• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bende bahçeci ebru öztürkte tedavi oldum kesinlikle tavsiye ederim. İlk denemem ve pozitifi gördüm Allaha çok şükür. Haftaya ilk gebelik muayenemize gidicez. Çok güleryüzlü konuştukça insanı rahatladan bir kişi ve herşeyi açıkça konuşuyor. Tutma ihtimalini embriyo durumunu vs. Boş heves içine girmiyor insan. rabbim inşallah tez zamanda sizede ve diğer isteyem herkese bu duyguyu yaşatır
amin🤲🏻 bilgilendirmeniz için teşekkürler... sizi de tebrik ederim, sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Arkadaşlar transfer sonrasi yürüyüş yapıyor musun ne kadar süre yürüyüş yapıyorsunuz
İlk 3 gun evin içinde tuvalet yatak ve koltuk arasi yurudum sadece 4. Gun ve sonrasinda nerdeyse hergun disardaydim ozellikle hava almak amacli evden bunalinca attim kendimi okadar kuzu

Pozitif gören arkadaşlar hayırlı olsun hepinize allah kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🧿 acaba belirtileriniz kaçıncı gün başladı yerleşme kanaması yaşadınız mı
3. Gunden itibaren kasiklarimda agri belirdi ve daha hisseddulir oldu bacaklarim ve ayak tabanlarim illede agriyor illedeeee🙈 inanilmaz ates basiyor tavuk gibi nere kaçağımi sasiriyorum sonra halsizim kafam almiyo biseyi mal gibiyim daha kendi transferimin bile gunleri yok bende cok halsizim 2 gundur ama soyle bir halsizlik kan sekerin duser karincalanirsin boyle için geçer halin kalmaz ya oyle bisey yoksa kafami vurup yatam aman gibi degil 😂🙈 once pek belirtim yoktu son birkaç gundur var ha bide memelerim das kesti daaşşş😂😂🙈

Son düzenleme:
İlk 3 gun evin içinde tuvalet yatak ve koltuk arasi yurudum sadece 4. Gun ve sonrasinda nerdeyse hergun disardaydim ozellikle hava almak amacli evden bunalinca attim kendimi okadar kuzu
Bende hiç çıkmadım üç gündür bi dün akşam 15/20 dak.yurudum önceki yazdiklarinizdan hatırladığım kadarıyla sizde Kayseri acibademde tedavi oldunuz.

Bende hiç çıkmadım üç gündür bi dün akşam 15/20 dak.yurudum önceki yazdiklarinizdan hatırladığım kadarıyla sizde Kayseri acibademde tedavi oldunuz.
Evet evet orda tedavi oldum canım ben evde de yatmadım ama nerdeyse 5 dkya bir tuvalete kalktim popisim yer görmedi 3 litre su tuketiyom gun bitene kadar

Bende bugün eşimle marketi gezdik dışarı çıktım sadece hep evdeydim yattım kasık ağrım var
İyi yapmissin ben 6.gun kayseriler bilir koramaz vadisinde yuruyuse ciktim 😂 vadi boyunca olmasa da yavas yavaş gittim geldim sonrada eve döndük evimize de arabayla 30 dk falan uzaklik pek uzak degildi ama cok iyi geldi

Kizlar haziran ayi transferler WhatsApp grubu kurmuşlar ne kadar güzel arkadaşlıklar edinmisler🥰darısı bizlere inşallah🤲daha çok konusacak konularimiz olur
Ay kizlaaar amin tum agustos hamisleri olarak toplanmamiz lazim bebelerimizi birlikte buyuttugumuzu birbirimize yine destek verdigimizi dusunsenize 😍😍 ???? Bu bebe doymuyo galiba kizlar ?
Kizlar bebegim az uyuyor sizinki nasil ?
Kizlar nasil dogurdum amaa 😎?? Falan ahahahdbdhdh 😂😂🙈 haydi bi hayal edin de hepinize iyi gelsin 😂❤️

Ay kizlaaar amin tum agustos hamisleri olarak toplanmamiz lazim bebelerimizi birlikte buyuttugumuzu birbirimize yine destek verdigimizi dusunsenize 😍😍 ???? Bu bebe doymuyo galiba kizlar ?
Kizlar bebegim az uyuyor sizinki nasil ?
Kizlar nasil dogurdum amaa 😎?? Falan ahahahdbdhdh 😂😂🙈 haydi bi hayal edin de hepinize iyi gelsin 😂❤️
Benim Eylülde olacak transferim ben de gelirim kapıdan kovsanız bacadan girerim 😂

Back