- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Sağol canım cevapladığın için şimdi klinikten aradılar tekrar prografı kullanmam gerekiyormuş mutlaka prednol ile aynı mantık dedi hemşire zaten vitamin takviyesi veriyoruz çok yüksek bir bağışıklık düşüklüğü olmuyor dedi içimi rahatlattıTransferden sonra günde üç defa Progestan fitil ve Estrofem, birer tane de Coraspin, Progestan Dex iğne ve Folbiol.
Hosgeldin canım26 yaşındayım İlk denemem
Ben Çorum'da devlet hastanesinde görüyorumKimler nerede tedavi görüyor
Sağol canım cevapladığın için şimdi klinikten aradılar tekrar prografı kullanmam gerekiyormuş mutlaka prednol ile aynı mantık dedi hemşire zaten vitamin takviyesi veriyoruz çok yüksek bir bağışıklık düşüklüğü olmuyor dedi içimi rahatlattı
Yücel beyi de çok övüyorlar.Ben İstanbul’da Brüksel Tüp Bebek Merkezindeyim, Yücel Karaman doktorum.
Memnun musunuz ?Ben Çorum'da devlet hastanesinde görüyorum
Proluton depot kullanmadınız mı ?Transferden sonra günde üç defa Progestan fitil ve Estrofem, birer tane de Coraspin, Progestan Dex iğne ve Folbiol.
Evet memnunum canım cok ilgililerMemnun musunuz ?
Emriyolar kaç sene donmuş kalabiliyor kiEvet canım kısmetse bakalım inşallah tutar.3.gün embriyosuydu hepsi yanlış hatırlamıyorsam
Yücel beyi de çok övüyorlar.
Proluton depot kullanmadınız mı ?
İnşallah hayırlısı diyelim rabbim herkesin gönlüne göre versinRica ederim
İçiniz rahatladıysa ne güzel. Her şey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.
Sene kısıtlaması varmı bilmiyorum ama ilk 5 sene dolduktan sonra mutlaka dilekçeyle birlikte sağlık bakanlığına bildirmeleri gerekiyor dilekçede imzanız olmalı saklatmaya devam ettirdiğinize dair bizim 8.seneEmriyolar kaç sene donmuş kalabiliyor ki
Amin inşallah hepimiz için hayırlısı olurHosgeldin canım
Hayırlı olsun inşallah
Rabbim güç kuvvet versin sonu güzel bitsin insalh peki şimdi neler yapilcak düşük olmasın diyeHerkese merhaba,
Anne olmak isteyen her kadın inş anne olur
Bnm de eylülde transferim var. Mayısta ilk tüp bebek deneyimim oldu ama ikizlerimi kaybettimOnun öncesinde aşılama ve doğal yolla olan hamileliklerimde düşükle sonuçlandı. O kadar yoruldum ki hem bedenen hem ruhen. Düşüklerimin sayısını bile hatırlamıyorum
Çok geçmiş olsun, ben de doğal yoldan tekrarlayan düşükler sonrasında tüp bebeğe başladım. Genetiğe baktınız mı belki oradan kaynaklanıyordur, ngs yaptırıp transfer edilebilir. Başka sebepler de var elbette ama genetik nadir yapılıyor diye hatırlatmak istedim. Hayırlısıyla kavuşursunuz, emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallahHerkese merhaba,
Bnm de eylülde transferim var. Mayısta ilk tüp bebek deneyimim oldu ama ikizlerimi kaybettimOnun öncesinde aşılama ve doğal yolla olan hamileliklerimde düşükle sonuçlandı. O kadar yoruldum ki hem bedenen hem ruhen. Düşüklerimin sayısını bile hatırlamıyorum
Merhaba canımHerkese merhaba,
İstanbul amerikan tıp merkezi - ali rüştü ergürKimler nerede tedavi görüyor
Bu doktoru da çok duydum.İstanbul amerikan tıp merkezi - ali rüştü ergür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?