- Konu Sahibi melekomelek
- #3.961
Cann tesekkur ederim canim Allah sizlerede nasip etsin insallahDaha iyi görünüyor bugün biraz daha koyu cnm.. Artıyor değerin çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cann tesekkur ederim canim Allah sizlerede nasip etsin insallahDaha iyi görünüyor bugün biraz daha koyu cnm.. Artıyor değerin çok şükür![]()
Tesekkueler canim Amin inşallah burda hepiniz boyle pozitif paylasmak kismet olurHayırlı olsunnn sıkı sıkı tutunsun sana bebişinbize de nasip olsun böyle pozitif görmek
![]()
Çokkk güzel tutunuyor seninki sanırımAminn inşallahdurumun nasıl ben dün akşamdan kasiklarim ağrımaya başladı sol özellikle gece bel ve kasik ağrısından yatamadim genelde de sağa ve sola dönerken daha çok agriyor
Moralini bozma canm belirti olmayabilir geçte tutunabilir kacinci transferin buÇokkk güzel tutunuyor seninki sanırımBende hiç bi belirti yok şimdilik bilmiyorım moralim bozulmaya başladı yine mi tutmayacak acaba diye
3. TransferdiMoralini bozma canm belirti olmayabilir geçte tutunabilir kacinci transferin bu
İnşallah Allahin izniyle bu olur canm3. Transferdi
Aminİnşallah Allahin izniyle bu olur canm![]()
Kolaylıklar diliyorummMerhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Çok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu seferSenin yaşadıklarını çok defa yaşadım Çok defa ağladım bir süre sonda kabullenmek zorunda kalıyorsunokadar üzüldüm ki şimdi sana keşke böyle olmasaydı allah sana enn yakın zamanda normal yolla nasip etsin sen bile şaşır
bana da bugün yapıldı yine aynı şeyleri ben de yaşayabilirim korkuyorum ama elden bişey gelmiyo inşallah hayırlısı olur
Bugünki çok daha belirginEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
![]()
maşallah maşallah darısı bizimde başımıza :)Hanımlar dünden sonra bugün de test yaptım. Bugün 7. Gün. Değişimi merak edenler olmuştu diye paylaşıyorumBu gün bel ağrısı ve kasık ağrısı baya arttı umarım güzel sebeplerledir
![]()
Aminnnnnmaşallah maşallah darısı bizimde başımıza :)
AA dondurulmuşun varsa şahane allah korusun belki sıkıntılı doğacaktı ben de hep öyle düşünürdüm şimdi dondurulmuşlarım da bitti bakalım bu sefer ne olacak son ikiyi koydularÇok teşekkür ederim kuzum Rabbim hakkımızda hayırlısıni versin geride dondurulmuş embriyom olmasaydı komple bırakacaktim çocuk sahibi olmayı vazgeçecektim ama vardır bunda da bir hayır inşallah senin sağlıkla ilerler bu sefer![]()
Maşallah maşallahEki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorumAllah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin
![]()
Yarin sabah oyle yaparim canim ama en iyisi kan testi insallah onda iyi artmis olurBugünki çok daha belirginben de testleri yan yana koyarak paylaştım fark daha iyi anlaşılsın diye. Yarın sen de öyle yapsanaa
![]()
Maşallah günün olsun canım sanada kismet olsun inşallah boyle paylasmakMaşallah maşallah![]()
Onu ben de zamanından erken yaptırsam mı artışı takip etmek için diyorum ama eminde değilim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?Yarin sabah oyle yaparim canim ama en iyisi kan testi insallah onda iyi artmis olur
Zamaninda vermək lazım bence senjn test günün ne zaman?Onu ben de zamanından erken yaptırsam mı artışı takip etmek için diyorum ama eminde değilim. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?