• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Kolaylıklar diliyorumm🙏 inş güzel sonuçlara sebep olur.
Sağlıksız şeylerden uzak dur beslenmende ve bol su tüket. İlaç ve iğnelerini aksatma. Sürekli yatma günlük hayatına devam et. Tutunacak olan her türlü tutunur😘 bunlar benim yaptıklarım nacizane😊

Senin yaşadıklarını çok defa yaşadım Çok defa ağladım bir süre sonda kabullenmek zorunda kalıyorsun :KK43: okadar üzüldüm ki şimdi sana keşke böyle olmasaydı allah sana enn yakın zamanda normal yolla nasip etsin sen bile şaşır :KK43: bana da bugün yapıldı yine aynı şeyleri ben de yaşayabilirim korkuyorum ama elden bişey gelmiyo inşallah hayırlısı olur
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu sefer 😇

Hanımlar dünden sonra bugün de test yaptım. Bugün 7. Gün. Değişimi merak edenler olmuştu diye paylaşıyorum😊 Bu gün bel ağrısı ve kasık ağrısı baya arttı umarım güzel sebeplerledir🙏

Eklentiler

• 20220818_084113.jpg
    20220818_084113.jpg
    4,3 MB · Görüntüleme: 32
Eki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorum🙄 Allah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin🙏
Bugünki çok daha belirgin🥰 ben de testleri yan yana koyarak paylaştım fark daha iyi anlaşılsın diye. Yarın sen de öyle yapsanaa😘

Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu sefer 😇
AA dondurulmuşun varsa şahane allah korusun belki sıkıntılı doğacaktı ben de hep öyle düşünürdüm şimdi dondurulmuşlarım da bitti bakalım bu sefer ne olacak son ikiyi koydular

Mrb ben histeroskopi oldum rahim yapı bozukluğu vardı çizik atma değildi.cizik atma benim operasyona göre daha kolaydır ben çok ağrı çekmedim ilk gün biraz oldu hastanede ağrı kesici iğne yaptırdım.Yumurta toplama işleminde daha çok zorlandım desem yeridir. Şimdi regl olunca haber vermelisin rahim tam kapanmadan işlemin yapılması gerekiyormuş onlar size gün verirler.
Görüştüm merkezle, evet hemen Pazartesi ye operasyonu ayarlayamaya çalışacağız dedi, reglin ne zaman bitiyor dedi. Sanırım tam bittiği gün yapmak istiyorlar bu sizin rahim kapanmadan demeniz de bu muydu?

Back