- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.941
bende öyleeee
bu defa heyelanmıcam dıyorum ama yine aynı heyecan yaa aksam nasıl uyuyacagım.
benımde yarın 3.transferım olacak
Kizlar yarin transferim var nolur dua edin ikinci denemem bu insallah pozitifi gorurum bende
Insallah bu sefer bende guzel haberler veririmHayırlı haberlerinizi buradan paylaşırsınız inşallah
Yarın için bol şans ikinize de
Canim teşekkürler iyi geçti evde narkozdan kendime gelmeye calisiyorum hala cok şükür iyi geçti ama darısı isteyenlere inşallah pozitif olur sizinle mutlu haberler paylaşmak isterimAllah işlerinizi rast getirdin inşallah sıkıca tutunsun bebişleriniz dualarımız sizinleeee
Amin cnm cok teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririz
Teşekkürler cnm şükür iyi geçti erken saatte alındım ben transfere. Eve gelmem saat 1.30 du ve o kadar uykum vardi ki anlatamam bugun paso uyudum desem yeridir.@secretlife vepamukmelek transferiniz için bol şans diliyorum
Umarım her şey yolunda gider ve çok yakında güzel haberlerinizi alırız
Ben buldum aldim şükür. Cuma gunu yapicam. Bulamasaydim gonanpeptyly olucaktim 20 gun filan hergun. Oturdugum yerdeki eczanede varmış hatta lutfen bakin gercekte varmi dedim inanamadımLucrin bulabildiniz mi ben çok zor buldum dün yaptımzamanınız varken bakın isterseniz eczanelere bulamazsanız doktorunuza sorun zoladex de muadili oluyor daha kolay bulunuyor
İyi yaptın boş ver. Yat dinlen, keyfine bakTeşekkürler cnm şükür iyi geçti erken saatte alındım ben transfere. Eve gelmem saat 1.30 du ve o kadar uykum vardi ki anlatamam bugun paso uyudum desem yeridir.
Çok şükürCanim teşekkürler iyi geçti evde narkozdan kendime gelmeye calisiyorum hala cok şükür iyi geçti ama darısı isteyenlere inşallah pozitif olur sizinle mutlu haberler paylaşmak isterim
Dr unuz kim istanbulda mısınız bende aynı şeyi düşünüyorum benim yüzümden transferde bir sorun olur diye korkuyorum çünkü elimde değil
Amin canım hepimizin öyle olsun inşallah, Allah razı olsun hoşbuldumSelam canım hoşgeldin
Ekledim tabiki
Tedavin hayırlı olsun işin gücün su gibi kolay akıp gitsin inşallah
15 inde bayağı transfer olan var güzel sonuclarimiza inşallahBenimde kasıklarım ağrıyor belimde ağrıyor belirti aramamaya çalışıyorum ama insan kendini dinliyormuş 15 de transfer oldum bende
Maasallah canm kat kat artıyor inşallahEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
Daha iyi görünüyor bugün biraz daha koyu cnm.. Artıyor değerin çok şükürEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
Hayırlı olsunnn sıkı sıkı tutunsun sana bebişinEki Görüntüle 3115271
Aminn inşallahHayırlı olsunnn sıkı sıkı tutunsun sana bebişinbize de nasip olsun böyle pozitif görmek
Aminnn inşallah canimMaasallah canm kat kat artıyor inşallahtüm anne olmak isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallah olumsuz olan arkadaşlarımızda kısa sürede bu duyguyu yaşarlar inşallah
Cann tesekkur ederim canim Allah sizlerede nasip etsin insallahDaha iyi görünüyor bugün biraz daha koyu cnm.. Artıyor değerin çok şükür
Tesekkueler canim Amin inşallah burda hepiniz boyle pozitif paylasmak kismet olurHayırlı olsunnn sıkı sıkı tutunsun sana bebişinbize de nasip olsun böyle pozitif görmek
Çokkk güzel tutunuyor seninki sanırımAminn inşallahdurumun nasıl ben dün akşamdan kasiklarim ağrımaya başladı sol özellikle gece bel ve kasik ağrısından yatamadim genelde de sağa ve sola dönerken daha çok agriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?