• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

bende öyleeee
bu defa heyelanmıcam dıyorum ama yine aynı heyecan yaa aksam nasıl uyuyacagım.
benımde yarın 3.transferım olacak

Kizlar yarin transferim var nolur dua edin ikinci denemem bu insallah pozitifi gorurum bende

Hayırlı haberlerinizi buradan paylaşırsınız inşallah 🙏🏻
Yarın için bol şans ikinize de 🍀 💕

Kızlar covid
Allah işlerinizi rast getirdin inşallah sıkıca tutunsun bebişleriniz dualarımız sizinleeee👼❤️
Canim teşekkürler iyi geçti evde narkozdan kendime gelmeye calisiyorum hala cok şükür iyi geçti ama darısı isteyenlere inşallah pozitif olur sizinle mutlu haberler paylaşmak isterim

@secretlife ve pamukmelek pamukmelek transferiniz için bol şans diliyorum 🍀
Umarım her şey yolunda gider ve çok yakında güzel haberlerinizi alırız 🙏🏻 💕
Teşekkürler cnm şükür iyi geçti erken saatte alındım ben transfere. Eve gelmem saat 1.30 du ve o kadar uykum vardi ki anlatamam bugun paso uyudum desem yeridir.

Ben
Lucrin bulabildiniz mi ben çok zor buldum dün yaptım 🤗zamanınız varken bakın isterseniz eczanelere bulamazsanız doktorunuza sorun zoladex de muadili oluyor daha kolay bulunuyor 😇
Ben buldum aldim şükür. Cuma gunu yapicam. Bulamasaydim gonanpeptyly olucaktim 20 gun filan hergun. Oturdugum yerdeki eczanede varmış hatta lutfen bakin gercekte varmi dedim inanamadım 😂😂😂 hersey kolay guzel ilerlesin inşallah

Dr unuz kim istanbulda mısınız bende aynı şeyi düşünüyorum benim yüzümden transferde bir sorun olur diye korkuyorum çünkü elimde değil

İstanbuldayim doktorum Serdar Koç , Bahçelievlerde. Benim de elimde değil. Peki sedasyon alirsak yine de idrara sıkışık olmamiz gerekir mi ? Anestezili transfer nasil oluyor bilgisi olan var mi ?

IMG_20220818_072234.jpg

Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorum🙄 Allah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin🙏

Eki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorum🙄 Allah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin🙏
Maasallah canm kat kat artıyor inşallah 🤲tüm anne olmak isteyenlerin kucağı boş kalmasın inşallah olumsuz olan arkadaşlarımızda kısa sürede bu duyguyu yaşarlar inşallah 🤲🥰🧿

Eki Görüntüle 3115271
Daha iyi görünüyor bugün biraz daha koyu cnm.. Artıyor değerin çok şükür 🤲🏻

Eki Görüntüle 3115271
Hayırlı olsunnn sıkı sıkı tutunsun sana bebişin 🧿 bize de nasip olsun böyle pozitif görmek 🙏🏻🙏🏻

Hayırlı olsunnn sıkı sıkı tutunsun sana bebişin 🧿 bize de nasip olsun böyle pozitif görmek 🙏🏻🙏🏻
Aminn inşallah 🤲durumun nasıl ben dün akşamdan kasiklarim ağrımaya başladı sol özellikle gece bel ve kasik ağrısından yatamadim genelde de sağa ve sola dönerken daha çok agriyor

Aminn inşallah 🤲durumun nasıl ben dün akşamdan kasiklarim ağrımaya başladı sol özellikle gece bel ve kasik ağrısından yatamadim genelde de sağa ve sola dönerken daha çok agriyor
Çokkk güzel tutunuyor seninki sanırım 🙈 Bende hiç bi belirti yok şimdilik bilmiyorım moralim bozulmaya başladı yine mi tutmayacak acaba diye

Back