- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.961
Moralini bozma canm belirti olmayabilir geçte tutunabilir kacinci transferin buÇokkk güzel tutunuyor seninki sanırımBende hiç bi belirti yok şimdilik bilmiyorım moralim bozulmaya başladı yine mi tutmayacak acaba diye
3. TransferdiMoralini bozma canm belirti olmayabilir geçte tutunabilir kacinci transferin bu
İnşallah Allahin izniyle bu olur canm3. Transferdi
Aminİnşallah Allahin izniyle bu olur canm
Kolaylıklar diliyorummMerhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu seferSenin yaşadıklarını çok defa yaşadım Çok defa ağladım bir süre sonda kabullenmek zorunda kalıyorsunokadar üzüldüm ki şimdi sana keşke böyle olmasaydı allah sana enn yakın zamanda normal yolla nasip etsin sen bile şaşır bana da bugün yapıldı yine aynı şeyleri ben de yaşayabilirim korkuyorum ama elden bişey gelmiyo inşallah hayırlısı olur
Bugünki çok daha belirginEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
maşallah maşallah darısı bizimde başımıza :)Hanımlar dünden sonra bugün de test yaptım. Bugün 7. Gün. Değişimi merak edenler olmuştu diye paylaşıyorumBu gün bel ağrısı ve kasık ağrısı baya arttı umarım güzel sebeplerledir
Aminnnnnmaşallah maşallah darısı bizimde başımıza :)
AA dondurulmuşun varsa şahane allah korusun belki sıkıntılı doğacaktı ben de hep öyle düşünürdüm şimdi dondurulmuşlarım da bitti bakalım bu sefer ne olacak son ikiyi koydularÇok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu sefer
Maşallah maşallahEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
Yarin sabah oyle yaparim canim ama en iyisi kan testi insallah onda iyi artmis olurBugünki çok daha belirginben de testleri yan yana koyarak paylaştım fark daha iyi anlaşılsın diye. Yarın sen de öyle yapsanaa
Maşallah günün olsun canım sanada kismet olsun inşallah boyle paylasmakMaşallah maşallah
Onu ben de zamanından erken yaptırsam mı artışı takip etmek için diyorum ama eminde değilim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?Yarin sabah oyle yaparim canim ama en iyisi kan testi insallah onda iyi artmis olur
Zamaninda vermək lazım bence senjn test günün ne zaman?Onu ben de zamanından erken yaptırsam mı artışı takip etmek için diyorum ama eminde değilim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
22 si. Ama yine her zamanki gibi sabirsizimZamaninda vermək lazım bence senjn test günün ne zaman?
10da oldum ben 20si gel dedi doktor 10cu gunde cikiyo aslinda sende vere bilirsin22 si. Ama yine her zamanki gibi sabirsizimsen benden önce mi sonra mı transfer olmuştun? 11 inde oldum ben
Görüştüm merkezle, evet hemen Pazartesi ye operasyonu ayarlayamaya çalışacağız dedi, reglin ne zaman bitiyor dedi. Sanırım tam bittiği gün yapmak istiyorlar bu sizin rahim kapanmadan demeniz de bu muydu?Mrb ben histeroskopi oldum rahim yapı bozukluğu vardı çizik atma değildi.cizik atma benim operasyona göre daha kolaydır ben çok ağrı çekmedim ilk gün biraz oldu hastanede ağrı kesici iğne yaptırdım.Yumurta toplama işleminde daha çok zorlandım desem yeridir. Şimdi regl olunca haber vermelisin rahim tam kapanmadan işlemin yapılması gerekiyormuş onlar size gün verirler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?