2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Kolaylıklar diliyorumm inş güzel sonuçlara sebep olur.
Sağlıksız şeylerden uzak dur beslenmende ve bol su tüket. İlaç ve iğnelerini aksatma. Sürekli yatma günlük hayatına devam et. Tutunacak olan her türlü tutunur bunlar benim yaptıklarım nacizane

Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu sefer

Bugünki çok daha belirgin ben de testleri yan yana koyarak paylaştım fark daha iyi anlaşılsın diye. Yarın sen de öyle yapsanaa

AA dondurulmuşun varsa şahane allah korusun belki sıkıntılı doğacaktı ben de hep öyle düşünürdüm şimdi dondurulmuşlarım da bitti bakalım bu sefer ne olacak son ikiyi koydular

Görüştüm merkezle, evet hemen Pazartesi ye operasyonu ayarlayamaya çalışacağız dedi, reglin ne zaman bitiyor dedi. Sanırım tam bittiği gün yapmak istiyorlar bu sizin rahim kapanmadan demeniz de bu muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…