulmuşların sana tekrar evlat olur

Ben transferden önceki 5 gün boyunca kullandım sadece. Ama malum herkesin ilaç tedavisi farklı oluyor.
Hmm demek ki herkeste farklı oluyor dediğiniz gibi kimisinde 12. Haftaya kadar kullanılmış kimisinde sizin gibi kısa süre kullanılmış bakalım bana ne dicek cuma günü.transferden sonra neler kullanmıştınız?

26 yaşındayım İlk denemem

Transferden sonra günde üç defa Progestan fitil ve Estrofem, birer tane de Coraspin, Progestan Dex iğne ve Folbiol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…