- 3 Mayıs 2021
- 108
- 73
- 28
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.921
aminBende bahçeci ebru öztürkte tedavi oldum kesinlikle tavsiye ederim. İlk denemem ve pozitifi gördüm Allaha çok şükür. Haftaya ilk gebelik muayenemize gidicez. Çok güleryüzlü konuştukça insanı rahatladan bir kişi ve herşeyi açıkça konuşuyor. Tutma ihtimalini embriyo durumunu vs. Boş heves içine girmiyor insan. rabbim inşallah tez zamanda sizede ve diğer isteyem herkese bu duyguyu yaşatır
İlk 3 gun evin içinde tuvalet yatak ve koltuk arasi yurudum sadece 4. Gun ve sonrasinda nerdeyse hergun disardaydim ozellikle hava almak amacli evden bunalinca attim kendimi okadar kuzuArkadaşlar transfer sonrasi yürüyüş yapıyor musun ne kadar süre yürüyüş yapıyorsunuz
3. Gunden itibaren kasiklarimda agri belirdi ve daha hisseddulir oldu bacaklarim ve ayak tabanlarim illede agriyor illedeeeePozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsinacaba belirtileriniz kaçıncı gün başladı yerleşme kanaması yaşadınız mı
Bende hiç çıkmadım üç gündür bi dün akşam 15/20 dak.yurudum önceki yazdiklarinizdan hatırladığım kadarıyla sizde Kayseri acibademde tedavi oldunuz.İlk 3 gun evin içinde tuvalet yatak ve koltuk arasi yurudum sadece 4. Gun ve sonrasinda nerdeyse hergun disardaydim ozellikle hava almak amacli evden bunalinca attim kendimi okadar kuzu
Evet evet orda tedavi oldum canım ben evde de yatmadım ama nerdeyse 5 dkya bir tuvalete kalktim popisim yer görmedi 3 litre su tuketiyom gun bitene kadarBende hiç çıkmadım üç gündür bi dün akşam 15/20 dak.yurudum önceki yazdiklarinizdan hatırladığım kadarıyla sizde Kayseri acibademde tedavi oldunuz.
İyi yapmissin ben 6.gun kayseriler bilir koramaz vadisinde yuruyuse ciktimBende bugün eşimle marketi gezdik dışarı çıktım sadece hep evdeydim yattım kasık ağrım var
Amiiiin canım çok teşekkür ederimNe kadar güzel maşallah cnmsağlıkla büyüsün bebiş ya da bebişler inşallah
İnşallah hayırlı haber alırsınızKizlar yarin transferim var nolur dua edin ikinci denemem bu insallah pozitifi gorurum bende
Ay kizlaaar amin tum agustos hamisleri olarak toplanmamiz lazim bebelerimizi birlikte buyuttugumuzu birbirimize yine destek verdigimizi dusunsenizeKizlar haziran ayi transferler WhatsApp grubu kurmuşlar ne kadar güzel arkadaşlıklar edinmislerdarısı bizlere inşallah daha çok konusacak konularimiz olur
Çok teşekkür ederim canım amiiiiinnnn inşallahCok sevindim canm sağlıkla al kucağına darısı hepimize insallah
Benim Eylülde olacak transferim ben de gelirim kapıdan kovsanız bacadan girerimAy kizlaaar amin tum agustos hamisleri olarak toplanmamiz lazim bebelerimizi birlikte buyuttugumuzu birbirimize yine destek verdigimizi dusunsenize???? Bu bebe doymuyo galiba kizlar ?
Kizlar bebegim az uyuyor sizinki nasil ?
Kizlar nasil dogurdum amaa?? Falan ahahahdbdhdh haydi bi hayal edin de hepinize iyi gelsin
Yav yirim seniBenim Eylülde olacak transferim ben de gelirim kapıdan kovsanız bacadan girerim
Bilmiyorum Kayserili dglm ama 3 senedir buradayım işim ve eş dolayısıylaİyi yapmissin ben 6.gun kayseriler bilir koramaz vadisinde yuruyuse ciktimvadi boyunca olmasa da yavas yavaş gittim geldim sonrada eve döndük evimize de arabayla 30 dk falan uzaklik pek uzak degildi ama cok iyi geldi
Bende kayserili degilim kuzum bizde buraya ataninca geldik iste nasipBilmiyorum Kayserili dglm ama 3 senedir buradayım işim ve eş dolayısıyla
Benim sana göre çok çok düşük kalıyor yaAma lavabatuaara göre değişiyor olabilir alt sınır
İnşallah CanımKizlar yarin transferim var nolur dua edin ikinci denemem bu insallah pozitifi gorurum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?