- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #3.901
Teşekkür ettim tatlımBenim 13.1 çıktı 5 üstü normaldi sanırım ama emin değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ettim tatlımBenim 13.1 çıktı 5 üstü normaldi sanırım ama emin değilim
Eltim çift embriyo transferi oldu ve ikiz erkekleri oldu tesadüfmüdür bilmiyorum:) hatta sonrasında kendiliğinden hamile kaldı oda erkek olduBir şey sormak istiyorum. Daha önce tüp bebek araştırmalarımda şöyle bir bilgi okumuştum. Çift embriyo ikizle sonuçlandığında ya çift kız ya çift erkek. Bunu gözümle okudum yani iyi biliyorum. Sonra tekrar bu bilgiyi aradığımda asla bulamadım. Çevremdeki tüp bebeklerde ikizler ve tüp bebek yaptırdığını belirtenler en azından hep kız kız ya da erkek erkek. Bilgisi olan var mı. Tek embriyo transferi olucağımı ve cinsiyet bazlı bir soru olmadığını belirtmeme gerek yok heralde. Sadece bu bilgiyi çok merak ediyorum. Doktora bile sormayı düşündüm de kendimle alakalı olmayan bir soruyu sormamı saçma bulur diye sormadım. Ya da cinsiyet araştırıyomuşum gibi töbe haşa
Benim sana göre çok çok düşük kalıyor yaBenim 38 çıktı 20 üstü olmalı dedi doktor ama belki Laboratuvara göre değşiyodr
Bunlar sizin transfer den sonraki belirtileriniz mi? Göbek çizgisi , göğüslerde ki halka falan şok oldum ilk defa duyuyorum bu kadar erken belirti de maşallah maşallahTransferden iki gün snr başladı sol bacağına vuran kasik ağrısı oldu ayağım uyuştu günlerce geçmedi
Diğer günler alt karın karıncalanmaları oldu ,kasıkta gerginlik oluştu ve hiç gecmedi,bir anda ateş basmaları terden öldüm,dudağımda uçuk çıktı,ağzımda demir tadı vardı ve koku oluştu,idrarım tuhaf bir renk aldı sıklaştı gece tuvalete gitmeler başladı, göğüslerim dolgunlasti ara ara ağrılar oldu hassaslasti kahverengi bölge büyümeye başladı koyulasti tomurcuklanma oldu damarlar belirgin hale gelir oldu,göbek deliğinin altından aşağıya doğru kahverengimsi çizgi oluşmaya başladı,bir gece şiddetli alt karın ve baş ağrısı ile uyandım uyuyamadım covid oldum sandım
İNANMAK İSTEMEDİM SONUÇ YİNE OLUMSUZ OLUR DİYE HEPSİNİ İLACLARİN YAN ETKİSİ DİYE DÜŞÜNDÜM
Şöyle okuyunca baya bı belirti yaşamışım mutluluğu hakediyoruz çok çektik uğraştık Allah kimsenin emeğini zayi etmesin hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Bende bahçeci ebru öztürkte tedavi oldum kesinlikle tavsiye ederim. İlk denemem ve pozitifi gördüm Allaha çok şükür. Haftaya ilk gebelik muayenemize gidicez. Çok güleryüzlü konuştukça insanı rahatladan bir kişi ve herşeyi açıkça konuşuyor. Tutma ihtimalini embriyo durumunu vs. Boş heves içine girmiyor insan. rabbim inşallah tez zamanda sizede ve diğer isteyem herkese bu duyguyu yaşatırMaşallah rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin... benim de ilk denemem 5. gün en iyi kalite 2 embriyo kondu ama 7. gün test verdim negatifi gördüm. Şu an iyi bi doktor aralışındayım bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler...
