- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Ben işte ilk 8 sene önce gitmiştim bir kızım oldu tüp bebekle şimdi geçen perşembeden beri gidiyorum tekrar aret bey iyi bir doktor seviyorum ben.yaş konusu evet ileri yaşta hastası daha çok çok kalabalık çok hastası var.Aynen bende oraya gidiyorum.
Haziranda ve temmuzda 2 kere toplama yaptırdım.
Sen ne zamandan beri gidiyorsun.
Bir de ben ilk giderken yaşım var vs diye takıyordum bu baktım %90 ı ileri yaş
Hic gebe kalmadim canim tüp bebek asamasindayim ama her ihtimali düşünüyorum öyle birşey varsa simdiden bilsem iyi olurTrombofili paneli testi var kadınlar için tıbbi genetik ve hematoloji bakıyor düşük vs yaptınızmi hiç eğer öyle olmadıysa ücretli laboratuvarda baktirabilirsiniz
Sen şimdi dondurulmuşları kullanacaksın değil miBen işte ilk 8 sene önce gitmiştim bir kızım oldu tüp bebekle şimdi geçen perşembeden beri gidiyorum tekrar aret bey iyi bir doktor seviyorum ben.yaş konusu evet ileri yaşta hastası daha çok çok kalabalık çok hastası var.
Evet canım kısmetse bakalım inşallah tutar.3.gün embriyosuydu hepsi yanlış hatırlamıyorsamSen şimdi dondurulmuşları kullanacaksın değil mi
Adetin kaçıncı günü gittin ?Evet canım kısmetse bakalım inşallah tutar.3.gün embriyosuydu hepsi yanlış hatırlamıyorsam
Ben geçen hafta perşembe gittim ilk muayeneye dekort ve folbiol verdi pazartesi gel demişti.bugün gittim kan verdim hormonlara bakıldı ilaçlarımı yazdı sonuca göre nasıl kullanıcağımı söylediler telefonda cuma günüde transfer var dediler şimdi cuma günü gidicem transfer olucak ilaçlara devam tabi o süreçteAdetin kaçıncı günü gittin ?
Sonrasında 5 gün sonra gel diyor sanırım.
Bugün gitmişsin ya bir sonraki randevu hangi gün.
Ben tekirdağdayım git gel zor oluyor valla
2 günde bir çağırmaz inşallah
Adetin 5.günü gitmiştim benAdetin kaçıncı günü gittin ?
Sonrasında 5 gün sonra gel diyor sanırım.
Bugün gitmişsin ya bir sonraki randevu hangi gün.
Ben tekirdağdayım git gel zor oluyor valla
2 günde bir çağırmaz inşallah
Yani ilk gittin ilaçlara başladın ve 1 hafta 8 gün sonra transfer olacaksın.Ben geçen hafta perşembe gittim ilk muayeneye dekort ve folbiol verdi pazartesi gel demişti.bugün gittim kan verdim hormonlara bakıldı ilaçlarımı yazdı sonuca göre nasıl kullanıcağımı söylediler telefonda cuma günüde transfer var dediler şimdi cuma günü gidicem transfer olucak ilaçlara devam tabi o süreçte
Evet bı sure hamilelikte de kullanılıyor cnmBu kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba hamilelikte de kullanıma devam ediliyor mu
Evet 21 temmuzda gittim ilk muayeneye ilaçlara başladım.bugün ikinci muayenemdi diğer ilaçları yazdı hormonlara baktı.29 temmuz transfer tarihiYani ilk gittin ilaçlara başladın ve 1 hafta 8 gün sonra transfer olacaksın.
Doğru mu anladım
Anladım canım bakalım inşallah bir yan etkiyle karşılaşmamEvet bı sure hamilelikte de kullanılıyor cnm
Daha uzun bekliyordum o yüzden detay detay soruyorumEvet 21 temmuzda gittim ilk muayeneye ilaçlara başladım.bugün ikinci muayenemdi diğer ilaçları yazdı hormonlara baktı.29 temmuz transfer tarihi
Kızımda climara bant,crinone jel,progestan kapsül kullanmıştım bide kan sulandırıcı clexane di galiba onu kullanmıştım.evet transfer tarihi çok çabuk oldu normalde 15.gün gibi transfer yapıyorlar ama benim rahim duvarı kalınlığı 9.3 mm çıktı bugün o yüzden büyük ihtimalle erken olucak.şimdi daha bant vermedi transferden sonra verir belki cuma günüde ilaç yazıcakmış kan sulandırıcıyı falan o gün yazıcak galibaDaha uzun bekliyordum o yüzden detay detay soruyorum
Gerçi rahimin durumuna göre de değişebilir transfer süresi.
Aret hoca estrofem mi veriyor rahim için.
Bant falan veriyor mu bantlara çok iyi diyorlar
Bu kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor acaba hamilelikte de kullanıma devam ediliyor mu
Anladım canımKızımda climara bant,crinone jel,progestan kapsül kullanmıştım bide kan sulandırıcı clexane di galiba onu kullanmıştım.evet transfer tarihi çok çabuk oldu normalde 15.gün gibi transfer yapıyorlar ama benim rahim duvarı kalınlığı 9.3 mm çıktı bugün o yüzden büyük ihtimalle erken olucak.şimdi daha bant vermedi transferden sonra verir belki cuma günüde ilaç yazıcakmış kan sulandırıcıyı falan o gün yazıcak galiba
Hmm demek ki herkeste farklı oluyor dediğiniz gibi kimisinde 12. Haftaya kadar kullanılmış kimisinde sizin gibi kısa süre kullanılmış bakalım bana ne dicek cuma günü.transferden sonra neler kullanmıştınız?Ben transferden önceki 5 gün boyunca kullandım sadece. Ama malum herkesin ilaç tedavisi farklı oluyor.
İnşallah canım sağlıkla sıhhatle rabbim isteyen herkese versin.layıkıyla bakabilecek olanlara özellikle o değeri verebilecek olanlara versinAnladım canım
Hayırlısı olsun senin için.
İnşallah o dondurulmuşların sana tekrar evlat olur
26 yaşındayım İlk denememMerhabalar ,
Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim
Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki
En son tedavimde2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım ( ) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.
❤
Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...
Kızlarrrrr
Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim
Anne Adayı Yaş Kaçıncı Deneme Transfer Tarihi Sonuç melekomelek 40 4. deneme @Efsaar 32 İlk deneme @nopenoname 38 İlk deneme U Umayumay_ 32 ilk deneme @Bulut347 34 ilk deneme @ayliss 24 2. deneme @Zaman5432 35 4. deneme @Tuna umut 37 ilk deneme @denz2010 35 İlk deneme @Punk3 35 ilk deneme @nazli busra 26 ilk deneme @fasullebebek1 29 2. deneme S scooby-doo 31 2. deneme @Mlk anns 34 3. deneme @aaynaa 37 3. deneme @balkiz12345 24 ilk deneme @Hale06can 33 ilk deneme @Sulgen 28 ilk deneme @Kelebek 65 24 2. deneme @Ruzgarruya 31 3. deneme @yasemin hafsaaa 30 3. deneme @Maysa2011 29 İlk deneme @morumsuangelll 22 ilk deneme @Elifk61 25 2. deneme @Nazz44 32 ilk deneme S shmily 36 İlk deneme ⁷ Smileess 32 İlk deneme
Hmm demek ki herkeste farklı oluyor dediğiniz gibi kimisinde 12. Haftaya kadar kullanılmış kimisinde sizin gibi kısa süre kullanılmış bakalım bana ne dicek cuma günü.transferden sonra neler kullanmıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?