• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Transferden sonra günde üç defa Progestan fitil ve Estrofem, birer tane de Coraspin, Progestan Dex iğne ve Folbiol.
Sağol canım cevapladığın için şimdi klinikten aradılar tekrar prografı kullanmam gerekiyormuş mutlaka prednol ile aynı mantık dedi hemşire zaten vitamin takviyesi veriyoruz çok yüksek bir bağışıklık düşüklüğü olmuyor dedi içimi rahatlattı 🌷

Sağol canım cevapladığın için şimdi klinikten aradılar tekrar prografı kullanmam gerekiyormuş mutlaka prednol ile aynı mantık dedi hemşire zaten vitamin takviyesi veriyoruz çok yüksek bir bağışıklık düşüklüğü olmuyor dedi içimi rahatlattı 🌷

Rica ederim ☺️
İçiniz rahatladıysa ne güzel. Her şey yolunda gider ve güzel sonuçlar alırsınız inşallah.

Yücel beyi de çok övüyorlar.

İlk transferim kimyasalla sonuçlanmış olsa da, Yücel beyden de, genel olarak ortamdan, diğer doktor ve hemşirelerden de çok memnunum. Aslında olası bir ameliyat için kendisine danışacaktım. Başka bir doktor beni kendisine yönlendirmişti, ameliyat gerekiyorsa en iyisi Yücel bey diye. Ama kendisi de ameliyata gerek yok, isterseniz hemen tedaviye başlayabilirsiniz dedi ve orada kaldım.

Herkese merhaba,
Anne olmak isteyen her kadın inş anne olur🙏🏻
Bnm de eylülde transferim var. Mayısta ilk tüp bebek deneyimim oldu ama ikizlerimi kaybettim🙈 Onun öncesinde aşılama ve doğal yolla olan hamileliklerimde düşükle sonuçlandı. O kadar yoruldum ki hem bedenen hem ruhen. Düşüklerimin sayısını bile hatırlamıyorum🥺

Herkese merhaba,
Bnm de eylülde transferim var. Mayısta ilk tüp bebek deneyimim oldu ama ikizlerimi kaybettim🙈 Onun öncesinde aşılama ve doğal yolla olan hamileliklerimde düşükle sonuçlandı. O kadar yoruldum ki hem bedenen hem ruhen. Düşüklerimin sayısını bile hatırlamıyorum🥺
Rabbim güç kuvvet versin sonu güzel bitsin insalh peki şimdi neler yapilcak düşük olmasın diye

Herkese merhaba,
Çok geçmiş olsun, ben de doğal yoldan tekrarlayan düşükler sonrasında tüp bebeğe başladım. Genetiğe baktınız mı belki oradan kaynaklanıyordur, ngs yaptırıp transfer edilebilir. Başka sebepler de var elbette ama genetik nadir yapılıyor diye hatırlatmak istedim. Hayırlısıyla kavuşursunuz, emeklerinizin karşılığını alırsınız inşallah 🍀🙏🏻

Herkese merhaba,
Merhaba canım
Genetik testlerinizi yapmış mıydınız ?
Ngs li mi yaptırıyorsunuz şuan.
Listeye ekleyeceğim yaşını da yazabilir misin

Back