Evet bende değildir diye düşündüm Nabzimda baya yüksekti 95-105 arasiydiBunlar sizin transfer den sonraki belirtileriniz mi? Göbek çizgisi , göğüslerde ki halka falan şok oldum ilk defa duyuyorum bu kadar erken belirti de maşallah maşallah
Bilgim hiç yok nabız hakkında yükseldiğine dair Bu süreç biraz daha kişiye özel sanırım herkesin vücudu, tepkisi farklıEvet bende değildir diye düşündüm Nabzimda baya yüksekti 95-105 arasiydi
Nabizdan suphelendik bizde
Kız sen ne yaşamışsın böyleTransferden iki gün snr başladı sol bacağına vuran kasik ağrısı oldu ayağım uyuştu günlerce geçmedi
Diğer günler alt karın karıncalanmaları oldu ,kasıkta gerginlik oluştu ve hiç gecmedi,bir anda ateş basmaları terden öldüm,dudağımda uçuk çıktı,ağzımda demir tadı vardı ve koku oluştu,idrarım tuhaf bir renk aldı sıklaştı gece tuvalete gitmeler başladı, göğüslerim dolgunlasti ara ara ağrılar oldu hassaslasti kahverengi bölge büyümeye başladı koyulasti tomurcuklanma oldu damarlar belirgin hale gelir oldu,göbek deliğinin altından aşağıya doğru kahverengimsi çizgi oluşmaya başladı,bir gece şiddetli alt karın ve baş ağrısı ile uyandım uyuyamadım covid oldum sandım
İNANMAK İSTEMEDİM SONUÇ YİNE OLUMSUZ OLUR DİYE HEPSİNİ İLACLARİN YAN ETKİSİ DİYE DÜŞÜNDÜM
Şöyle okuyunca baya bı belirti yaşamışım mutluluğu hakediyoruz çok çektik uğraştık Allah kimsenin emeğini zayi etmesin hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin
Çok sevindim adınıza inşallah hepimize nasip olurBen de 27 ysındayım 28 e gırcem evet bır adet gectıkten sonra dondurulmus transfer oldum cok sukur hamıleyım Allah ısteyen herkese nasıp etsın bu sevıncı
Kendimi kasıp transferi riske sokmaktan korkuyorum aslında drumla görüşeceğim bakalım o ne diyecekTransfer zor ağrılı bir işlem değil kasmayın kendinizi aşılama ile aynı hemen hemen
rahim filminde rahim içi sıvı ile doldurulup sisiriliyor o sıvı rahimden tüplere geçiyor daha zahmetli
Transferde sadece pipet ilerlemesi hissi var sıvı falan yok
hamileliginize anestezi ile başlamayın tabi karar sizin
Dr unuz kim istanbulda mısınız bende aynı şeyi düşünüyorum benim yüzümden transferde bir sorun olur diye korkuyorum çünkü elimde değilBen de ayni seyi konusmayi planliyorum , cunku rahim filminde kendimi cok kastim , ve transferde korkmamiz kendimizi kasmamiz süreci olumsuz etkileyecektir.
İnşallah canım bu kadar emeğe değer başka yaptiramam tüp Bebek fazlasıyla masrafli ve yorucu onun için inşallah kolaylıkla olsun da yüzümüz gülsünSUAN SOYLEDIGINE GORE 3 YUMURTAN VAR CANIM. 18 - 14 - 15 MM. BU ÜÇÜ TOPLANIR. AMA HANGISI SAGLIKLI VE DOLU ÇIKAR OPUDAN SONRA BELLİ OLUR.
BENIMDE AYNI SENIN GIBIYDI TUM TEDAVILERIM INSALLAH BIZIMDE COKCA VE SAGLIKLI KALITELI YUMURTALARIMIZ OLUR CANIM.
BIR TANE SAGLAM OLSUN CAN OLSUN .
Hiç deme hahahaKız sen ne yaşamışsın böyle
Henüz daha evden dışarı çıkmadım sadece evin içinde küçük yürüyüşler yapıyorum onun dışında dinlenerek geçiyor zamanımArkadaşlar transfer sonrasi yürüyüş yapıyor musun ne kadar süre yürüyüş yapıyorsunuz
Oyyy kıyamam. Bir taneyi ararken üçlemiş valla. Hem harika Rabbimin mucizesi hem de devir şartlar zorlayıcı. Allah analı babalı büyütsün inşallahhEltim çift embriyo transferi oldu ve ikiz erkekleri oldu tesadüfmüdür bilmiyorum:) hatta sonrasında kendiliğinden hamile kaldı oda erkek oldu
Bugün henüz 7. günüm o yüzden daha neler olur bilemiyorum, ama şimdilik sıfır belirti. Göğüslerim çok az dolgunlaştı gibi, ama ilaçlardan muhtemelen. Normal gebeliğimde de pek aşırı belirtim yoktu zaten.Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba belirtileriniz kaçıncı gün başladı yerleşme kanaması yaşadınız mı
Özellikle yürüyüş yapmıyorum, ama normal günlük ne yapıyorsam yapmaya devam ettim transferden sonra. Market, eczane, kahve, şu bu derken her gün yürümüş oluyorum zaten.Arkadaşlar transfer sonrasi yürüyüş yapıyor musun ne kadar süre yürüyüş yapıyorsunuz
Allah razı olsun canım amin ınsallahÇok sevindim adınıza inşallah hepimize nasip olur