• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Adet bitiminde ortalama 10.günde falan oluyor ☺️Adet bitince haber veriyorsun hemen gün veriyorlar bana çizik atıldı ağrı çok olmadı normal opu gibiydi sadece benimki genel anesteziydi onda sıkıntı yaşadım o kadar ☺️Korkulacak hiç bir şey yok hayırlısı olsun inşallah 🙏
Teşekkür ederim ben de Pazartesi ayarlamaya çalışıcam hemşireler öyle dedi Cumartesi gel planlayalım dediler. Ondan sonraki adette de transferim olacak. Dün embriyolara pgt için biyopsi yapılmış ve dondurulmuş. Sadece sonucu beklemeden rahim çizik işlemi yaptırıyor olacağım. İnşallah sorun çıkmaz🙏

Teşekkür ederim ben de Pazartesi ayarlamaya çalışıcam hemşireler öyle dedi Cumartesi gel planlayalım dediler. Ondan sonraki adette de transferim olacak. Dün embriyolara pgt için biyopsi yapılmış ve dondurulmuş. Sadece sonucu beklemeden rahim çizik işlemi yaptırıyor olacağım. İnşallah sorun çıkmaz🙏
Hiç bir sorun çıkmaz Allah’ın izniyle🥰❤️

Ben histeroskopi oldum anestezi uygulandı .uyandığımda hafif kasık ağrım oldu onun dışında bir ağrım sızım olmadı .çok şükür onun etkisimi bilmiyorum hamileyim
Hamile olmanıza çok sevindim. Onun etkisi olabilir. Doktorum çok ümitli rahmi yeniden canlandıracağız dedi. Benim daha önce kimsayal sebebiyle kürtajım vardı. Rahimde sonrasında sorun olduğunu düşünüyorum o yüzden yapılcak. Çünkü sonraki 2 denememde direk negatif oldu denemelerim. Kürtajdan önceki 2 denememde de hamile kalmıştım çünkü. Bu dondurulmuş embriyoda embriyo glue da yapılacak. Size yapılmış mıydı ? Ya da bunu yaptıran ve tutan var mı acaba?

Eki Görüntüle 3115271
Hayırlı sabahlar kizlar bugün sabah ilk idrarla yaptım dun silikdi bugün biraz daha koyu kimi cikdi sanirim ama hayla inanamiyorum korkuyorum🙄 Allah görmeyen isteyen her bir kadina bu pozitifi gostersin🙏
Maşallah nasıl da güzel görünüyor kat kat artsın değeriniz sağlıkla gelsin 🧿🥰

10da oldum ben 20si gel dedi doktor 10cu gunde cikiyo aslinda sende vere bilirsin
Transferin ilk günü sayılmıyor olarak söylendi bana. 10 tam gün geçsin diye 22 verdiler bana heralde ama ben zaten 21inde verebilirim muhtemelen 22si iş başı yaptığım için fırsat bulamam. Sen hangi gün vereceksin o zaman?

Transferin ilk günü sayılmıyor olarak söylendi bana. 10 tam gün geçsin diye 22 verdiler bana heralde ama ben zaten 21inde verebilirim muhtemelen 22si iş başı yaptığım için fırsat bulamam. Sen hangi gün vereceksin o zaman?
23ü benim test günüm aynı gün transfer olduk niye farklı gün veriyorlar acaba

Merhabalar şimdi transfere gidiyorum çok heyecanlıyım dualarınız eksik etmeyin lütfen bir de transferden sonra ne yapmak lazım tüketmemi tavsiye ettiğiniz gıdalar nelerdir?
Hayırlı olsun pozitif sonuçlar alın inşallah 😍 ben avokado ve çiğ kabak çekirdeği içi duydum herkesten bir tanıdık kendiliğinden 4 üz hamile kaldı doktoru çiğ kabak çekirdeği içi söylemişti avuç avuç yedi şimdi doğdu bebekler 6 aylık oldu bile 💕

Kızlar 5. Gün emriyosu nasıl hesaplanıyor mesela pzar günü toplama yapıldı ya pazar sayılıyor mu perşembe mi arayacaklar cuma mı acaba bir de 5. Gün emriyosu neden tutmaz diye internette çok yazı var 5. Gün iyi değil miydi

Ağzın bal yesin hshshs
Transferimin 7.günündeyim ☺️
Embriyoglue sormuşsunuz bana oldu ama tuttu mu bilmiyorum 🤷‍♀️
Bugün belli olur idrar testinde eğer 5. Gün embriyosuysa. İnşallah olmuştur🙏 Beni de sabah embriyolog aradı. Dün 2 tane biri orta biri orta iyi kalite demişti biraz üzülmüştüm neden iyi yok diye dün akşam doldurulurken biri 5AA olmuş biri de 4AA. Çok sevindim. Hamile kaldığımda embriyom 4AB idi bu sefer daha iyi. İnşallah uğraşlarımızın sonucunu alırız.

Bugün belli olur idrar testinde eğer 5. Gün embriyosuysa. İnşallah olmuştur🙏 Beni de sabah embriyolog aradı. Dün 2 tane biri orta biri orta iyi kalite demişti biraz üzülmüştüm neden iyi yok diye dün akşam doldurulurken biri 5AA olmuş biri de 4AA. Çok sevindim. Hamile kaldığımda embriyom 4AB idi bu sefer daha iyi. İnşallah uğraşlarımızın sonucunu alırız.
Maşallah 🧿benimki 4aa gibi bir şey dediler ama hiç anlamıyorum bide inanmıyorum ya Allah’ın izleye olacak olursa olacak 😍
Güzel sonuçlar almak nasip olsun hepimize 🫶

Günaydın kızlar herkes yavaş yavaş başladı transfere hatta gördüğümüzde sevincimize sevinç, umudumuza umut katan güzel haberler bile almaya başladık çok şükür ♥️ Bebekliriniz size sımsıkı tutunsun inşallaah öpüyorum hepinizi ❣️ Ben de dün iğnelere başlayacaktım ama bi karışıklık oldu size bir sorum olacaktı ; adetim ayın 15inde akşam 22.00 de başladı. O gün ilk gün sayılıyor mu arkadaşlarlar?

Her türlü saygı duyarım. Zaten yapılmaması gerektiğini söylüyorlar ama ben umut var mı diye ucundan bakmak istedim şimdi çizgiyi görünce heyecan daha da arttı. Ama o hayalet çizgiyi görememek fikride insanı yorar tabi.
Öncekinde 7.gün yaptım negatif gördüm bir umut diye 12.güne kadar kendimi nasıl avutacağımı şaşırdım çift görünce belki hergün takip etmesi güzel de negatif olunca kötü oluyor ya 😟

Hamile olmanıza çok sevindim. Onun etkisi olabilir. Doktorum çok ümitli rahmi yeniden canlandıracağız dedi. Benim daha önce kimsayal sebebiyle kürtajım vardı. Rahimde sonrasında sorun olduğunu düşünüyorum o yüzden yapılcak. Çünkü sonraki 2 denememde direk negatif oldu denemelerim. Kürtajdan önceki 2 denememde de hamile kalmıştım çünkü. Bu dondurulmuş embriyoda embriyo glue da yapılacak. Size yapılmış mıydı ? Ya da bunu yaptıran ve tutan var mı acaba?
Embriyo glue benim dr da yapacak.transfer öncesi son kontrolde neupogen (rahim aşısı) transfer günü de 3 tane serum reçete etti tractocile diye.embriyo glue tutunmayı kolaylaştırdığı söyleniyor denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum 🤗

Back